BIG BROTHER 7 - тема 6 (27.10. - 02.11.)

• 35 951
  • 1 358
  •   1
Отговори
# 210
Искам най-накрая да покажат някакво развитие с Котов, дали ще се противопостави на Елена и ще каже какво са говорили трите “вещици”.

# 211
От началото на епизода до този момент изпитвам единствено и само отвращение. Гледаме някакъв пълен абсурд.

# 212
И епизодът ми е много изпокъсан - кое е първо, кое втора, кога реват, кой кога с кого се натиска..никаква хронология и тотално мазало...

# 213
Аз не мога да разбера това всичко вечерта след лайфа ли се случва или и на другия ден?
Иначе не виждам какво значение има дали са приятели с Давид или не. Шансът това да ги доведе до финал е нула.

# 214
  • София
Аз нещо не разбирам-Давид е преспал с жена, по-голяма от него, на която не е могъл да каже “Не” и затова се чувства изнасилен и сравнява историята си с тази на Сияна ли?

# 215
Да, вече май и тоя сезон ме губи.
То хич не беше подигравка - добре, Елена, и на Стефан не се подигравахте.
Калин хич не е клюкарка.
Почти целия епизод го превъртях, натоварвам се.
Big Brother знае как се е чувствала Сиа/яна през годините. И не си прави предването на гърба на лична драма.
То може би няма с какво друго да се напълни сезонът. И пак опираме до това дали не кандидатсват различни хора, подборът ли е странен или представата какво ще буди интерес.

# 216
Стоянов лъже, никой не му е казал да се маха.

# 217
Всички са една група злобари… Не мисля, че Сияна си “врътка” Давид, при положение че именно Давид беше този, който започна да се върти около нея.

# 218
Аз нещо не разбирам-Давид е преспал с жена, по-голяма от него, на която не е могъл да каже “Не” и затова се чувства изнасилен и сравнява историята си с тази на Сияна ли?

Тя му е казала, че ще правят сайтове, и накрая преспала с него!!! За бога колко зло има по земята...

# 219
Тия хора съвсем не мога да ги разбера. Седнали двама човека да си изкажат травмите и цялата къща ги обяви за ненорнални и се опитва да ги раздели на всяка цена, да не си говорят…

# 220
Въобще не е ясно кои двама, брадъра иска финалисти Trollface

# 221
Ето, Елена пак си показва злобата… Как е възможно всички на лайфа да са толкова съпричастни, разстроени и т.н., а накрая пак да започнат да говорят същите глупости?

# 222
Тази драма на Сияна активизира цялата къща. Вече няма разговори за леща и боб. Joy

# 223
Тия хора съвсем не мога да ги разбера. Седнали двама човека да си изкажат травмите и цялата къща ги обяви за ненорнални и се опитва да ги раздели на всяка цена, да не си говорят…

Поне дотолкова са се усетили, ако Давид е близък със Сияна, значи те нямат шанс на номинации срещу нея. А всяка дума, която сега казват против Сияна, ще го бута по-близо до нея.

Толкова е забавно да ги гледаш как се усетиха, че си вкараха автогол. Grinning

# 224
Стефчо отбелязва факта, че Давид много ревал вчера. 😂

Общи условия

Активация на акаунт