BIG BROTHER 7 - тема 6 (27.10. - 02.11.)

• 35 985
  • 1 358
  •   1
Отговори
# 240
Психото да вземе да си пийне хапчетата, че от сутринта е психясал..

Психото да вземат най-накрая да го номинират, като не искат всяка сутрин да се карат за глупости...

# 241
Давид казва на Сияна, че тя ще е вторият човек след Насето, на когото той ще сподели своя съкровена тайна. А Сияна му заръчва да не казва никому другиго... И това пред всички нас.

А пък Ванката обяснява на Котов, че той не можел да разбере за какво му говори Ванката.

Мааааааалииииииииййй!

# 242
Иван: 'Котов, дай мнение'
*Котов дава мнение, което не се харесва на Иван
Иван: 'Кой те е питал?'
TrollfaceTrollface

# 243
Иван има страшна "логика". Той от ден едно се излага с какви ли не простотии, но явно за него това е окей. Но това, че Ебру е използвала дума, която на него не му харесва или която не огговаря на неговата представа за значението на думата, веднага се притесни, че можело отвън хората да го гледат и да си помислят, че пие алкохол...
Далеч по-притеснен трябва да е какво си мислят за точно тези негови изблици.

# 244
  • София
Давид, Котов и Сияна на финал.

Май епизодът е малко кофти монтиран.

Стоянов не го разбирам грам, каква зодия е?

# 245
Главата ме заболя от този епизод… Над 50% беше в рев (отново), а останалите проценти за безсмисления скандал с Иван… Това наистина е най-безсмисленият спор в ББ като цяло.

# 246
  • София
Мисля, че Ебру и Иван биха си отивали много като двойка...като ги гледам един до друг.

Елена падна много рязко...

# 247
Отделно какво се очакваше да бъде отговорено на въпроса "Боже, защо пих толкоз вода снощи, та ставах три пъти да пикая?"
Очевидно не и някой дребен майтап, колкото да става приказката, това беше грешен отговор.
Явно трябваше да се съберат с ръце на кръста около него и да цъкат угрижено с език.

# 248
Майка Иван, баща - Стефан - ТОП Joy

# 249
Тази мисия ще е голям майтап! Joy
Само съм разочарована, че Иван е майката, а не Паранормалният.

# 250
Майка Иван, баща - Стефан - ТОП Joy

Трябваше обратното, но и така е добре… 😆

# 251
  • София
Мале смях се само за тези къси минути, топ ще е мисията. Не искам цирки и драми, когато е забавно ми е по-приятно за гледане

# 252
  • София
Майката с тая брада има някакви хормонални проблеми..Laughing

# 253
Три дни чакахме тоя клет епизод... Sad

# 254
Като слушам разговора между Котов и Стоянов - само 3 години е разликата в годините, но единият е с много по-голям умствен капацитет

И предимството според мен е за Стоянов,независимо,че няма кухото самочувствие на безпогрешен бог,което има И /или иска да покаже Котов. Българите вярват на всякакви самозванци,които ги манипулират.

Общи условия

Активация на акаунт