BIG BROTHER 7 - тема 6 (27.10. - 02.11.)

• 35 928
  • 1 358
  •   1
Отговори
# 600
Е нека първо да са Стиван де Joy

# 601
Кого номинира Стоянов? Според картата,той е номиниран и няма право да номинира.Трябва да му отпаднат гласовете.
Стана малко...Приравняваме! Laughing

# 602
Единствено Котов ми е приятен от номинираните, затова ще гласувам за него. Сигурна съм, че Стоянов няма да си тръгне, СтивАн или Калин ще е, но все пак СтивАн са двама и може би ще се задействат приятели, роднини, познати и тн., възможно е и Калин да изхвърчи.

# 603
Стоянов номинира Ебру и Калин май или не? Май Калин и Стоянов се номинираха взаимно.

# 604
Единствено Котов ми е приятен от номинираните, затова ще гласувам за него. Сигурна съм, че Стоянов няма да си тръгне, СтивАн или Калин ще е, но все пак СтивАн са двама и може би ще се задействат приятели, роднини, познати и тн., възможно е и Калин да изхвърчи.

Кой от тия двамата мислиш, че има приятели, които биха си мръднали пръста за тях?

# 605
  • София
Отивайте да гласувате- Спаси съквартирант..

# 606

Кой от тия двамата мислиш, че има приятели, които биха си мръднали пръста за тях?
Има, има, особено Ваньо със сигурност има много приятели..от които се снабдява с веществото, което толкова видимо му липсва вътре Joy

# 607
Още едно вещество му липсва.  Сивото

# 608
Не знам БрадърсА чел ли стратегията за тормоза....Това, което ни показва дори там не може да се степенува.Да зареже сеира и да се самосезира и да изпълни основните стъпки и указания. Всички там са подложени на тормоз и агресия нон стоп, ходят на пръсти и се държат като нефелни с розови очила.Това не е никаква толерантност, ако си мислят така.Това чудо трябваше досега да е в съответното заведение.Аман от тази толерастия!

# 609
  • София
Някой има ли представа Цеци как е здравословно?

Не знам дали изобщо са реални гласовете с подкрепа ... И все пак цъкнах подкрепа за Стоянов и от др тел за Котов.

Калин или Стиван трябва да си ходят.

# 610
Стоянов номинира Ебру и Калин май или не? Май Калин и Стоянов се номинираха взаимно.
Има ли вариант след премахване на гласа на Стоянов за Калин, номиниран да не е той, а Сияна?

# 611
Те будни зрители са изпратили сигнали до СЕМ, заради Мути и Иван. Или по-скоро, че не се намесва продукцията, което е супер тъпо. Толкова да нямат материал, че да нямат граница.

# 612
Ванката го било гнус да дели храната с останалите, ама все пак щял да яде, защото умирал от глад. Ама навярно с отвращение. Laughing

Като го гледах как изригна от нищото срещу Сияна и как точно й говореше, вече съм напълно сигурен, че австралопитекът е посягал на жена и то неведнъж.

# 613
А защо да отменят номинациите на Стоянов?

# 614
От мен глас има Котов, така или иначе ми е фаворит, заедно с Давид. Убедена съм, че той ще е с най-висок вот в събота. Ще стане много комично, когато Стиван бъде обявен за изгонен. Иван ще крещи от хола до вратата на изхода, че това е чудесно, защото публиката е видяла, че те двамата са различни и чисти хора, които нямат място сред тази сган.

Общи условия

Активация на акаунт