BIG BROTHER 7 - тема 6 (27.10. - 02.11.)

• 35 921
  • 1 358
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Те будни зрители са изпратили сигнали до СЕМ, заради Мути и Иван. Или по-скоро, че не се намесва продукцията, което е супер тъпо. Толкова да нямат материал, че да нямат граница.
Аз съм ЗА да генерираме едно съобщение и да разпратим. Не се издържа тази агресия.. виждаме случаите - мъже убили жените си, майките си и прочие.

Ванката го било гнус да дели храната с останалите, ама все пак щял да яде, защото умирал от глад. Ама навярно с отвращение. Laughing

Като го гледах как изригна от нищото срещу Сияна и как точно й говореше, вече съм напълно сигурен, че австралопитекът е посягал на жена и то неведнъж.
Искрено се надявам да не е така, но ако е, то тогава се надявам жертвата да проговори или жертвите.

# 616
  • Варна
Абсолютно подкрепям,че агресията на Иван отдавна мина всички граници !Време е да го изкарат .Днес гледайки ,на мен пред екрана ми трепереше всичко,на Стоянов и Сияна не знам.
Стоянов ми хареса.Прояви емоция,личеше му и му беше време.Мисля ,че на масата беше на границата честно казано.
Да изкарат Иван заради многократно проявена агресия !Нека има нещо полезно в тези формати.А те/той така или иначе изхвърчат ,то е ясно.

Последна редакция: пт, 31 окт 2025, 00:30 от gali-presi

# 617
  • София
Разрових се във Фейса в страницата. И там масата е на мнение, че Иван трябва да си ходи. Показва се реално и ситуация как трябва внимателно да си подбираш обкръжението.

# 618
То, за да се покаже позиция, трябваше първо продукцията да реагира - още когато Мути обиждаше Цецо, дори и да не го направил целенасочено, беше си психически тормоз.

# 619
На мен ми е интересно дали няма да се окаже утре, че не са това номинираните. Дали няма наистина да отпаднат гласовете на Стоянов, които той даде за Калин и за Ебру (заради картата на Иван, с която номинираха Стоянов) и да се окаже, че не Калин е на елиминация, а Сияна. Също така дали няма тя да спаси Стоянов и така на елиминация да отидат Котов, Сияна и Стиван. То е ясно, че Стиван са чао, без значение с кой са на елиминация.

# 620
Не искам да виждам, дори 1% от зрителите да подкрепят близнаците… Нека позорно да бъдат изгонени в събота.

# 621
Чудно ми е дали Иван наистина смята, че поведението му е нормално?

# 622
  • София
Не мисля,че ще има промяна. Ние гледаме запис от сряда може би...

# 623
  • Варна
О, забравих да се изкажа за Валентин.
Искрено ми напълни душата Smiling Imp Може да не му е било цел,но така яко им бръкна,лошо им стана чак.
При толкова лицемери и шушукания,това беше направо като балсам за мен.
И като казах балсам се сетих.Стоянов сякаш е взел да "заглажда косъма",така е по-добре.
А след като заяви малко позиция,вече не ми е чак тъмно черен.

Последна редакция: пт, 31 окт 2025, 12:01 от gali-presi

# 624
Искрено се надявам да не е така, но ако е, то тогава се надявам жертвата да проговори или жертвите.
Дано, ама надали... Той е напълно неконтролируем и убеден в собствената си непогрешимост. Не успява да се владее в присъствието на група все още непознати за него, пред зрителите и в условията на непрекъснато наблюдение. Изригва и се държи заплашително и обидно с жена, която броени дни преди това е заявила, че е жертва на насилие. Отказва да приеме, когато тя посочва същото му поведение, за което той обвинява нея и побеснява още повече. И това отново пред всички ни. Поведение на типичен насилник.

# 625
Стефан за Вальо: "нарочно мЪ видя"... така и аз вече като искам да печеля спор или да се правя на жертва ще казва "ти нарочно мъ видя, нарочно мъ чу"

# 626
На мен ми е интересно дали няма да се окаже утре, че не са това номинираните. Дали няма наистина да отпаднат гласовете на Стоянов, които той даде за Калин и за Ебру (заради картата на Иван, с която номинираха Стоянов) и да се окаже, че не Калин е на елиминация, а Сияна. Също така дали няма тя да спаси Стоянов и така на елиминация да отидат Котов, Сияна и Стиван. То е ясно, че Стиван са чао, без значение с кой са на елиминация.
В картата пишеше, че номинираният има право да номинира.
Гласувах за Стоянов стратегически аз. Който от Стиван и Калин да си ходи ще му е късно.

# 627
Номинацията на Елена- искам да махнем Сияна понеже се чувства напрегнато в нейно присъствие (ами да, чувството ти за вина се обажда, но като виден егоист не го познаваш и отново обвиняваш другия)
Иван дълго време ме напряга, но днес , като го гледах как се пени , как се нервира , как жилата на врата му ще се пръсне ..като ми стана едно хубаво Joy . А след финалната реч, с която благодареше на всички мъже ,които познава , и се врътна и като заподскачаха той напред ,след него се тътри Стефито, със сълзи се смях  diziler моля те сложи този култов момент като гиф за темата

# 628
В картата пишеше, че номинираният има право да номинира.
Гласувах за Стоянов стратегически аз. Който от Стиван и Калин да си ходи ще му е късно.

И аз така направих, даже 2 гласа за Стоянов, макар и да не го харесвам вече, но просто другите са нетърпими.

# 629
  • Варна/Лондон
Чудно ми е дали Иван наистина смята, че поведението му е нормално?
Той изречение от пет думи не може да завърши, ти го караш да се самоанализира.🤣

Общи условия

Активация на акаунт