BIG BROTHER 7 - тема 6 (27.10. - 02.11.)

• 35 915
  • 1 358
  •   1
Отговори
# 630
Искрено се надявам да не е така, но ако е, то тогава се надявам жертвата да проговори или жертвите.
Дано, ама надали... Той е напълно неконтролируем и убеден в собствената си непогрешимост. Не успява да се владее в присъствието на група все още непознати за него, пред зрителите и в условията на непрекъснато наблюдение. Изригва и се държи заплашително и обидно с жена, която броени дни преди това е заявила, че е жертва на насилие. Отказва да приеме, когато тя посочва същото му поведение, за което той обвинява нея и побеснява още повече. И това отново пред всички ни. Поведение на типичен насилник.

Освен това няколко пъти в предишни епизоди, в ситуации които го изнервят, но се владее, все казваше “ако бяхме навън”… Тоест, навън нямаше да сдържа хич.

В началото аха да ми дожалее за тежкото му детство и желанието да изгради хубаво семейство, и в очите му видях, че е опасен.

# 631
Номинацията на Елена- искам да махнем Сияна понеже се чувства напрегнато в нейно присъствие (ами да, чувството ти за вина се обажда, но като виден егоист не го познаваш и отново обвиняваш другия)
Иван дълго време ме напряга, но днес , като го гледах как се пени , как се нервира , как жилата на врата му ще се пръсне ..като ми стана едно хубаво Joy . А след финалната реч, с която благодареше на всички мъже ,които познава , и се врътна и като заподскачаха той напред ,след него се тътри Стефито, със сълзи се смях  diziler моля те сложи този култов момент като гиф за темата
И аз много се смях. Чудесна идея е да ги свържат като сиамски близнаци! Вчера си беше епизод комедия. Grinning Ревовете на Стефан - "Сафито", "Сафито"... Това, че е безхарактерен, хич не го засегнало, ама не спря да повтаря и "безхарактерен", "безхарактерност" (почти, колкото "Сафито"). Той направо е на ръба на слабоумието, но тъй като все пак не е прекрачен този ръб, с чиста съвест се посмях.

Последна редакция: пт, 31 окт 2025, 07:30 от mantissa

# 632
  • SF
Тоя с това Сафи... А и цялата Къща е побъркал и паранормално повтарят Сафито, Сафито... Той бил плакал за Сафито и те го уважават заради това. И заради това, че имат 8-годишна връзка.

Нито едно пипе не може да оцени обективността на Котов и какво им говори. Не достига до канчетата. Наистина не ми се струват умни и мислещи.
Само Сияна и Давид умеят да разсъждават и да прозрат кой какво говори и защо го говори.
Давид също можеше да се намеси по-остро и да затвори устата на Калин, който бил нямал нищо против кой какво говори, с кого говори, как го говори, защото било игра.
Ами като е игра, защо не остави Сияна и Давид са се заиграват колкото си искат, както си искат и където си искат?

Ще гласувам Стоянов да остане в Къщата. Категорично противопоставям премереното и премисленото срещу неандерталските изблици заради ревност, наранено "мъжко" его и завист.
Определено, категорично и недвусмислено поставих диагнозата на Иван - злоба и завист.
Иван заслужава да бъде обут в един чорап със Стефан. Единият е паранормален, другият ненормален.

# 633
  • София
На това Сафи как е истинското име?

# 634
Че какво толкова е казал за нея, не я обидил или злепостил, последното Стефан достатъчно добре и сам го прави.Просто Котов му даде пример с тях двамата, за да го накара да види нещата от друга, по-лична гледна точка,за да вникне по-добре в думите му.
Обаче, Стефан се показа изключително незрял ( за пореден път ) и по примера на братчето си Иван се озъби, вместо да анализира казаното.
Аз наистина не разбирам защо избухват някои хора като се спомене дори само името на техни роднини, гаджета, съпруз(г)и все едно има някаква забрана за това.

Иначе за Калин и аз съм съгласна, че направи целия цирк, за да не го отнесе с метлата Котов. В допълнение удобно използва момента да захапе Сияна, защото много го тормози, че Давид се сближи с нея и не се побира в кожата си, че не знае какво са си говорили.

Не мисля, че целта на Котов беше да изпъкне и/или да ги изтипоса, a искаше да е искрен или да се покаже като такъв.
Котов трябва да се научи, че не става все с рогата напред. Биг Брадър се опита да го научи, но бунтарското в него си избива. Паранормалния също е прав, няма какво да се намесва “Сафито”. Тя не е в къщата.

Последна редакция: пт, 31 окт 2025, 08:58 от Electric Papaya

# 635
Снощи съм заспала малко преди да обявят номинираните и май по-добре. Пропуснала съм втората доза истерии от Иван - сега ми излезе клипче в ИГ и дори не го доизгледах. Зверски натоварващ човек. Бил пример за мъжете - мда, добре.

# 636
Котов не почна ли с това, че ви изолатора той и другите са коментирали какво са видели. И за да не излиза,че говори зад гърба им , /както Елена, Ебру  и Мина/  затова иска да го направи очи в очи. Аз това разбрах, ама май никой в къщата не чу началото.
   Това с цигарите е смешно -какво значи новопоявил се пушач? И как определят кой на какво има право? А непушачите как ги компенсират заради 2000 брадъра, които отиват а цигари. Прав е Котов, доста аргуменирано говори, но отсреща е стена, тъпоъгълници. Аз съм набор на Калин, обаче това с аз съм на 50 г, много знам е такава смешка.....И е такова безсилие за аргументи! Непрекъснато се уча от по-младите около мен.
     Понеже досега не съм гласувала, но СтивАн така ме ядосаха,че си изтеглих приложението, гласуваме кой да остане, нали?

# 637
Е да, ама неговата е директно да номинира някой.

Значи ще номинира Стоянов, а Сияна ще го спаси, да видим дали ще позная… 😆

И аз това се надявам, Сияна да изкара асото от ръкава и да закове Иван с картата "Спаси приятел" и последния съвсем да откачи.

# 638
За пореден път се убеждавам, че истината и реалността  изобщо не трябва да се обяснява на глупави хора, дори поднесена по най-културния начин Нито ще я оценят , нито разберат , ще я изкривят според сбърканата си призма, и ще те забъркат в собствената им гнъс. Стивън дори не са за психолог- едва ли ще им помогне, не са способни да асимилират такава помощ, все пак се иска елементарно интелектуално ниво. По-лошото е ,че по-тъмно зеленият ще излезе от къщата и ще ходи по улиците на града ни

# 639
Котов е прав по принцип, но част от интелигентността на човек е да може да прецени този отсреща и да избере най-подходящия начин да поднесе информацията. Той я няма тази интелигентност. Настъпва мазолите и после се чуди защо реагират така. В случая разбирам защо се жегна Паранормалния - не може да се сравнява дълъг съвместен живот с една двуседмична забивка в Биг Брадър. Не разбирам обаче защо пак трябваше да почне да реве, да заплашва, че ще напусне и т.н. Много лабилна психика, затова предлагам задружно да го изпратим с братчето му Иван да се успокояват взаимно извън къщата. 😁

# 640
Стига, де, хора, Котов никакви връзки не е сравнявал, подкани Духчето да види нещата от друга ъгъл, за да зацепи, евентуално, какво иска да му каже, ама удари на камък.
И как няма да удари като Стефан е облъчван от Иван и не приема нито критика, нито чуждо мнение, колкото и пъти да повтори, че уважава казаното от Вальо.

Ясно е, че от дивана ни е много удобно да коментираме и няма как да се поставим на мястото на хората вътре, чиито емоции са доста обострени и непрекъснато са в очакване на нещо да се случи и да им разбута рахата, ама всяко нещо си има някакви граници.
Както агресията на Иван, така и простащината на Калин, ревовете на Стефан, мрънкането за цигари на Елена и т.н. Може би Котов е единственият, който осъзнава и помни, че това е шоу и то все някога ще свърши и се държи на положение, показва самоконтрол и сдържаност, защото му е пределно ясно, че всяко нещо, което каже или направи, може да бъде удобно монтирано и да излезе по-скандално от колкото всъщност е било.

# 641
Много точно! Котов не е сравнявал нищо, просто Стефан пак рева, вика и изпадна в криза, което прави ситуацията са изглежда по друг начин. Същото беше и със Сияна и прословутата целувка. Нищо не стана, но той започна да реве, да вика, създаде лудница в къщата и всички се вързаха, че има някаква страшна драма, започнаха да я нападат и всичко това заради абсурдните реакции на Паранормалния.
Ето сега той набеждава Котов как можел да споменава Сафито, как можел да сравнява връзката му с нея с това между Стоянов и Сияна, а не осъзнава, че той сам така злепоставя Сафито и е толкова сбъркан, че ако тя има поне 1 мозъчна клетка и малко разум в повече, ще избяга директно от него.

# 642
  • Между гори и планини
Ако някой от синовете ми се държи като Иван, Каспър или Стефчо кифлата, ще умра от срам и ще се откажа от тях чрез държавен вестник!
Това слава богу не е представителна извадка от младото поколение, гледайки децата на моите приятели. Както и дъщерите им не са като Мина, Сияна и Ебру...

# 643
Каквото Котов е казал и какво са разбрали Иван и Мульото са две различни неща 😂

# 644
Котов е прав по принцип, но част от интелигентността на човек е да може да прецени този отсреща и да избере най-подходящия начин да поднесе информацията. Той я няма тази интелигентност. Настъпва мазолите и после се чуди защо реагират така. В случая разбирам защо се жегна Паранормалния - не може да се сравнява дълъг съвместен живот с една двуседмична забивка в Биг Брадър. Не разбирам обаче защо пак трябваше да почне да реве, да заплашва, че ще напусне и т.н. Много лабилна психика, затова предлагам задружно да го изпратим с братчето му Иван да се успокояват взаимно извън къщата. 😁
Колко по -подходящ и културен начин Лили. В песен ли да им го изпее. Или за да го разберат , ще трябва да им се подиграе и изимитира. Или да им го крещи в лицата или шушука където седне и стане.

Общи условия

Активация на акаунт