BIG BROTHER 7 - тема 6 (27.10. - 02.11.)

• 35 768
  • 1 358
  •   1
Отговори
# 885
  • SF
Най-лошото е, че такива като Иван си ходят свободно по улиците. Не се знае в кой момент ще премине действието на хапчетата и тоя ще откачи.
А  за заплахи за убийства в национален ефир съвсем пък нямам думи.
Иван е с диагноза. Първо сваляше напористо Сияна, после Мина, накрая измисли, че навън има жена, която му е някаква. В Къщата си намери адашче, сега и адашчето го притеснява и понеже е страхлив глупак, си го изкарва незаслужено върху Стоянов, разчитайки че Стоянов вечно ще му мълчи.
Но Стоянов е бил в армията и е обучен как да скача на палячо като Иван.
Стефан става за звероукротител! Ето защо е в Къщата, а не си седи при Сафито!

Сияна е доста умно момиче. Стоянов е влюбен, та влюбен, но си играе с нея.

# 886
Но вътре е страшен змиярник и то си пролича за пореден път и тази вечер.
Давид реши да им сподели нещо, за да спре със спекулациите кой кого бил омайвал и настройвал във вечерта на предния лайв.
Хубаво, благодарим ти за доверието Давид, наистина съжаляваме за това, което ти се е случило. В нормална група хора, нещата някъде тук приключват.

Но не, това е биг брадър, всеки си има някаква собствена адженда и не може да изпусне златната възможност.
Сияна: "Виждате ли сега някои хора-а-а (характерно клатене на глава), като правите коментари без да знаете, просто не правете коментари (бас държа, че сега ви е тъпо, а?)".
Иван: "Да, и аз имам нещо да кажа. (мисли трескаво как да го извърти към Стоянов) Сега много ще ви помоля... да не ходите да се обяснявате сега с Давид и като казвам "ви помоля" имам предвид само теб (сочи Стоянов с пръст)"
Стоянов: "ма защо сега на мен говориш..."
(Продуцентът потрива ръце)

# 887
Сияна е много неща, но със сигурност не е умна, а за много да не говорим.

# 888
А ревльото как се похвали колко силно го бил стиснал, иначе Иван е щял да направи Стоянов на не знам какво…

# 889
За съжаление наистина можеше да го удари и да има сериозни последици за здравето на Стоянов.
Един удар става за секунди, колко още щеше Стефан да го възпира? Докато замахне Иван, ще удари Стоянов или някой друг на пътя му и нещата вече са станали. Пък нека влиза после охраната…
Оооо, въобще не съм сигурна ако се беше стигнало до бой кой щеше да победи...
Стоянов застана спокойно пред него и ако Иван беше "стигнал " да посегне най-вероятно щеше да изследва пода за прашинки. 🤣🤣🤣
Дано го махнат и лекуват това същество! И да не го оправдават с постъпките на другите."Провокацията е оправданието на насилника"

# 890
А ревльото как се похвали колко силно го бил стиснал, иначе Иван е щял да направи Стоянов на не знам какво…

Мене ми е много интересно на Иван колко време би му отнело да намери на някого далака...

# 891
Рентабилно е, както каза Сиа/яна.

# 892
  • SF

Изключително съм впечатлена от начина, по който реагира на ситуациите.
Вие й се подигравате по инерция.

Аз доста се посмях със знанията им за Тримата мускетари. Лена не е чувала за Дартанян. Малко странно ми е на мене, чак не вярвам, че може и да нямат понятие за "четиримата мускетари". Но ето, че нямат!

# 893

Мене ми е много интересно на Иван колко време би му отнело да намери на някого далака...

Не достатъчно, че това което се опита да изяде да е още в срок на годност...

# 894
Каква точно инерция се изисква, за да виждаме, че не е много умна? Просто не е простак и не вика. И не виждам къде съм ѝ се подигравала? Аз също не се имам за достатъчно умна.
Вие пък си я защитавате по инерция. Толкова пък да не се виждат очевидни неща, много ми е странно. Може би, освен недостатъчно умна, съм и злобна, знам ли, щом виждам неща, които не съществуват.

# 895

Изключително съм впечатлена от начина, по който реагира на ситуациите.
Вие й се подигравате по инерция.

Аз доста се посмях със знанията им за Тримата мускетари. Лена не е чувала за Дартанян. Малко странно ми е на мене, чак не вярвам, че може и да нямат понятие за "четиримата мускетари". Но ето, че нямат!
Ебру не е чувала за Дартанян.

# 896
Да са само двете дето не са чували за тримата мускетари.....второ поколение вече, не са чували, виждали, а и още по-малко чели...

# 897
Но и аз винаги съм подозирал, че д'Артанян е арменец.

Последна редакция: сб, 01 ное 2025, 00:42 от karakolio1

# 898
Днешните агресии на иван си бяха чист театър. Човека се самонадъхва да изглежда страшен и плаши останалите. Изнервя се и после започва да се самонавива. Доста пъти съм виждал подобни “страшилища”, които само крещат и заплашват. Виждал съм и доста случаи на мълчаливи изроди, които просто отиват и раздават юмручно право. От пинчери страх ли ви е? А да сте видели кане корсо с подобно поведение? Същото р и при хората.

# 899
Но и аз винаги съм подозирал, че Д'Артанян е арменец.
В руската версия на филма и на външен вид го докарва 😉🤣

Общи условия

Активация на акаунт