BIG BROTHER 7 - тема 6 (27.10. - 02.11.)

• 36 030
  • 1 358
  •   1
Отговори
# 975
Мисля че Давид трябваше да каже никой да не го вика, а не Иван
   Давид каза. Също каза, че няма нужда някой вътре да му помага, има си хора навън, които да му опора.Но Иван реши да вземе думата

# 976
Друго се чудя аз.Как има мнения,че примата само си скачал и нищо нямало да направи т.е. не е страшен.А за мен е потенциален убиец.След като за такива дреболии изпада в неистова ярост представям си нещо по кофти да му се случи.Отделно колко екип и камери има и колко хора го гледат,изобщо не може да разсъди..то няма и с какво,де.И с това нелепо изречение "леле ако сме навън.." го разбирам ,че досега беше скочил и беше направил белята и го спират само камерите и публиката.Представям си какъв  е на улицата и по баровете или пък вкъщи.И ще потретя! не мога да повярвам какво гледаме и се налага ние да молим продукцията и да се оплакваме на СЕМ за тези извращения.Какви нива на низост се достигат за рейтинг...и пари.

# 977
Аз продължавам да мисля, че си агресира там така и че не би посегнал. Няма как навън да подскача така и всеки път някой да е търпелив - все ще яде бой, а и някой може и оръжие да извади. Полицията я знаем, че много, много, зор не си дава. Но ако скача навън, или трябва да си подбира много внимателно тея, на които се прави на мъж, или да яде постоянно бой.

Последна редакция: сб, 01 ное 2025, 18:40 от anmasu

# 978
И ще потретя! не мога да повярвам какво гледаме и се налага ние да молим продукцията и да се оплакваме на СЕМ за тези извращения.Какви нива на низост се достигат за рейтинг...и пари.
Не ме е яд, че излъчват агресия. Яд ме е, че не взимат ясни, категорични и НАВРЕМЕННИ мерки. Трябваше да е изгонен още при първото “Ще ти избия зъбите”, а не да си мълчат и да чакат да стане по-лошо.

А за това дали само си подскача или наистина би пребил някой - предпочитам да не гадая. Хиляди хора са казвали “той само си говори” и накрая - в болницата (или по-лошо).

# 979
Не мисля, че ще го спрат. По тази логика трябва да спрат и “Ергенът“, там е същото: заплахи, унижения и какво ли още не.

# 980
Е същото ,де. WinkЧакат да усетят настроенията на публиката.Е то не е ли очевадно,че е недопустимо.
И ще потретя! не мога да повярвам какво гледаме и се налага ние да молим продукцията и да се оплакваме на СЕМ за тези извращения.Какви нива на низост се достигат за рейтинг...и пари.
Не ме е яд, че излъчват агресия. Яд ме е, че не взимат ясни, категорични и НАВРЕМЕННИ мерки. Трябваше да е изгонен още при първото “Ще ти избия зъбите”, а не да си мълчат и да чакат да стане по-лошо.

# 981
  • somewhere near the sea
Във ФБ се появиха мнения, че спират предаването от СЕМ заради предишни предупреждения за насилие и няма да има излъчване довечера, не зная колко е достоверно
Няма такова решение в сайта на СЕМ. 
Спирането на предаване е административна санкция, която се налага след стриктна процедура, включваща установяване на нарушението, даване на възможност на медията да представи своите възражения и вземане на мотивирано решение от СЕМ.

# 982
Според мен няма да има друг изгонен за да продължат скандалите вътре.

# 983
Оставете продукцията, вътре нито един не взе мерки. Изключван Стефан, който всеки път се опитва са го успокои, но това не са мерки.

# 984
Може да е без характерен но наистина само Стефан се опитва да го спре...

# 985
Ама той така го спира, че оня повече да подскача. Той това търси - някой да го държи, да му вика спокойно, спокойно, театър да има. Страшния Иван, десет човека го държат да не стане боя. Ако Стефчо се опне на леглото като чичо си Калин - какво? Стоянов ще се остави тоя да го бие ли? Ще му посегне и ще излети, ако изобщо.
Дразни ме как всички смятат, че трябва да помагат на тоя и на оня. Каза си Давид, че не желае повече да се нищи темата - Ванко почна да нарежда кой какво да не прави. Ама от къде на къде? Кой си ти, че ще казваш на хората какво да правят? Същата работа със Стоянов - да му обяснял бро кода и да му отвори очите какъв е женчо. В качеството на какъв си мисли, че може да дава тон в живота на хората и да им казва как да се държат? Калин - същия. Учел Давид на нещата от живота. Ама той може да не иска. Кой провъзгласи Калин Орела за наставник на младите? Елена и тя - да перяла гащите на Стоянов, да миела, да чистела. Абе, като не ти харесва - номинирай я за изгонване, кажи нормално какво не ти харесва. Седнала да и вика и да я обижда пред всички на масата, като едновремешна свекърва. Щото да ровиш по кофите за фасове е много зряло и извисено. Има хора отвън - виждат кой какво прави, гласуват. Ама сякаш всички са най-големите разбирачи та сипват на всички акъл с големия черпак.

# 986
Е като обясни на Стоянов че е просто мъжко тяло какво ще стане?
Какъв е проблема Стоянов дали е женчо или не, какво си е писал по профилите и какви са му снимките. Изключително нагъл, навън дали въобще си позволява да се държи така? В къщата видя че никой не му скача и си мълчат всички

# 987
Стефан паранормалния го надъхва допълнително като му одобрява простотиите, какво спиране, като изпусна духа от бутилката и се уплаши, че ще ги изхвърлят и двамата. Иначе хейт и клюкички, както и одумване на уше. Това е Стефан.

# 988
Искам да кажа че само той се нахвърли да го спре, а другите седяха отстрани никой не застана пред Иван

# 989
Ама то наистина, колкото повече хора се включват, той набира сила и подскача повече. Това си е може някакъв вик за внимание.

Общи условия

Активация на акаунт