BIG BROTHER 7 - тема 6 (27.10. - 02.11.)

• 35 761
  • 1 358
  •   1
Отговори
# 1 275
  • SF
Неуравновесена работа е това, хора!

Радвам се, че Калин е аут, но ме е яд, че не излязоха като Сталин заедно с паранормалния субект.
Мъж да се разчувства и просълзи, е окей. Но това неудържимо ридаене нон-стоп вече не е нормално.  И не се покрива някъде в баня, в тоалетна, да легне под джакузито, за да не се акцентира върху емоцията му, тича веднага при някой от братята си да се гуши. Заприличва на диагноза. Няма да му я поставям аз, но момчето не си е у ред.
Тая Сафи сега като го гледа, влюбва ли се още повече?

# 1 276
  • София
Esmee, право в десятката е всеки един от постовете ти! Все едно и моите мисли четеш. 👍

# 1 277
На мен ми се струва, че вече никой не влиза в такова предаване заради самата игра и наградата, а заради популярността. Всеки е с канал, профил в социалните мрежи, онлайн магазин и не знам си още какво. Котов го спрягат, че се готви за политик.

Вчера с ММ си говорехме за Биг Брадър, не помнех, че в първия е имало само 12 участника. Той беше над 3 месеца, мислех, че са били поне 20. Сега бяха 16 за месец и нещо. Нали в събота е финалът?

# 1 278
Не се разви идеално, но и така е ОК. Сега остава да изхвърчи Елена следваща и да видим тогава като нямат зад кого да се крият Лена и Ебру как ще се развият.

Така няма да има кой да им дава наклон на мнението (Котов не му се занимава). Всички ще останат без ментори и ще трябва да се изявяват. Свободни електрони могат да направят нещата доста по-интересни.

Да не забравяме и че с излизането на Орангутана другите ще са свободни да си покажат магариите, без страх от насилие.

И като финал - Горилата нямаше да направи нищо, в никакви обстоятелства. Калин го показа още в началото, заставаш му твърдо и тоя свива сърмите. Силен е само срещу по-слаби, както всички такива "мъжаги".

# 1 279
  • SF
Нароиха се много риалитита и желаещите да бъдат участници се разпръсват. Изборът на такива формати е много по-голям и успехът също не е гарантиран.
Да сравняваме нещо днес, каквото и да е - реалити формат, продукт, техника, услуга, е като да сравняваме телефон с копчета и телефон, който се маже по екрана.

# 1 280
  • Между гори и планини
Казаха 2 седмици, или така чух!
Ееех, а първият биг Брадър 6 месеца ли беше? Струваше ми се безкрайно дълъг и имаше канал за денонощно предаване. Да няма после - аз съм бял и чист като момина сълза, с те са показали само как крещя.

# 1 281
Ееех, а първият биг Брадър 6 месеца ли беше? Струваше ми се безкрайно дълъг и имаше канал за денонощно предаване. Да няма после - аз съм бял и чист като момина сълза, с те са показали само как крещя.
Три месеца беше. Сега е два месеца без малко… От 21 септември до 15 ноември.

# 1 282
Аз чух миналата седмица, че остават две седмици и реших, че сега в събота (на 8-ми) е финалът, а той е на 15-ти. Ами супер, значи ще има редовни елиминации в събота.

# 1 283
И аз се опитвам да разгадая поведението на ревящия Стефан, представяйки си го в сюжети извън защитния купол на сафината пола.
 Как би се държал в екстремална среда, която изисква мъжки качества на характера -сила, устойчивост, самообладание !? Поставях го във въображаеми сцени като самотен сървайвър в пустиня, новобранец в казарма, войник в щурм, затворник при тежки рецидивисти.
Този човек орева света за месец и нещо/впрочем от първата седмица реве/ в затворена, но комфортна среда  - храна и баня, даже фитнес, при екстремни условия той е загинал от отчаяние на третия ден.
Ако има психически проблем, който по всяка вероятност ще знае, защо се нагърбва с подобно несъвместимо с него изпитание!?
Ако е здрав ментално, не може ли да приеме случващото се в къщата като тест за личностно израстване, а не като повод за търсене на гушки и галене по главичката!?
Критикувахте, че Стоянов също плачел, но когато Бонго реши да му вади далака, той хвърли микрофона и прие боя/ който слава Богу се размина/.  Никога не отиде при никого преди това да се жалва, че приматът го тормози, заплашва и реално може да бъде наранен физически.
Търпя стоически, преглъща его и фалшива мъжественост до момента, в който и на всички нас и на него му кипна чайникът.
Разликата в годините на двамата Стефановци е почти десет. И ако Стоянов е критикуван и по линия на метросексуалност, та той е още на 22, за Бога. За мен е дете, повлияно от всички реклами, мейнстрийми в мода и визия на времето си, но въпреки това с ясна позиция като поведение на мъж и характер.
Докато  другият и след десет години ще си бъде в роля на обслужващ персонал на чужди нужди и настроения. Ако не вземе мерки след предаването.

# 1 284
Ако някой тук се е наточил да гледа подкаста… Така де, препоръчвам ви само да слушате, за да си спестите болката в очите от тази рокля.
Скрит текст:

# 1 285
То и за слушане ще е мъчно....
Имам чувството че Стефан няма да спре да реве дни наред...
Иван снощи изглеждаше доста изплашен, все едно като нас тъпан с него ще има ли подкаст?

# 1 286
Започва да ме плаши този Стефан. Мисля, че има някакви проблеми.
Гледала съм канала им, не ми изглеждаше на такъв.

# 1 287
  • Между гори и планини
Три месеца беше. Сега е два месеца без малко… От 21 септември до 15 ноември.
Сигурно ми се е сторил безкраен заради денонощния канал 🤪

# 1 288
То и за слушане ще е мъчно....
Имам чувството че Стефан няма да спре да реве дни наред...
Иван снощи изглеждаше доста изплашен, все едно като нас тъпан с него ще има ли подкаст?
Предвид какво е написала (че е много нервна) подозирам, че визира точно, че отива да снима подкаст с Иван. За съжаление. Този трябваше да го изгонят без изобщо да му дават възможност да се обяснява.

# 1 289
  • Между гори и планини
Този премляскващият не е нито за гледане, още по малко за слушане.

Общи условия

Активация на акаунт