Край след 10 години?

• 4 471
  • 105
  •   1
Отговори
# 75
Аз затова все още малко се съмнявам в истинността на темата.
Скрит текст:
Мъжът ти да ти каже "Махни всички снимки от апартамента с тебе и в събота и неделя отиди при майка си и баща си". И въобще да не ти хрумне,  че този човек иска свободен терен. А той пък толкова нагъл, аз не вярвам някой друг да направи това. В смисъл, масово изневеряват мъжете, ама се крият или поне не го афишират така. Това е чисто унижение! И тази госпожа, стои и се чуди какво да прави?!?
Ъ-ъ-ъ?
[/color]
Историята може и да е реална, но поведението е инфантилно. На въпроса за възрастта така и нямаше отговор, макар че всъщност не пречи хората да са на 40, а да се държат като на 14.

# 76
Отговори авторката. Порочетох постовете й с години назад и няма противоречия.
Сетих се, че беше писала в друга тема, че мъжът й ходи болен и със счупена ръка на работа, ако не се лъжа? Авторке, дали не ви идва и на двама ви нанагорно гледане на малко дете и нон-стоп работа?

# 77
Имаше отговор, на 37 и 34, нещо такова.

# 78
Не знам защо всички толкова се учудват на такава ситуация като при авторката. Ами така, горе-долу, живеят 30-40% от хората - има дете, ама секс няма, постоянни скандали, нито любов, нито уважение, но пак си живеят заедно, щото вече са свикнали така. Просто навик и удобство - да не си сам. Ама така животът просто си минава напразно, а годините си текат. Не си заслужава. И всъщност няма значение кой е виновен и кой не - виновни са и двамата, толкова е

# 79

Не съм парче месо, да задоволявам някой, който не го заслужава. Сама съм му казала отдавна, че е свободен да си търси друга ако това не го устройва. Винаги, когато позволя близост, после се държи като лайно. Съответно давам задна. Той също ми беше казал да си търся. Но когато му казах, че аз възможност съм имала, но нищо не съм предприела му стана лошо. Защото както казах той на думи е силен. Но в края на деня винаги сменя плочата.

Не конкретно към авторката, обаче винаги съм се чудел защо от страна на жената секс се дава защото мъжа "заслужава" или не или е като някаква награда? Това не е ли естествен процес по взаимно желание?

# 80
Отговори авторката. Порочетох постовете й с години назад и няма противоречия.
Сетих се, че беше писала в друга тема, че мъжът й ходи болен и със счупена ръка на работа, ако не се лъжа? Авторке, дали не ви идва и на двама ви нанагорно гледане на малко дете и нон-стоп работа?
Не е само ръката. Наскоро му е влязло нещо в окото, пак на работа цялото беше червено и нищо не направи. Не му е лесно, но му казах, че трябва да си цени и пази здравето. Ако не заради себе си, то заради детето

# 81
Забелязах, че авторката в миналите си коментари проявява афинитет към "лошите момчета", въпреки че в настоящия момент стои до "доброто момче", което по нейни думи я носи на ръце. Сега обаче внезапно картинката изглежда различно.

# 82
Оф, какво значи, че ти като му пуснеш, после се държи като лайно?
Ти удоволствие от секса не изпитваш ли, или гледаш като на секса като на вид награда за него? Или, след секс очакваш да  стане мил и добър?
Не схващам.

# 83
Имаше отговор, на 37 и 34, нещо такова.
Пропуснала съм, извинявам се.
Ами явно са били млади и незрели, когато са започнали да си играят на семейство. Мъжът изглежда работохолик, с такъв партньор не е лесно. Тя сигурно е знаела от самото начало, но си е затваряла очите или наивно е мислела, че той заради нея ще се промени. Накратко, тези двамата очевидно не са един за друг. Когато избираш партньор, с когото възнамеряваш да създадеш семейство, не е лошо да вложиш малко разум.

# 84
Аз, като жена в пълният си блясък, ако нямам възможността да му изпера чорапите и да му сготвя любимите манджи, бих се чувствала крайно нереализирана и отхвърлена.
Това би сложило и нашият край.😆

# 85
  • Варна
Самия факт, че той не иска тя да му докосва дрехите и храната, мен би ме обидил. Да не съм нещо заразна? Ама после пък реве за секс. Този хич не е на фокус.

# 86
Може би и двамата са действали импулсивно, когато са се събрали. Обаче защо продължават толкова време, че и дете са създали, като нещата между тях очевидно не са наред?

# 87
Може би и двамата са действали импулсивно, когато са се събрали. Обаче защо продължават толкова време, че и дете са създали, като нещата между тях очевидно не са наред?

Защото като цяло човечеството не блести с интелект. И защото дори днес, когато все пак има някаква свобода в доста отношения, голяма част от хората се възпроизвеждат, защото така трябвало или от разни други чисто материални подбуди. Или иначе казано, половината деца на тоя свят е много вероятно въобще да не са били желани. После тези деца се превръщат във възрастни с емоционални липси и проблеми.

# 88
Аз лично не смятам, че сексът е награда, но за доста жени той пак трябва да бъде „заслужен“ (грубо казано). Не в смисъла, че мъжът трябва да е добро момче и да се държи правилно, а по-скоро защото при жените желанието е свързано основно с психиката. За да ти се иска някого, трябва първо да си му настроена добре, ппоне да не ти е досаден. Наистина ли някой мисли, че това е чиста физиология — разтваряш крака и за две минути получаваш удоволствие, щото „така трябва“ и в никакъв случай не може да се спира сексът с мъжа? Айде стига, сериозно. Когато няма желание, сексът е чиста мъка. И за какво, кой има нужда от това?

# 89
24 и 27 млади и незрели за връзка?
31 и 34 млади и незрели за дете?
102 и 104 добре ли е?

Иначе, тя не иска секс с него, и двамата се пращат взаимно при други, пък после що така, що иначе...
Едно време семействата са спали с общ юрган. Колкото и да се карат пред деня, вечер под юргана се оправят.

Общи условия

Активация на акаунт