КГБ = Клуб на Готините Баби - 240

• 20 034
  • 735
  •   1
Отговори
# 690

"Човек никога не трябва да се отказва от добрите си намерения, дори когато е убеден, че усилията му ще отидат на вятъра, защото тъкмо вятърът може да ги разнесе и посее там, където никой не е очаквал и където ще се окаже, че са били необходими."

Добро утро прекрасни дами:coffee:CoffeeCoffee

Обичайните заподозрени вече сме тук с кафето Simple Smile
Аз дори вече съм сложила във фурната едни кюфтенца върху канапе и на котлона картофи за салата.
Очаквам си след около час гостите.
Надявам се вече болничките да са по-добре - и малки, и големи.
Фло, благодаря ти за това че държиш връзка с всички и ни казваш кой как е. А имаш ли инфо за Гъбката?
Оставям ви до по-късно следобед - хубав и спокоен ден баболинки Heart и

# 691
  • София
Да, тя Фло-то е като гара разпределителна и телефонистка едновременно! Добре, че е много енергична и успява да поеме целия трафик, че е страшно при нея! Пожелавам й да е все така в кондиция и занапред и да ни събира!

# 692
  • Вила Великула
Добро утро и от мен. Да се вредя една от първите, въпреки че вече си изпих кафето и дори поработих.
Очаквам следващите часове с нетърпение, защото съм на козметик и се надявам да си почина активно поне за няколко часа, че после не се знае до колко вечерта ще откарам в работа.
Ранела, доста поетично си настроена днес. Харесва ми това, как си описала природата. Имаш талант да пишеш.
Аз също като останалите момичета очаквам срещата в събота с нетърпение и ще се опитам да вържа всички черни котки.

# 693
  • София
Привет, красавици!
Колкото повече наближава денят на изненадите, толкова повече настроението ми се вдига.
В къщичката ни цари оживление и прекрасно настроение!
Като гледам, хукнали сте и да се разкрасявате - е то накъде повече? Че сме умни, красиви и талантливи, всички, които надничат в къщичката ни го виждат!
От днес подхващам подготовката за срещата. Сложих катинар на тръстиката.
МЕРИАН, много добро пожелание - да съм в кондиция, а не да се чудя "тия пък кои бяха и защо са дошли" Joy
Като вица за бабите с кафето... Знаете го. Grinning
Подхващам задачите.
На вас - хубав ден! И нещо за усмивка - Кои жени са по-верни? Блондинките или брюнетките? Белокосите! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 694
  • София
О, вица за склерозирали те бабички е класика!..

И накрая се питали: ти пък къде я видя? Joy

# 695
От мен пък добър ден!
Днес най после си приех поканата и орязах розите. Този път ги орязах  жестоко. Ще видим на пролет какъв е резултата. После един храст и него така. Смених саксията на едно цвете което го подарихме на свекито като ги преместихме при нас. Да си има поне едно цвете в стаята. Фло ме пита тя дали слуша. Ами не мога да се оплача. С акъла си е, в движение и чете много книги.  Понеже е много зле със слуха, та книгите са й голям приятел. Тя си е самостоятелна на етажа. Нали направихме баня с тоалетна, има едно кухненско боксче и стаята. Не готви, готвя аз и смъквам храна, но тя си я топли, прави си салати и т.н. не ни занимава с това. Има си микровълнова печка, хладилник, една скаричка за сандвичи и се оправя. Когато е хубаво времето ходи и си пазарува сама каквото й трябва, иначе поръчва и ние пазаруваме. Уффф ферман написах, отплеснах се сори!
Четейки ви, моята завист отново се събуди 😬  затова, да не ми е чак толкова силна завистта, после да ни разкажете и покажете, на тия които няма да сме с вас, как е минал купона 😊. Грам съмнения нямам, че ще е от чудесно по чудесно! Радвам се момичета, радвам се, че съм част от вас, макар с някои все още да не съм се виждала на живо и, че ви виждам по рядко, но знам, че ви има и сте винаги насреща! ❤️
Оставям ви и отново ви казвам ❤️ повече от повече 🥰

Последна редакция: чт, 20 ное 2025, 12:45 от kasss

# 696
Да кажа, че съм тук. Чета ви, но не пиша, защото няма за какво. Лягам по първи петли, ставам почти към обяд, смитам по един чувал листа, претакам зелето, ям , каквото намеря ( син 2 е в командировка и не готвя) и после целия следобед работя. Вечер сериали, книги докъм 2, 3 след полунощ и пак така.

Само да попитам защо внукът на Айша пише домашни у дома. Нали е на занималня? Но като знам какви "възпитателки" има в занималнята и как се работи, не е за чудене.

Ако не пиша, не ме мислете. Само знайте, че ви следя.
Хубав ден!

# 697
  • Кубрат/ Пишурка
Да се обадя и аз, че да не ме издирвате.
То не, че има какво ново при мен. Новото е по - скоро при Анжелка. Пак започва работа. Миналия понеделник беше на интервю, одобрили са я и този понеделник беше за първи ден. Ще работи в много голям магазин - складова база за магазини. Ще бъде на касата. Дори е получила униформа. Ще работи в събота, неделя и понеделник. Във вторник ще почива, а следващите 3 дена е на колеж. Ще видим колко ще издържи.
И аз ще чакам новини и снимки от събота.
Болните бързо да оздравяват!

# 698
Пипи,
Усетила си нещо в мен... Писането.
Много пишех преди. Стихове. Пътеписи. Разни неща.
В предишните ми две местоработи, в бланкетните писма, моите се усещаха различни.
Един бивш шеф на изпроводяк ми каза, че е било удоволствие за него да чете моите писма.

Но се промених. Май за съжаление... Вече не пиша.

# 699

Ако не пиша, не ме мислете. Само знайте, че ви следя.
Хубав ден!
Ааа, да ги нямаме такива да не пишеш! Пък и да не те мислим на всичко отгоре! Ще те мислим с добро, пък ти ще се отчиташ тук! Heart
Янче, честита нова работа на Анжелка! Да ѝ е лека и доходна! С този график няма да е много лесно, но ще се напаснат нещата. Половин живот съм работила на смени - 12, 24 часови, дневни, нощни, денонощни. Свиква се.
Кассс, все така добре да ти е свекървата и да си се разбирате.
Моите дечурлига днес отидоха на повторен преглед при друг педиатър. Вчера на Дребосъчка са ѝ изписали Зинат, без значение, че теста ѝ е отрицателен. Иначе са по-добре. Гледат се. Изпратиха ни кутия с лазаня и чийзкейк Simple Smile
Мама тази сутрин не беше много във форма, кръвното леко високо. Но се появи зетко с 30 сладоледа на промоция от Кауфланд и веднага ѝ грейна усмивката!
Ранела, усмихни се! Heart
Прегръдки за всички!

# 700
  • София
От сутринта съм в движение. Добре, че ви има, та да има с кого да си поговоря, докато си почивам.
В ранния следобед ходих до ЛЛ да ми сложат Тетануса. Взех и направление за гинеколожката, за профилактика, че още малко и годината ще мине. Този преглед все последен го оставям.
ЯНЕ, дано Анжелка да се справи. Не е лесно и работа, и учение. Hug
ТЕТКЕ, тези дни май имаше изригвания, та може и от това да й е повишено кръвното.
РАНЕЛА и на мен ми харесва начина ти на писане. Hug
КАГ, смени си режима на сън и бодърстване. Твоя режим е изключително нездравословен. дори вреден. Ще сложа лекцията за Сън и здраве, с мисъл за теб, приятелче. Grinning
КАСС, имате късмет с вашата оправна бабка. Колко е важно, че е с акъла си и може дори да си пазарува. Hug
МЕРИАН, ти пък къде си я виждала Фло-то? Stuck Out Tongue Winking Eye
Сега мисля да подремна, а после ще видим с какво ще се захвана.

# 701
  • София
А, не съм я виждала, то е било сън!

# 702
# 703
Добър вечер, че е тъмно навън, нищо че часовникът показва 17 ч.  и малко. И аз като Пипи днес се поглезих при козметик, поговорих си  с нея малко,  прибрах се,  после спретнах една бърза лазаня и сега отмарям. До обяд се занимавах с РЗИ-то,  малката митница, както се казва. Пълно с хора на които не им се работи, обясних им някои основни житейски истини   Stuck Out Tongue Winking Eye и от утре са оставени на съдбата им. Имам чувството, че като се разбере, че се пенсионирам,  масово по администрациите в градО и областта ще има всенародни тържества.
С нетърпение очаквам събота, обичам изненади!
Прегръдка за всички!

# 704
Да ви се похваля, днес си преподписах договора с А1 и се сдобих с нов телефон. Обещават да прави много хубави снимки, с 200МР камера е. Настоящия е с издъхнали пиксели тук-таме, отслабнала батерия и взе да прави номера. Като сканирам документи горния ляв ъгъл не е на фокус. Това било проблем на Самсунг. В неделя ще гледаме дребосъчковците, а дъщерята или зетя ще прехвърлят информацията. Не си помня половината пароли, да му мислят как ще се справят Simple Smile  Като някое малко дете нямам търпение, но трябва да изчакам да оздравеят или да се опитам сама. Избрах да чакам Wink
Ениса, много ме кефиш! Heart
Мацки, завиждам ви за разкрасителните процедури. Аз съм подхванала да си разкрасявам къщата. Маникюр - после.
Оттеглям се за едно безкофеиново кафе. Ще ви наглеждам Heart

Последна редакция: чт, 20 ное 2025, 18:51 от tetka_the_best

Общи условия

Активация на акаунт