Честит празник и бъдете благословени!
🍀🌷💗
Добро утро момичета!
Янче, бойно момиче е Анжелика! Като виждам до сега с колко предизвикателства се е справила, ще се справи и с това и мисля, че това се дължи най много и на теб! Респект за което!
Пипи, прекрасно е творението ти! Аз още не мога да се настроя коледно, но ще...

Ениса, за съжаление малко останаха хората, които като ходят на работа знаят за какво ходят. Това, че ти показваш на ония дето не знаят е хубаво, но докога.....?!
Тетка, честито телефонче! Със здраве да си го ползваш!
Мериан, понякога съм бяла и добра, понякога, не чак така, защото пък много хубаво, не е на хубаво 😬
Момичета, да се оплача ли, да се похваля ли, по скоро май да искам съвет и от вас. Не знам дали съм ви казвала, преди време ходех след работа в една счетоводна фирма да работя. Като дойде ковида нещата знаете как станаха и от тогава не съм ходила. Със шефката на фирмата поддържахме връзка, в смисъл, чувахме се ей така и по празници. Миналата седмица ми звъни и ме кани да работя на 4 часа, по точно да поема ТРЗ. Жената която работеше до сега е отдавна пенсионерка и вече искала да спира. Казах й, че на този етап нямам възможност, защото съм поела ангажимент към децата за малкия и чакаме бебче. Сто пъти ми каза да си помисля и така. Оттогава ми се обажда вече няколко пъти, предлага ми да работя от къщи, само от време на време да ходя до офиса. Направо съм в голяма чуденка. ММ нищо не казва, сама да съм си решавала. Аз се притеснявам пък и дали ще мога да я работя тази работа. Това съм работила, но в бюджета и е съвсем различно. Тук са няколко фирми и много не ми е ясно как ще се случват нещата... 🤔
Сега ви оставям, че снощи правих еклери и сега трябва да ги напълня с крем. За довечера съм поканила децата да се съберем и отбележим празника. Иска ми се и една питка да замеся. Ще видя как ще съм с времето, защото трябва да приготвя каката, че ще ходи да пее послучай празника на концерт организиран от Общината.
Спокоен, спорен и хубав да е денят ви баболинки 🥰
. Студено ми е на терасата! Искам си лятото 

Обичам да посрещам гости! Еле па такива като вас!