Есента вече е на прага , в очакване съм лятото да стана мама ! ~бебеправене 623~

• 26 775
  • 809
  •   1
Отговори
# 795
Espresso , йеййй Hug Всичко да е наред!

За цистита, ако се наложи, може и монурал да пиеш. Не го мисли него!

# 796
  • На изток от Ада
Благодаря rouina! Мазах със здраве веднъж...

# 797
Честито, Еспресо! Успех , ти желая до пухкав финал.
Хайде да провлачиш крак и в новата тема повече такива новини.

Последна редакция: нд, 14 дек 2025, 17:33 от Believe23

# 798
Честито, Еспресо 🥳❤️ всичко ще е наред, ще видиш!!!
Насито, бързо да минават болежките ❤️

# 799
Благодаря ви ,момичета, но преди малко на салфетката имах едно малко зацапване като се бърсах, може и да не го бъде ...

# 800
Еспресоооо, тихичко честито Simple Smile Пускай кръвен да ни зарадваш още веднъж, нека така да започва и свършва всяка тема с положителни тестове Simple Smile
Тина, те не те ли питаха дали има риск от бременност?
Мен винаги ме питат. Щом имаш закъснение пусни един тест, но не се притеснявай. Сестра ми още не знаеше , че е бременна и й направиха 2 зъбни снимки за една седмица ( без яка, без нищо). После като разбра много се притесни, но децата са живи и здрави.
Кактус, благодаря, баба ми е имал близнаци, та чувала съм, че се предава тоя шанс през поколение, ако е рекъл Господ взимам ги и две Simple Smile Малкия бебешок на колко стана, че вече се опитва да ходи?

П.С Еспресо, за цистит аз съм пила хомеопатично. Мисля, че и Монурал, и червена боровинка също са позволени, но питай си доктора. На мен хомеопатията много ми помага, а и е безопасна.

Последна редакция: нд, 14 дек 2025, 17:47 от Salsera

# 801
  • На изток от Ада
Еспресо кръвен и прогестерон!

# 802
  • Sofia
Дами, нова тема някой няма ли да отвори, че ще хванат да ни я заключат тази.

# 803
  • На изток от Ада
Дами, нова тема някой няма ли да отвори, че ще хванат да ни я заключат тази.
Рийв я прави темата.

# 804
Еспресо, Тихичко честото и дано всичко е наред до успешен финал. Може  да е просто зацапване. Аз имах такова няколко дни и си мислех, че ми идва цикъл. Изведнъж спря и след 2 дни направих тест и сега резултата е на 8 месеца . Пусни и прогестерон, ако ще пускаш кръвен.

И аз не знаех, че съм бременна и правих 3Д снимка на зъби, после панорамна снимка и обикновена в рамките на седмица.   И няколко Аулина и не помня още какво. Нищо и няма на малката освен повечкото и инат 😀 В първите дни може да не е проблем. Иначе винаги си казвайте, че правите опито и има вероятност за бременност.  

За цистит съм пила мечо грозде и сода, но за бременни не знам дали е позволено. Монурала най-много ми е помагал на мен.

Последна редакция: нд, 14 дек 2025, 18:57 от Пълнолуние

# 805
  • Sofia
Мечо грозде при бременност не се препоръчва, иначе много помага и облекчава. През последните години от както опитваме тотално съм го изключила. Стимулира маточни контракции и може да се изхвърли плода. А аз попринцип винаги като реши гадорията да се обади е все в лутеалната фаза, та...не е яко. Или чакам да видя дали ще дойде цикъла за да си почна ципрофлуксацина или карам на леките неща (червена боровинка, дманоза, повече течности, без киселинни плодове и зеленчуци - цитруси, домати, включително и без витамин Ц, защото дразнят).

# 806
И аз това щях да казвам, Пълнолуние. На мен ми се случи така да ми зацапа на датата на цикъла последния път и то само така на салфетка, но после си се оказах бременна.

# 807
  • На изток от Ада
То и аз една бременност имаах мслко кървене на датата.

# 808
Благодаря за окуражителните думи, вероятно утре ще ида да пусна кръвен и прогестерон, може би и стерилна урина. Аз миналия месец имах цистит, чак вдигнах температура, от 8 години не бях имала това чудо, ама явно пак реши да се активира. Миналия път пих ципрофлоксацин, ама май е дошъл кратък курса , щом толкова малко време мина и се активира пак..

# 809

Общи условия

Активация на акаунт