Есента вече е на прага , в очакване съм лятото да стана мама ! ~бебеправене 623~

• 26 798
  • 809
  •   1
Отговори
# 750
  • На изток от Ада
И аз след МА още ми е разбутан. Стана 7м от тогава.  Мц е 27 -28 дни , лф 11 12  ,а беше 13. О е на 15 -17 ден.  Преди 13 15 ден...

Последна редакция: пт, 12 дек 2025, 12:48 от nasito8988

# 751
  • Be realistic - plan for a miracle.

Като за край ще ви споделя, че най-накрая ми мина прегледа при д-р Калчев. Този човек е изключителен и много се харесахме. Толкова хубави неща сподели за матката и яйчниците ми, че в един момент не знаех какво да кажа. Каза, че за моята възраст (43) си имам завиден брой фоликули (преброи по 8 във всеки яйчник). Паднах се точно на 2ри ден от МЦ при него и каза да си пусна тото Simple Smile Другата седмица ще правя ПРП на яйчници, продължавам с акупунктурата по негов съвет и препоръча да си намеря барокамера и да направя 2 сеанса от по 5 дни. По неговата схема след около 2 месеца трябва да подновя инвитрото и да е успешно. Дано!

Believe, радвам се, че си по-позитивно настроена след Калчев.
Един въпрос, ако позволиш: каква е причината да препоръчва ПРП на яйчници при условие, че имаш "завиден брой фоликули"? Аз бях при него на 38 с около 6 общо антрални и ми каза, че нямам нужда от ПРП при условие, че и овулацията е по часовник - можело по-нататък.

За барокамерата и на мен ми е препоръчвано и то - от Михайлова. Поне около 10 сесии. Мисля, че в МЦ Калчев имат и точно натам съм се насочила, че ми е удобно ходенето от вкъщи, но - догодина. Heart

# 752
  • На изток от Ада

# 753
Наси, топ си

# 754
  • На изток от Ада
С малко сън но реших да пусна и инсулин и глюкоза

# 755
Моля пуснете нова тема.
Тази ще бъде заключена след 24 часа.

# 756

Като за край ще ви споделя, че най-накрая ми мина прегледа при д-р Калчев. Този човек е изключителен и много се харесахме. Толкова хубави неща сподели за матката и яйчниците ми, че в един момент не знаех какво да кажа. Каза, че за моята възраст (43) си имам завиден брой фоликули (преброи по 8 във всеки яйчник). Паднах се точно на 2ри ден от МЦ при него и каза да си пусна тото Simple Smile Другата седмица ще правя ПРП на яйчници, продължавам с акупунктурата по негов съвет и препоръча да си намеря барокамера и да направя 2 сеанса от по 5 дни. По неговата схема след около 2 месеца трябва да подновя инвитрото и да е успешно. Дано!

Believe, радвам се, че си по-позитивно настроена след Калчев.
Един въпрос, ако позволиш: каква е причината да препоръчва ПРП на яйчници при условие, че имаш "завиден брой фоликули"? Аз бях при него на 38 с около 6 общо антрални и ми каза, че нямам нужда от ПРП при условие, че и овулацията е по часовник - можело по-нататък.

За барокамерата и на мен ми е препоръчвано и то - от Михайлова. Поне около 10 сесии. Мисля, че в МЦ Калчев имат и точно натам съм се насочила, че ми е удобно ходенето от вкъщи, но - догодина. Heart

Разбира се, Prego. При мен проблема е в качеството на яйцеклетките. Убеди ме, че с ПРП ще се регенирират и ще се подобри качеството им. Съветът му е да изчакам 1-2 месеца, за да може да се случи магията и да оберем плодовете. За барокамера знам, че имат при тях, но съм на 500км и никак няма да ми е удобно. Надявам се тук да намеря самостоятелна, понеже тя била по-ефективна.
За момента само това ми предложи, но ще видим като направим ПРП-то какво ще каже.

# 757
Айде, да мина и аз да измия пода като за последно в темата:))) Нали знаете, че този месец търсех моята изгубена овулация, това вече звучи като заглавие на филм   Innocent   И тамън се бях примирила, че такава няма да има и си чаках да ми дойде и вчера, като гръм от ясно небе едни адски болки ( такива съм имала преди пункция, когато ми се спукаха фоликулите), едно превиване, ЛХ - 92 ( то моето си е високо, ама е стигало до 55 някъде, толкова високо никога не бях имала), Естрадиол в небесата. Отчетохме се, въпреки  че ме болеше с часове. Днес, отивам на преглед и познайте - имала съм не една, не две, а цели ТРИ спукани фоликула, т.е. тройна овулация!!! За съжаление един от фоликулите е в дясно ( където е запушена тръбата) и има още един останал там с размер 17 мм, който според докторката може и да се спука до 48 ч, но според мен ще регресира. Важното е че имаме жълто в лявоооо. Овулацията е потвърдена, имам СПТ и жълти тела. Та, ще работим за близнаци, хаха. Не че имаме голям шанс, ама все е някакъв. Отчели сме се на 07.12 и между 11.12 и 12.11. Докторката ми пожела Коледно чудо, то предишното беше Великденско, та....Дай Боже. Успокоих се.
Пожелавам на всички ни Коледни и Новогодишни чудеса да се случват Sparkling HeartSparkling Heart

На ЕЦ съм, не приемам никакви Кломифен, Летрозол и др. Просто напоследък ми се случваше да растат по два фоликула.

# 758
Малко предложения за следващата тема 🌹

Коледа дойде, а мечтата ми в утробата расте❣️

Зимата е завилняла , лятото ще ставам мама❣️

# 759
Коледата чука на вратата, аз търпеливо очаквам си чертата!

Скъпи подаръци не желая, а само детенце ще си пожелая!

Предложения за новата тема! 💙❤️

# 760
Здравейте,момичета, отдавна не съм се включвала , но не съм спирала да ви следя и да съпреживявам историите ви с вас. Включвам се с много тривиален въпрос (или аз откачам), вие виждате ли бледи черти на тестовете. Днес трябва да ми дойде, но за капак имам симптоми на цистит, и реших да си направя тест преди да започна да се бухам с разни лекарства. Теста го направих с разредена урина, тъй като пишкам доста на често и не смея да се стискам.
Не зная и снимките дали въобще се вижда нещо. Може и да полудявам 😃, не съм предполагала ,че ще се включа точно с този въпрос ( всички знаем защо ни е любим).

Последна редакция: сб, 13 дек 2025, 10:58 от Espresso

# 761
Аз виждам втора черта. Simple Smile Успех!
Така или иначе червената боровинка не вреди. Дори и антибиотичното прахче Монурал може да се приема при бременност, ако да 2-3 дни не стане с течности и добавки.

# 762
  • Sofia
Аз явно съм кьорава, но не виждам черта. Също съм на мнението че червена боровинка и Д-маноза не вредят. Даже точно това правих до сега - ресърчвах какво да си взема за цистити, че ми предстои поставяне на блокираща инжекция след седмица, а няколко девойки ме предупредиха, ако имам предразположеност към цистити да се заредя именно с тези добавки - чета, че са подходящи и при бременност.

# 763
Здравейте! При мен явно нещата приключиха, днес си прокървих като при цикъл.. какво да очаквам сега? Няма болки.
Ако изчакам до понеделник( имам час за преглед) дали би се случило нещо?

# 764
Благодаря ви ,момичета, точно тези добавки започнах, а теста ще повторя по - късно.

Общи условия

Активация на акаунт