Добре дошли при мамите в арабския свят!! - 21

• 14 682
  • 290
  •   1
Отговори
# 135
Охоо, купонджийката как си бе??
ти ходиш по нощите, мен ме хваща... цял ден стоя и дремя.. так аи не се събудих... то време дойде да си лягам пак!!!  smile3507 Направо умирам за сън!! Права пред компютъра!! Tired

Аз съм много добре, в момента работя над въпроса да ти изпратя снимки. Wink

# 136
  • Варна, а по празниците в Ямбол
ти ходиш по нощите, мен ме хваща... цял ден стоя и дремя.. так аи не се събудих... то време дойде да си лягам пак!!!  smile3507 Направо умирам за сън!! Права пред компютъра!! Tired

УХУууууууууу ЕТО ТОВа Е НОВИНА!!! Ноя ще праща снимки!!!! Събуждам се тогава и чакам!!! Hug ама персонално сам она мен ли или на всички ще се покажеш?

# 137

УХУууууууууу ЕТО ТОВа Е НОВИНА!!! Ноя ще праща снимки!!!! Събуждам се тогава и чакам!!! Hug ама персонално сам она мен ли или на всички ще се покажеш?

Ще почакаш още малко, така че можеш да откараш един сън. Wink

# 138
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Само да не е зимен!!!

# 139
http://family.webshots.com/photo/2570678170100416366ABVKmv?vhost=family

Последна редакция: сб, 21 апр 2007, 10:50 от Noia

# 140
Ама вие верно зазимихте бе мацки къде зачезнахте!

# 141
А браво нойчка мятам се да гледам сега!
ОЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕ те били 600 снимики!
МАШАЛА

Последна редакция: пт, 20 апр 2007, 21:34 от Kremi_m

# 142
Сега ако кажете, че не сте доволни....  Whistling Отчетох се за миналата година. Joy Сервирам ви съдържанието на целия мемори стик, нямах време да го цензурирам, ако видите нещо по-компрометиращо ще трябва да го преглътнете. Mr. Green Очаквам отзиви за козунака ми на края.  chef  newsm66

# 143
Аз да кажа до тук каво разгледах и раззпознах!
Пистата на формула 1 с миленчето!
Къщата в дубай сигурно е вашата и е много готина, в арабиан ранчес ми изглежда!
Сингапур е просто супер, познах го по кошчетата навсякъде и чистотата,мърлиона и Сантоса, и аквариума!И живата музика от ХАят!Много готини спомени имам и аз от сингапур!А за дилън и Атли просто са Душички!
Ако имах момиченце бих си запазила Атли защото е просто много сладък!
А ния ти е одрала кожата!
А на теб нОЙЧЕ къде са ти дебелините незнам!Мен вече ме е срам да пусна сники, аз се мислех че не съм дебела, а ти се мислеш че си!
ОЛЕМАЛЕ! да взема да се скрия аз май!

# 144
Аз да кажа до тук каво разгледах и раззпознах!
Пистата на формула 1 с миленчето!
Къщата в дубай сигурно е вашата и е много готина, в арабиан ранчес ми изглежда!
Сингапур е просто супер, познах го по кошчетата навсякъде и чистотата,мърлиона и Сантоса, и аквариума!И живата музика от ХАят!Много готини спомени имам и аз от сингапур!А за дилън и Атли просто са Душички!
Ако имах момиченце бих си запазила Атли защото е просто много сладък!
А ния ти е одрала кожата!
А на теб нОЙЧЕ къде са ти дебелините незнам!Мен вече ме е срам да пусна сники, аз се мислех че не съм дебела, а ти се мислеш че си!
ОЛЕМАЛЕ! да взема да се скрия аз май!

Креми, да не си мерим дупетата сега, защото ще ми дишаш прахта. Joy Всичко си разпознала без Арабиан Ранчес, в Джумейра Айлъндс е. Следващото включване ще е като сваля към 20 кила. Embarassed

# 145
Сори, козунакът утре ще го кача. Wink

# 146
Оле, свате, страшни снимки /още съм на 15та страница де, но...  Twisted Evil/. Ния също ти е голяма сладурана  Hug. Само нея и майка ти не бях виждала.
А на теб нОЙЧЕ къде са ти дебелините незнам!
Ха, Креми, кажи й, че не вярва  Thinking.
 Hug

# 147
Ами мен комплекси ме хванаха сега покрай ноя каква е мама на 3 деца мацка, аз едно родих и съм хипопотам!
И аз докато не смъкан 20 кг нама да се показвам,а от тези фурми виртуални съм 2 кг отгоре!

# 148
Нойче мила!
Мечтая си като стана на годините на майка ти да изглеждам като нея, тяе много готина !Изглежда ми като английскааристократка !
А я кажи нямате ли вече кандидати за Ния,тя с тези къси полички  голо коремче кой зня колко катастрофи стават в бахрейн заради неините бедра!

# 149
Мерси, Креми за милите думи. Hug Мама и по дух е много млада и с нея сме на един акъл. Heart Eyes

За Ния, да не чуе дяволът, устискваме положението за сега. Twisted Evil Когато беше на 3 години, малка фръцла, вървим по Витошка и някакви подсвиркват след мен, а тя ми казва:виждаш ли, мамо, колко ме харесват. Mr. Green Джон й е забранил да ходи по пъп вече, той пък какъвто е ревнивец какви ядове ще бере с нея. Blush

Общи условия

Активация на акаунт