Добре дошли при мамите в арабския свят!! - 21

• 14 667
  • 290
  •   1
Отговори
# 165
НОИ4КА мерси за комплимента  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 166
Добро утро и от мен  bouquet
Ели мерси за кафенцето Hug
Ноичка с тази фотосесия,която си ни пуснала цялото чакане си е заслужавало.То голяма красота голямо чудо.Глътнах си граматиката.Комплименти за цялото семейство newsm51
Миленка не сме се отказали мила.Другата седмица по това време живот и здраве сме при теб Hug
dtti ако има още снимки давай насам  bouquet
Отивам да приготвям нещо за обяд,че ще уморя моите хора от глад
Лек и усмихнат ден  bouquet

# 167
Добро утро!

Ноичка, не мога да отворя вече линка с първия албум  Confused, тегли ли му шалтера вече, снощи едва го наченах, но от малкото което видях мога с ръка на сърце да кажа, че всички сте по по най, направо съм в захлас  yes

dtti, много хубвави снимки, щерките са голями сладурани, а Даяна е такава кукла с тези розови бузки. Ако на една от снимките си ти  Wink определно приличат на теб Peace

Ели мерси за кафето, оправя ли се Рая вече?

Нямам много време за писане в момента момичета, лек ден ви желая и поздрави на всички!

# 168
Добро утро!

Ноичка, не мога да отворя вече линка с първия албум  Confused, тегли ли му шалтера вече, снощи едва го наченах, но от малкото което видях мога с ръка на сърце да кажа, че всички сте по по най, направо съм в захлас  yes

Ани, не съм го пипала въобще. Peace

# 169
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Готово съм!! Всичко разгледох!!!

Доволна съм, ама ще се бием с ноя... какъв е този козунак сега... Знае ли колко съм гладна и как ми се прияде...е е ама то бива бива...  Mr. Green

Възхитена съм от великденската украса...... ценя много тези неща!! Ама един въпрос има ли там нарциси.. извинете за невежеството??!! Embarassed

# 170
Оле, как успяхте да ги разгледате всички снимки  #Crazy. Още съм до половината, а Ноя вече втори албум праща. Свате, смили се  Mr. Green. Но за зетя ще стоя до последно. Какъв ми е манекен само...  bowuu  Hug
Ани, Рая се пооправя вече. Мерси  Hug. Днес е по-добре. Вчера наши познати дойдоха да я посетят и й донесаха много подаръци, за това, че е била много смело дете и може би това й повдигна духа малко  Laughing. Вече направихме първата картинка с цветния пясък и сега гледаме доволни приказката за Пепеляшка /за стотен път вече днес  Shocked/.
Миленка, обещавам другия път и закуска ще има  Peace. Днес се засрамих, че хапнах 2  Embarassed, но нали казват, че трябвало да се хапва по малко, но на често и аз се възползвам  Twisted Evil.

# 171
http://family.webshots.com/photo/2570678170100416366ABVKmv?vhost=family

Разбрах какво е станало, ами така е, никога няма да се науча. Embarassed

# 172
  • по пътеката
ноя,................................нямам думи! не захласната, запецнала съм на тема красота и хармония днес, ако виждам света и хората в розово, да ми пишете извинено! боже, просто не мога да клепна с о4ите, бе, ной4е, вместо нес кафето, в 4ашата слагам турско, добре,4е не го залях директно с врялата вода,щяха да ме бъзикат до последен дъх!много красота, много природа, много готини хора и места! а вие ей така  bouquet Hug!суперлативите не са достатъ4ни!като гледам ния, все едно гледам мойта голямата и ми е едно мили4ко! малките са  си като близнаци и много добре, 4е са близки по възраст- поне игрите им са съвместни!
мерси, 4е ми зареди душата с красота! ето сега ве4е има и слънце днес и се спускаме с линда като стане навън по разходки! Hug  bouquet
дтт, абе мислех, 4е само линда си пада по алуш(овен),ама и диана си е фен! ние обожаваме вси4ки фермерски животни, ходим на кокошия пазар да гледаме птиците и зайците(те пък що са там?)и мине ли кон4е или муле, голям екстаз! и с кеф се вози на талигите! опитомила си е от много време една котка и само се надушват и я действа както дойде!а дтт(аз май не разбрах името на мама) наистина голямата е твое копие! Peace
ели, радвам се за рая, аз много тежко прекарах реанимацията след операцията на сливиците и самата беше ад, но това на 36г! Hug
лек ден, 4истя като супермен и отлитаме навън! Flutter

# 173
Ноичка не се мъчи с линка мила, ще пробвам от нас, поне втория го отварям та оплакнах малко очи с апетитните козунаци. А на една от снимките на Шакирата гледам едно девойче на преден план , да не е по голяма сестра на Ния  smile3521

Марси, твойта Линдичка ще вземе да ти спретне една зоологическа градина у вас  Laughing

# 174
Селам !
Ноя , страхотни снимки !
Много сте хубави , а и местата които си фотнала са приказни .
Ние след малко ще хапнеме и после отново сме на вън .
Тук времето е супер хубаво и ще се възползвам да отида и до големите супер маркети .
До после ако сте тук разбира се .

# 175
Добър вечер, мами!!

Аз докато се наканя да се разпиша, то вие вече сте я преполовили темичката...

Ноич, изгледах най-упорито всички снимки.
Страхотни са, много красиво, особено момента с цветята, доста връщах да ги гледам по няколко пъти.
Ама пък и вие сте много готини...
Ния, майка ти, малките сладури....
А вие двамата със сър Джон изглеждате също страхотно.
Краткото време прекарано с вас беше страхотно и не усетих как мина времето бързо-бързо...
Пожелавам ви да сте здрави и да се обичате още много много години!!

Кате, добре, че Ноя те е провокирала, че да се разписваш по-често   bouquet
Успех на конкурса!!

Ели, супер ти е зетчето  Peace
Целувки на Раичка  Heart Eyes

dtti, и аз те видях и мога да ти кажа, че изглеждате страхотно, ти и дъщерите ти  Hug
А това къде е на снимките?
Припомни ми малко, все пак съм живяла в Сирия ( Дамаск ) 6 години  Joy

Миленка, радвам се, че си прекарвате добре!!
Поздрави на Черното море от мен!!

Поздрави и лека вечер на всички мами!!
Няма да споменавам имена, че да не пропусна някой!!

# 176
любиту пустинните снимки са в бадие по пътя за суейда но не по официялниа а по страничен,другите са в ресторант кърие,не знам дали си била в ресторантите извън дамаск там са около 7 ресторанта един до друг,днес сложихме пшодобна люлка и къщи и не питайте как свалихме даяна от там

# 177
Любиту, айде, че ми домъчня вече. Sad Hug Тъкмо щях да кажа, че като авторка на тази хубава тема имаш моралното задължение да се разписваш по-често, недей чака провокации и ти. Twisted Evil Heart Eyes Heart Eyes

# 178
Ноичка, има нещо вярно в ЛС, което ми прати снощи  Thinking

дтти, за съжалени не съм ходила към Суеда.
По-често ходихме към Блюдан, другото какво беше с З започваше, хайде подсети ме  ooooh! Забадани ли беше  Thinking , Айн Фиже...

Хайде сега и Ясмин, ако се включи да каже нещо по въпроса Heart Eyes
Липсваш ми, миличка!!
Отдавна не си писала?
Как си и как е всичко около вас?
Успех ти пожелавам!!!

Поздрави на всички,
Л.

# 179
блюдан,забадани и аин фиже са горе дло в една област,снимките са то4но на обратната страна да дамаск по пътя за летището,а преди 2 години откриха още един ресторант с вулкан -звуковите и жизуалните му ефекти са доста над средното тука6но ниво
някой знае ли къде е Лили,отдавна не е писала

Общи условия

Активация на акаунт