Деветокласници 2025/2026 - тема 2

• 23 510
  • 619
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Ние черга нямаме, по-скоро някакво миниатюрно килимче за баня. Беше болен за входните, сега е с гипсирана дясна китка, счупил нещо странично на дланта. Съответно скатава от контролните. Иначе килимчето ни е колоритно. Седем години всичко беше едноцветно, миналата година се промъкна някакво цветово разнообразие, но тазгодишната есенна палитра ми идва малко в повече (не, че някой ме пита, де) Grinning

# 46
  • София
Наборът е предимно в студената гама с три изключения от входните. Сега очаква високи оценки от контролните по физика, химия и английски, по история - квото доде. Joy

# 47
  • София
Нашата нова визия няма да ви я показвам  ще се уплашите..  Joy Хелоуин визия е това, Joy Само стискам зъби... кога ли ще пораснат тези деца Cold Sweat Всичко приех, само днес ще излезе полугола. Cold Sweat Нямало проблем, по обяд било топло, пък и костюма го изисква. Все едно  говоря с бебе, няма разговор...

# 48
Не знам как съм ви изгубила, нова тема и четвърта страница.
За почистване на лицето мърморя, защото не било важно. Ами черни точки има много и две пъпки които направо са станали постоянни. Акне аут съм взела, батко му му взе лепенки, забравя и тях. Големият син беше със сто неща за лице и тяло смеехме се, че аз имам по-малко козметика.
За школо чергата е шарена 24 оценки,  единия специален предмет е препъни камъчето, ама ще го оправи. Вчера ги информираха ( и нас), че минават на нормално изучаване на езика та от другата седмица с нов учител с класа.
Мързелът е много.
И днес защото съм отпуска и няма аларми и домашни и скокнах пак в 5 ч.

Последна редакция: пт, 31 окт 2025, 07:47 от J_M_M

# 49
  • София
meksito, мноооого добре изглежда тази визия Kissing Heart

J_M_M, ай наздраве със сутрешно кафе, чудя си се и аз какво диря толкова рано днес Joy

При нас чергата на набора е от много шарените, не знам какво се случва с моя момък. Говорихме много, но мотивацията е нулева. Ще видим до кой нюанс ще стигнем като преобладаващ...

# 50
  • София
Аз вчера заспах на новините и в 3 часа се ококорих. УмрЕх от скука - къщата спи, форумът спи... Имам да пиша няколко документа, но реших, че в 3 през нощта ще е извращение. Rolling Eyes

# 51
Благодаря много и аз за темата ! Ние ползваме серията на акне аут за акне и сме доволни! Имаме 25 оценки от който 5 по английски. От две седмици сме с нова визия
Би ли споделила Как поддържате косата? С влизането в пубертета косата на моето дете се омазнява силно, буквално всеки ден е за миене. В резултат е вечно зле, изтощава се. Преди дни махнахме десетина сантиметра, повече не даде. Цъфти ужасно, аха-аха и пърхот ще тръгне. А тя иска такава коса. С тънък косъм е, до 8-9 годишна беше съвсем зле - много тънка и слаба, стигне ли до раменете замязва на метла. После се сгъсти. Пробвахме всякакви шампоани, маска слагахме, хубава е, но не е за мазна коса като нейната. По съвет на фризьорката и скъпа серия взехме - ефект 0.

# 52
sanaka, аз съм така от лятото. Последните седмици се научих да заспивам обратно, защото иначе сутринта съм охо-бохо и денят ми минава на автопилот. Ох, момичета, много съм зле около очите 🫣 Слагам пачове вечер...

# 53
Оууу, meksito, страхотна е !!!
Моето дете е много взискателно към себе си, трудно приема по- слаби оценки, та още от лятото психически съм го подготвила, че 9 клас няма как да няма шарени оценки, в осми клас се поотпускат след седмокласните драми, после пък се струпват всичките разказвателни, та така

# 54
Шарени черги, шарени килимчето и поява на есенна палитра. Нормално, есен е навън. В гората особено, листата са в топлата гама и е красиво. Та и школо така, от природата се влияе, не от нещо друго. Като дойде зимата и пролетта да се надяваме да стане и в школо студено.
А иначе, ако някоя мама ми прати тестове по химия или биология да дам на моята да се упражнява, ще бъде добро дошло. Вчера тъкмо ходих до училище да говоря с госпожата за тестовете върху нов материал, тя взела, че отсъства.

# 55
  • Sofia
Моето учи много тази година, но класът го изисква - събрали са се все 2х100, както ги нарича тя. Записа се на клуба по дебати и ходи редовно, опитва се и в доброволческия да участва. Обучението по езика леко куца тази година и ѝ предложих уроци, ако иска. Взе, че се съгласи Rolling Eyes
В косата е къдравелка, от няколко месеца ползва продукти само за къдрава коса и разни специални методи за сушене - резултатът е УАУ. Спря и да я връзва, което се налагаше заради баскетбола, и това също допринася за сочните къдрици.
meksito, прекрасна нова визия Heartpulse

Едва ѝ позволих гел лак, защото страда, че ноктите ѝ са много меки, чупят се, не може да ги оформя добре. Обикновен лак не се задържа повече от ден. Та склоних за гел. Сега иска и втора дупка на едното ухо. По принцип нямам нищо против, но за какво ѝ е Laughing Аз си направих втора, когато диупчихме нейните уши, за да ѝ покажа, че не боли.

# 56
Anik, ще споделиш ли за продуктите за къдрава коса ?

# 57
Наборът е само с 6 оценки,  като ви чета вие сте с доста повече. Има и ненанесени, по математика от входното ниво още не е нанесена също, а ще правят нов тест...Виждате ли си всички тестове на децата или са при учителите? И искате ли да ги видите, ако не ги върнат на децата?

# 58
Аз рядко виждам, по-скоро случайно, но защото децата не искат да ги показват, а не че не им ги връщат. Като учител - връщам, след като написа оценката в дневника. Някои не си ги искат и ми ги връщат, други ги унищожават или зарязват някъде. 9-12 клас, съмнявам се, че повече от 10% евентуално стигат до родителите

# 59
При нас всичко се дава само на децата и се прибира, за родителите остава чуденето къде е сбъркало и кое не е разбрало. Повдигали сме въпроса, казват че не им ги дават, първо, защото някои се съхранявали, а после децата не ги връщали , другата причина е , че ги давали на децата, които са отсъствали или ги разпространявали из класовете... Та така де, някои им разрешават да ги снимат, ама са малко . То друг е въпроса, че и да им дават моето или е забравило, или не е сметнало за необходимо Laughing

Общи условия

Активация на акаунт