Деветокласници 2025/2026 - тема 2

• 23 530
  • 619
  •   2
Отговори
# 30
На моята девойка кожата е много проблемна. Маже с всякакви специализирани продукти, но няма ефект.
Ходим на почистване веднъж на две месеца.  Не ще по-често, защото лицето става на рани и псоле цяла седмица трябва да маже коректори.
Ще взема да я заведа на някой от препоръчаните дерматолози.

# 31
За бухването на косата, при мен и детето работа върши балсам и шампоан за суха коса.
За оценките, малко са също. Само химията е с много.

# 32
Аз се отбелязах за 14.11.

# 33
19 оценки преброих аз. Най-много са по английски. Вдигна успеха след първоначалния шок, но още е само с 3ка по математика Satisfied Вкъщи всички сме с "математическо мислене" и постоянно го подкачаме дали има нужда от помощ. Той възмутен, че тази оценка не е от незнаене на учебния материал, а от нерешими задачи на входното. Дано се спогодят с новия господин, че здравата ги е погнал и приземил целия клас.

# 34
По всичко вече има оценки, по някои по две и по три даже . Чете детето, старае се, ама онзи ден 3 по математика, тази комбинаторика не я схваща и това е Grinning

# 35
Благодаря и аз за темата!
Кожата е добре горе-долу. Поизчисти й се, като взе да слуша какво да прави и ползва.
Как празнувате рождените дни? Наближава нейният месец и почнахме обсъждане на различни варианти.

# 36
  • София
Тази година - 17 оценки вече. Положението в Школо е "Шарени черги тъчем". Като гледам общо за класа, преобладават "чергарите" 😁😁😁. При набора хуманитарните науки са в зелено, даже украсени с разни похвали, по точните - мъка, мъка...

# 37
  • София
Най-много гласове за дата на срещата събра 07.11., та явно тя ще е. Ако някой от маркиралите друга дата може все пак да дойде на 7-ми, нека се маркира в предходната тема, за да може Златенцето да направи резервацията.

# 38
Супер, очертава ми се седмица на активно социализиране 🥰 Веднъж с вас и преди това с бивши колеги. Ще чакам да кажете за колко човека да букна + ще доведа с мен колежка, на която детето й е с руски в нашия випуск Simple Smile

# 39
Само 7 оценки до тук повечето сини. Една жълта по ИТ и една зелена - добре че е ФВС, за да вдига успеха Wink Не виждам да си дава зор, радва се на 5-ци... и тази година не е моето дете, което познавам. А може би вече е новото мое дете Sad

# 40
Маркирах се и на 7.11, въпреки че съм 50:50 дали ще пътувам или ще дойда. Но все пак по-добре така, отколкото да мога да дойда и да остана без място Simple Smile

# 41
  • София
Аз твърдо не мога да се включа на 07.11., ще празнувам рожден ден със семейството, но на вас весело изкарване. ☺️☺️☺️

# 42
Лейдис,
аз ще пропусна - баш на 7-ми няма на кого да харижа чааветата especially второкласника. Но ще пия едно успокоително дОма за наше здраве и на наборите Simple Smile

Оценки много - 23, по английски най-много, по разказвателните по една. Преобладава студената гама на чергата, само една 4-ка при Донка Николова, щото им направи входно по Биология ИУЧ.
Акнето го преборихме, но втори срок в 7 клас беше ужас, купувахме измиващи, кремове, най-важното ръцете да са заети с нещо, иначе само чопли пъпките. Сега ползва измиващо, крем, маска веднъж седмично, маже центела, въобще голяма грижа пада сутрин и вечер. Но и го няма стреса, хапването на сладко е много избирателно.

# 43
  • София
Lúthien, благодаря за новата тема Flowers Hibiscus

Наборката стискаше пъпките и те ставаха кратери, сега се е спряла и кожата е добре. Като поддържащи продукти й вземам серията на Clarins, не помня коя е точно, но ми я бяха препоръчали. Научи се да си поддържа кожата, маже и на Gigi неща, предложени от козметичката. Наборът пък си е харесал едно измивно, медицинска козметика, а и пие хладка вода с лимон, мед и краставица - правела кожата бебешка Joy

# 44
Благодаря много и аз за темата ! Ние ползваме серията на акне аут за акне и сме доволни! Имаме 25 оценки от който 5 по английски. От две седмици сме с нова визия

Общи условия

Активация на акаунт