Деветокласници 2025/2026 - тема 2

• 23 524
  • 619
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Luthien, благодаря, че продължаваш да се грижиш за темата и нас!

Моята девойка, пу-пу, има много чиста кожа. В шести клас ги хванах с приятелката й, че са си купили хиалуронов серум и някакви други простотии. Теглих една лекция как ще си съсипят кожата и после заедно изградихме рутина. До ден днешен следва прости стъпки - почистване, тоник, хидратация. Без да слага тежки продукти. И да чукна на дърво, кожата изглежда много добре.

# 16
Не знам дали все още "лайкването" в предишната тема се брои , но аз съм ок за всички дати с изключение на 7.11 , когато има вероятност да пътувам. За мястото нямам претенции.

# 17
  • София
Брои се, разбира се. От него ще се ориентирам каква резервация да правя.

# 18
  • при моите любими
И аз се записах за трите дати. Дано пак нещо не изскочи в последния момент. Нещо напоследък, като си направя някакси планове и излизат поне още 2 неща за същата дата.

# 19
Къде се намира предложеното заведение.  Излязоха ми 2 локации...затова питам.

# 20
На Ритуалната на Красно село, пада се спирка Хиподрума на трамвай 5.

# 21
На Ритуалната на Красно село, пада се спирка Хиподрума на трамвай 5.

Чудно аз съм на 4-5 спирки с петичката.

# 22
Оп и аз се отбелязах на всички дати и разчистих календара. Мерси за темата!
Моя си се бори с акне още от миналата година. Ходи на козметик и нещата се поуспокоиха.
Ети кажи рутината моля може и на лично. И моля с точните продукти че аз не разбирам от козметика.
Иначе набора е с червено гърло в къщи. Много го е яд че изпуска часове,но така го удари че чак свят му се вие. Някакъв много злобен вирус.

# 23
  • София
То вие хубаво се маркирате за всички дата, ама сега всичките са с почти еднакви гласове. Joy 7.11. е с един глас повече. Ще изчакам до петък, че още се отбелязват хора, но ако останат така кво праим?

# 24
Явно различни се отбелязват все пак… щото и аз и Ети писахме че не можем на 14ти.

# 25
  • София
Повечето хора са маркирали всички дати, но има и някои разлики при различните дати, да.

# 26
  • София
Sisil, не е ок да пиша конкретни марки, защото на всяко лице действат различно.
Сутрин мие с вода, тонерът е с чаено дърво на The body shop, хидратиращ крем Mixa. Вечер двойко почистване - мицеларна вода и гел. Не знам кой ползва в момента, отново тоник и хидратиращ крем. Но е ползвала различни кремове - някои са мазни, други не й понасят и се появяват пъпки. Много е индивидуално. Караме го на принципа проба/грешка. Но и тя има много чиста и хубава кожа и е лесно.

# 27
Моята доста пъпчасва, особено покрай цикъл. Заредили сме мицеларни води, флорални води, измиващи гелове и глини, хума, билков лосион, и билков крем против акне... еми продължават да си избиват. Но тя и много ги стиска. Като застане пред огледалото, с часове може да чопли, стиска, бърше, почиства, маже. Сега получих и три неща от козметиката, за която каза Мама Ру. Знаете ме, че съм по натуралните, безвредни средства Wink За жалост, кожата ѝ е като моята, мазна, и е обречена да си има пъпки. Но пък няма да се сбръчка бързо Simple Smile Нали казват, че сухите кожи се сбръчкват по-рано от мазните.

# 28
Така, почти месец и половина мина от девети клас. При нас нищо не се усеща, кротко, спокойно, наборът  има 6 оценки, 4 от които са от входни. Въобще само по "миналогодишните" предмети се е обзавел с оценки, по другите ни-що. При вас как е положението, имам чувството, че синчето нещо е много беден откъм оценките Joy  Почти по всички предмети е с нови учители, твърди, че те не знаят имената на учениците и не ги различават (нормално впрочем за начало).

За кожата - синчето няма кой знае какви проблеми, пъпчи се според какво яде Simple Smile При поява на пъпки и т.н. пуберски кожни беди ползваме един вълшебен микс от тинктура от невен и сребърна вода - сама го миксирам в едно спрей шишенце, при нас е с отлично действие. Обаче се тръшка за косата. От една страна за прическата, а от друга - много му бухвала косата, в резултат не я мие! Сериозно ви казвам, по 10 дни не я мие, само я пръска с някаква вода. И това е от лятото насам Joy

# 29
  • София
Наборът има 13 оценки и чака още 4 от контролни.

За косата - купи му стилизиращи продукти за коса, с които да си я оформя. Наборът се къпе всеки ден, понякога по два пъти, косата бухва, но си я оформя с разни спрейове, пудри, вакси. Добре се  справя. Освен шампоан, ползва и балсам.

Акне се появи миналата година, далеч не беше тежък вариант /ситни пъпчици/, но го овладяхме още в началото с лечение и сега го поддържа. Излизат по няколко пъпчици от време на време - малки, не гнойни, но изчезват бързо. Сестрите му не са имали нищо - изключително чисти кожи имаха и в пубертета.

Общи условия

Активация на акаунт