Деветокласници 2025/2026 - тема 2

• 23 539
  • 619
  •   1
Отговори
# 600
Съболезнования!
Наборката е болна, ПАК!
Какви са тези вируси, какво е това чудо?!?! От 8 декември няма празно. Сега 2 дни не можем да свалим Т.
За края на срока не ми се говори, при нас ситуацията е трагична, но пък тя не се нервира, за разлика от мен.
Например: 2 по ФВС- отказва изпитване....

Последна редакция: нд, 11 яну 2026, 10:48 от lalla^oopsi

# 601
Мама Ру мойте съболезнования.

# 602
Съболезнования, Мама РУ. Да е светло на душата й.
Четох и аз ударно и всичко забравих Astonished Не знам защо се карам на набора, като явно от мен го е взел. Него съм го оставила да се оправя сам, както може. Днес ме изненада с тройка по философия Grinning По история и физика ходи на олимпиади. Сега края на януари на математическо състезание в Ямбол ги организират. Аз не знам къде се намирам - новата година започна ударно с грандиозни технически проблеми на работа, които трябва да оправям, седмокласничката изпушва вече, уча нов език 3 пъти седмично до 21. За форума ми остава време вечер докато се приспивам. Дано се постабилизарат нещата скоро.
Да са честити всички рожденици и именници. На моя рождения ден идва скоро, но той слава богу в това отношение също у като мен и не прави големи събирания. Давам му бонбони за училище и пари и той да си решава къде, кой ще черпи.

# 603
Съболезнования!
Наборката е болна, ПАК!
Какви са тези вируси, какво е това чудо?!?! От 8 декември няма празно. Сега 2 дни не можем да свалим Т.
За края на срока не ми се говори, при нас ситуацията е трагична, но пък тя не се нервира, за разлика от мен.
Например: 2 по ФВС- отказва изпитване....
Опитайте да не сваляте Т. Тя ще излекува детето по-бързо от лекарствата.

# 604
  • София
Мама Ру, искрени съболезнования.

# 605
  • София
Mama Ru, приеми и моите най-искрени съболезнования! Никога не сме подготшени за тази загуба, но много, много боли...!

# 606
Честито на всички рожденици.

Мама Ру, моите искрени съболезнования. Светъл път на майка ти, а на теб сила.

И при наборката положението в края на срока е леко плашещо... Да не говорим какво спане падна през ваканцията - все едно мечка имах. Свърши ваканцията и рязко се сети, че имали класни и контролни още първата седмица, пък не била научила. Close Та ще си тегли последствията, дано й е за урок.

# 607
  • София
И при наборката положението в края на срока е леко плашещо... Да не говорим какво спане падна през ваканцията - все едно мечка имах. Свърши ваканцията и рязко се сети, че имали класни и контролни още първата седмица, пък не била научила. Close Та ще си тегли последствията, дано й е за урок.
Същата работа. И то хубаво се сети да учи сега, но не може да се насмогне с всичко накуп. И едни червено-жълти оценки като заваляха... Ако го оставят на изпит и си прецака лятото, проблемът си е негов.

# 608
  • при моите любими
Май при всички са трудни 2 седмици след ваканцията. Но и моя нищичко не погледна през нея, а не е като да не знаеше какво го чака сега. А пак е на тренировки всеки ден, въпреки че заради ученето пропусна 2-3. Но все е начумерен за нещо, все не му стига времето, всеки някой друг му е виновен за нещо. Май при момчетата този етап 9-10 клас е много труден. Поне моето наблюдение е такова, сравнявайки го със сестра му.

# 609
  • София
Ако тръгна да го сравнявам със сестра му, трябва да се гръмна, затова не сравнявам. Joy

# 610
Аз пък вече съм напълно спокойна. Оценките при набора минаха най-тежкия си етап. И понеже нямаше вече как да са по-зле, сами си тръгнаха на по-добре Simple Smile Дано 2026 да е все така, както започна при нас.

С брат му и сестра му и аз не сравнявам, защото той е несравним Simple Smile

# 611
  • София
При сравнението никой от тях няма предимство. Все едно, една майка ги е раждала и тримата Simple Smile

# 612
Нищо с никой не сравнявам, то всеки от моите си е отделна вселена 🤪

Мама Ру, съболезнования и от мен.

# 613
Да питам, че нещо не съм очарована от своеволия на една госпожа. В дневника на всички деца в школо се появиха оценки за отдавна минал период, без никое от класа да знае кога се е състояло изпитването. По мат и биология, имаха до миналата седмица по 1 оценка само и сега се появи втора, но за ноември. Това как става? По мат госпожата не е ощетила децата, но по биология не е добре. Писала съм ви за сагата с госпожата по химия, една е по биология и химия. Тази, която първи час по химия предава нов урок, втори прави тест и моето дете не се справя, не може да преписва като масата деца, не запомня урок от клас, трябва четене и у дома. По биология не е имало такива тестове, правиха 1 контролна и моята получи 4, а сега се появи от нищото 3.  Говорих веднъж с госпожата, да ходела моята на консултации. Не съм споменала, че съм сложила записващо устройство и чувам как същата госпожа казва "боли ме глава, вземете си телефоните и пазете тишина" и това в 50% от часовете, а праща дъщеря ми на конкултации. И сега какво? Вчера по биология си поканила приятелка и цял час дъра-бъра. А учениците, какво ми пука, на арменскя поп да се плачат. Та, оплаках ви се.

# 614
laurentin, дано се разберете някак за тези неща с госпожата!

Аз понеже си знам, че моето дете не учи достатъчно, за нищо не обвинявам учителите. Та и да има нещо такова, сигурно ще го пропусна. При нас се е появил един ученик отличник, който дава уроци на приятели срещу символично заплащане - ами има ефект. На кантар съм да подновявам ли Уча се, ще видим.

Общи условия

Активация на акаунт