Mama_na_Ema моя бубчо не иска биберон. Не иска вода. Само цицка или юмруче. При кой педиатър ходите на частно?
За кърмата: сукането межди 4 и 8 часа сутрин стимулира лактацията. Никсън се буди в 3, 5 и 8 часа. Не смятам да му бутам нощните хранения. Добре си ни е така. Храним се на поискване, но не падаме под 1час и половина. Акое ревне по рано го отдавам на колики или нещо друго. Не повръщаме често от две седмици. Днес ми повърна щото реших да пробвам да му навра биберон вместо юмрука. Отказах се окончателно от тези си набези. За кърмата пия по 2л. на ден 1 л. сок и 1л. вода. Меря си ги за да гоня норма. Ако ми се пие отгоре добре дошло
За наклона: ами аз все още се чудя как ни убеждават че солчетата за кола са в идеална форма а не дават да сложеш бебето си в количка с наклон от 30 градуса.. Честно да си призная. като тръгнем с колата бързам да стигнем че да вадя детенцето от кошницата. Ама пусти му страх повече ме е страх да го возя без кошница от колкото за наклона на гърба.
Радостче ти си голям борец. Много ти се радвам че научи беб на гърда.
nina_j аз бих пробвала да увелича кърмата вместо да дохранвам с Ам. ти си знаеш де, но съм чела че почнеш ли да дохранваш това няма да доведе до увеличаване на кърмата а само до намаляването и и скоро ще минете изцяло на Ам. Нормално е във 2-3м кърмата да намалее. За целта увеличаваш течностите, започваш да будиш детенце да яде в интервала 4-8 или се изцеждаш, а също се цедиш след всяко хранене. дори да не пуска стискаш 10 мин това ще стимулира.
За урокито: не ми минават такива мисли. Господ да го пази от лоши очи. Аз в талисмани и суеверия не вярвам.
За братчетата и сестричетата: на нас леля като ни дойде на гости, даде на Ники 5лв да си купел сестричка. Мисля да ги изхарча по предназначение след време. Нека да си се нарадвам на бебето, да порасне, да зажаднея пак за бебешка миризма, та тогава.
За цикъла: още не са ми свършили лохиите. Ама ми се струва че тези дни ще се видя на чисто вече.
)) И само се споглеждаме гузно или надничаме в кошарката дали малчо гледа 
Изтрещявам напоследък 

едвам успях да "отбия" каката да не спи при нас
,а в нейната стая ...сега съм замислила да прехвърля и малката, че голямо търчане му удрям между двете стаи
и довечера смятам да спретна купон за тати 
-всичките ми планове отидоха на вятъра
, че ние да се развихрим.
....нещо по така
.
, как може да има такива хора, май няма да се оправи скоро тази държава с тези крадци. аз бях решила всеки месец да заделям пари за малката, а сега май ще трябва да събирам пари за колата. по този начин ми крадат от детенцето гадове такива. още не се знае точно какво ще трябва. полицаи са дошли, но не вярвам да направят нещо. 
те нали всички мъже са цицомани - много е подходяща.Ха да видим ся два чифта
дали няма да му дойдат множко