Февруарски бебенца

• 15 175
  • 262
  •   1
Отговори
# 45
  • София

П.П какъв имен ден има другия месец Аним?

Ний сме от светите братя просветители  bigdance2 празнуваме тамън два пъти Laughing

Аз съм късогледа бе женааа Joy озори ме с тез малки буквички hahaha

# 46
Малеее,какви страсти са се завихрели от сутринта LaughingДръжте се мъже!Ама май да не се заспива вечер още при мириса на възглавница ще трябва да се спи през деня заедно с бебчетата!Аз легна ли вечер съм труп,трябва да си взема една дрямка иначе не ме търсете за други занималия.А това с двете деца си е голямо преживяване-особено с нашия голям батко съм постояно на тръни да не дофтаса в стаята Embarassed.
Аз вчера си купих една кутия АМ ама не съм я ползвала,нека си седи ако видя много голям зор тогава ще прибегна до нея.
Хайде да ви оставям,че бебе спи а аз смятам да сготвя до обяд.

# 47
Ииии, sofy, как се ядосвам като чуя нещо подобно #2gunfire #Cussing out
Не трябва да се краде от хората, не може да се краде от хората!!!
От държавата ако щеш и можеш кради с пълни шепи. Тя достатъчно ни ограбва, ама от човек ...  #2gunfire
Не знаеш този човек как ги е събирал тези пари, какво му е коствало и от какво ще го лишиш ...  #Cussing out

# 48
  • Стара Загора
Аз съм късогледа бе женааа Joy озори ме с тез малки буквички hahaha
Извинявай  smile3525

Малеее сега се сетих, че ние другия месец имаме годишнина от сватбата и мъжо е рожденик  dohКато съм си в къщи губя представа за датите и дните Innocent

sofy дано нещо успеят да направят тия полицаи, макар да си мисля че те са "вързани" с мафията и да могат- не искат  #2gunfire

Нинка хубава да ти стане манджата, аз добре че вчера сготвих, че днес от компа не съм станала, прането ми ще изсъхне в легена още не съм го простряла  hang

# 49
Говорих с педи - отлагаме ваксината, въпреки че сега температурата е 36.5. Тя каза, че щом снощи е имал - трябва да изчакаме 1 седмица....

# 50
Браво бе момичета - подхванали сте рано-рано късните теми  Laughing Аз след сефтето преди 10ина дни, нещо не се навивам пак... Нещо некомфортно ми беше. Дано ми мине Rolling Eyes
Софи, много кофти! Егати и хората... Няма да се оправи тая държава и това си е. Дано ченгетата нещо направят! На мъжа ми му откраднаха колата преди 5 г. (тогава не беше застрахована) и ченгетата я намериха след 10 дни.
хубав и спокоен ден!

# 51
  • Стара Загора
Браво бе момичета - подхванали сте рано-рано късните теми  Laughing Аз след сефтето преди 10ина дни, нещо не се навивам пак... Нещо некомфортно ми беше. Дано ми мине Rolling Eyes

jas.min ще ти мине с опити, и аз бях така.Припомних си к'во да е да си девствена пак censored

Абе момичета вие как возите бебетата в колите, четох че бебето се слагало обратно на посоката на движение  ShockedАз досега слагах Ивка в столчето по посока на движението и сега седя и се чудя как ще го закрепя  обратно и защо така трябва Thinking

Последна редакция: ср, 18 апр 2007, 11:41 от sier

# 52
Леле, тук какви емоции се вихрят Crazy

Радостче, много се радвам за успеха ти!  newsm10  Hug

bzepic, Ангел яде с различен интервал за почивка. Средно на 3 часа, но понякога на 1, понякога на 4, като яде от 15мин до 2часа (сутрин спи на гърдата ми от 4 до 6)... И започна да повръща и докато се усетя, че му е тежко... най-вече от въздуха, който поглъща... уж го вдигам да се оригва често, то не би... Понякога се наяжда, обаче има да се оригва много и плаче, ако го сложа на гърда се успокоява, но пък после повръща много, затова му давам биба, той се успокоява, оригва се и понякога си дохапва...

# 53
хи от мене връщам се от фитнес и съм много доволна след час тичам на хидро колона а бебе спи като заклао та затова викам я да надникна в форума Simple Smile
Ние вече с мъжо почти всеки ден се отчитаме  luvbed
И снощи даже малакта беше будна ама си трайкаше нещо си гукаше и ръкаше и ние набързо докато не се е размрънкала Simple Smile
Дано не развратим детето от малко  Twisted Evil
Ей на фитнеса имаше една страшна мацка с две деца имаше егати плочките и дупето искам и аз така на мен гъза ми върви два метра след мен и като гледам никаква тенденция да спада Sad
Софи аз ще разхождам днес малакта за един час между 2-3 че после сме на лекар ако искаш свиркаи Simple Smile
От утре смятам по цял ден да се мотаме с количката.

# 54

Абе момичета вие как возите бебетата в колите, четох че бебето се слагало обратно на посоката на движение  ShockedАз досега слагах Ивка в столчето по посока на движението и сега седя и се чудя как ще го закрепя  обратно и защо така трябва Thinking

Нашето столче е направено така, че да се сложи обратно на посоката на движение и да се закрепи с колана на задната седалка...

# 55
А в столчетата слагате ли допълнителна възглавница ?!?

# 56
Ами не. То си е отропедично и дупенцето точно хлътва в най-ниското. Крачетата щръкват нагоре и тирантите го държат да не се кандилка...

# 57
много ми се струва голяма извивката ...

# 58
много ми се струва голяма извивката ...

Не е... Wink

# 59
  • Стара Загора
И аз не слагам допълнителна възглавница в столчето.Хм ще взема да пробвам дали нашето става и за наобратно.

joya възхищавам ти се на упоритостта за фитнеса Hug
Аз в това отношение съм толкова несериозна, пък и то ми личи де Animal Pig
Имам си "любовни дръжки" да ме хваща мъжо да не му бягам   261uu

Общи условия

Активация на акаунт