Февруарски бебенца

• 15 190
  • 262
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте и от мен Simple Smile
Ние днес ще се разминем с разходката , защото при нас е облачно и вали Sad
вчера успяхме поне следобеда даси направим кратка разходка след 16,00 часа - тогава се стопли и светна слънцето.
За любовния живот
- от една седмица все се каним и резултатае : вечерта заспивам и така си оставаме само с каненето. Ако аз не заспа , някое от децата щереши да прави номера нощес и така... Confused
За кърменето на поискване- аз също не спазвам някакъв строг режим , но се стреми преди да е изтекъл втория час и половина от предходното кърмене , да не го слагам на гърдата, защото един ден се хранихме кога на 1час , кога на половин , общо взето на всяко заплакване и това беше кошмарен ден CrazyБорислав пищя от колики , повръщане и неспокоен сън , така че прецених ,че най-приемливо за него е този начин на хранене . Аз също не бутам нощното хранене. По едно време ядеше по веднъж на вечер , тази седмица пак си яде по два пъти , а снощи и три. След кърмене все се цедя , че нещо все напрегнати си усещам гърдите и като пропусна , се образуват твърдини и ме болят.
За фитнес нямам време, пък и няма кой да гледа Боби , но ходих на преглед и доки каза ,че няма проблем за коремни преси и от два дни усилено съм ги подхванала Simple Smile

# 61
Здравейте момичета,

много отдавна не съм се включвала но нали с мъжо сме си сам войнът е войн и едвам смогвам. Иначе бебчо е добре на консултацията излезе 5.800 и 58 цм та педито малко ни се поскара че много хапва и сме на диета сега. Проблема е че малкия има рефлукс и доста повръща и се оказа че имам доста кърма и сега вместо по 10 минути на гърда се кърмим по 10 минути но само от една гърда на хранене. Утре съм при личния лекар ты като той ни лекува с хомеопатия и доста ни помага та дано ни даде нещо ефикасно за рефлукса че се сбърках да пера дрешки и пелени. Иначе сме само на кърма и от една седмица давам едно бебешко чайче което пише че успокоявало и коремчето. На нас коликите ни минаха слава Богу и то с хомеопатични прахчета за около 2 седмици но продължаваме да се лекуваме профилактично. Малчо вече гука и се смэ. Най-сладък ми е сутрин като се събуди и се ухилва с цяла уста и започва да се закача. Иначе вечер си спи и промрунква само на 3-3.5 часа, слагам му цицка хапва по 5-6 минути и пак заспива. Не пропускаме още хранене през ноща но стига да е спокоен и да не плаче не се оплаквам. Ще кача малко снимки в албумчето. Ако има някоя друга мама която да се бори с рефлукс моля да ми каже как се справя. ooooh! Hug

# 62
  • Стара Загора
Оп ние се върнахме от разходка smile3539Ама туй време е толкоз променливо тук, че незнам как да облека Ивка.Допреди малко беше облачно и духаше, сега изгря слънцето и стана много топло  33uu
Май всички сте навън като гледам колко е празен форума ...

# 63
  • София
Здравейте всички мами и бебоци,
Уш, времето е хубаво и всички сме навън, пък то едва смогнах да изчета какво сте изписали  smile3529. Кога намирате време и за компа - не знам.
Не смея да се похваля, но все пак. Нашият хубосник май се е сложил на диета. Яде на 4 часа и прави дъ-ъ-ъ-ъ-ълга нощна пауза. Заспива след къпането към 22.00 и така сутрин до 5.30 - 6.00 и така е от три дни. Наспах се  smile3524. На всичко отгоре и после поспивам докъм 10.00. Е да, ама вчера усетих бучка в едната си гърда - в лявата естествено. Та с помпата и с топли компреси май се пооправих. И взех, че намалих количеството АМ с което дохранвам. То както е тръгнало, напук на всички около мен, които твърдяха, че ще ми спре кърмата, ще взема да спра АМ-а  Simple Smile Simple Smile Simple Smile
И за да се включа и аз в най-дискутираната тема: Ако си мислите, че при толкова дълга нощна пауза с мъжо сме се сетили за  luvbed, дълбоко се лъжете. Май заредихме малко батериите и тези дни ще трябва да се отчетем отново. Че ще взема и аз да се почувствам девствена  hahaha.

Имам си "любовни дръжки" да ме хваща мъжо да не му бягам   261uu
sier, не си само ти така  hahaha hahaha hahaha
Да ви попитам: Като съм родила със секцио, май не трябва да се претоварвам много докъм 6-ия месеца, нали?. Демек фитнес йок  Sad

# 64
Момичета точно ида от гастро-то нашия рефлукс май поотмина ама аз нали съм си паника поисках изрично да огледат коремчето на никол с ехограф и се оказа че болките ни май не са толкова от коликите колкото от газове които се събират като не ака детето, и сега се чъоръжавам с термометъра и я почвам пак. Държахме се геройски и въпреки че беше цялата омазана с гел се смееше и си играеше Simple Smile))

# 65
Уфффф, направо с това акане се побърках! Нали ви казах  , че вчера Миша ака 3 пъти от новата храна(ХИПП), а днес само се пъни, пищи и немож да се изака! Утре и ние сме с термометъра joya   Sad Cry Незнам какво да кажа! Докторката само каза , че детето го мързяло да ака! Пак ще сменя храната и ако нестане и с Миломил вече незнамкакво да я правя! Само термометър!!  Twisted Evil
Иначе сега си погледнах ръцете какви са мо поччернели от бутането на количката, само китките! Ужас!!!  Joy Поне сялата да бях почерняла така! То и вие сигурно сте така!!
Лека и спокойна от нас! И дано утре да е пак хубаво времето!! Praynig

# 66
Рене , Руслан беше на Милумил , сега е на Хип - разликата е единствено в това , 4е Милумила не го засищаше , а Хип е по-гъст явно и го засища...И с двата вида млека акането е трудно Wink ...
Явно е въпрос на организъм....Аз също съм трудна по тази 4аст , за разлика от таткото и големия ми син ,  които само да хапнат нещо-и ве4е отиват да  smile3550 ! Явно е наследствено ...или поне така  ми е по-лесно да го приема ...

# 67
Здравейте момичета, мале колко много сте изписали докато го прочета...
Ние изкарахме тежка нощ. Детенце вчера след като му биха ваксините в 11 заспа спокойно и в 16 се събуди с писък и плака много, беше много тъжно  Cry Аз дадох панадол 2 пъти през 4 часа и реших, че температурата се е разминала но уви. Бях си навила часовник да го проверявам как е и в 4:00 беше много топъл и се оказа, че сме с 38,7 градуса. Събудих педито ( така и се пада нали е педи) и питах какво да правя тъй като беше казала само 2 пъти панадол и спираш. Та пак панадол и с тати кърпи на бебо на челото с оцет. После спадна постепенно до 37,3. Обаче, след 16 пак започна да се вдига постепенно до 37,8. И пак дадох панадол. Ако и утре сме с температура не знам какво ще правим. Май не трябваше да му бият ваксина след като му беше възпалено пръстчето преди 2 дни  #Cussing out на това отгоре и пишлето беше леко зачервено. Полиомиелитът мина бързо в крачето днес е само точица нали е новата с умъртвения вирус, но дифтеткоковата ( дифтерит, коклюш и тетанус) е още зачервено местото. Макар, че сме с постоянен компрес от 50 на 50 риванол и спирт, направо подгизна детето. Някой друг минал ли е ваксината от вас и ако да колко дни поддържахте температура? Аз още не се притеснявам много, но ако и утре сме с температура май ще ходя да гърмя педито  #Sniper #Sniper Rage
А малкия ме гледа и жално ми вика тихо гну , все едно се жалва че го боли. Дано му мине побърза.
Пожелавам на всички лека и спокойна нощ.

# 68
Mish, съчувствам ти  spoko Дано бързо да му мине  Hug

# 69
Миш, много кофти! Жал ми е само като те чета, а какво остава ако ми е на детенцето... ooooh! Дано бързо му мине! Ама и тия дебили от ЗК осигуряват най-долнопробните ваксини!  #Cussing out Да си ги бият на тях! Все повече се убеждавам, че по-добре да си купиш ваксина, но поне да няма такива реакции. И не Миата ще й бият ваксина сега в петък. Взехме пентаксим - дано й понесе добре!  Praynig
Радостче, не се притеснявай за извивката в стола за кола. То малко лъже, че е прекалено сгънатопонеже участъкът, където са краката, е навирен нагоре. Но те бебоците така или иначе рядко седят с изправени хоризантално крака.
sier, мисля, че бебешките столове винаги са в посока обратна на движението, а чак следващия - от година нагоре (13+ кг) е в нормалната посока. А и като се замисля обратната посока е по-безопасната при евентуален челен сблъсък и явно за това. На гърба на коша трябва да има процепи за да се захване колана - пробвай или виж в упътване, а може и на самия стол да има картинка как се закрепва.

# 70
     Здравейте майчета Simple Smile

Миш дано по - бързо му мине на бебчо, че и на мен ми стана жал само като ми говориш пък ако е на моето не знам.. Praynig Praynig Praynig
Ние днес цял ден навън.Времето беше много хубаво.
За столчето за кола ние още нямаме, виждала съм и двата случая, но не знам кой за колко месеца е   33uu може би в упътването пише.
На нас другия месец щ ни бият ваксината дано да нямаме проблеми. newsm17
Лека, спокойна и безколикова вечер на всички  newsm51

# 71
  • София
Здравейте мами и бебоци,
rene_rs , ние се дохранваме с Aptamil и досега  Praynig нямаме проблеми с акането. Най-дълго е акал на втория ден. Според мойто педи до третия ден не трябвало да бърникам с термометъра.
Mish, дано изкарате спокойна и безтемпературна нощ и утре гукате и се радвате и сте забравили за всичко  Hug
sier, мисля, че бебешките столове винаги са в посока обратна на движението, а чак следващия - от година нагоре (13+ кг) е в нормалната посока. А и като се замисля обратната посока е по-безопасната при евентуален челен сблъсък и явно за това. На гърба на коша трябва да има процепи за да се захване колана - пробвай или виж в упътване, а може и на самия стол да има картинка как се закрепва.[/color]
Нашето столче е в посока обратна на движението, но таткото едвам успява да го захване с колана - голямо гнявене пада. Казват, че най-лесно се монтирали на стойка, която се продава отделно и разбира се трябва да се бръкнеш за още пари. Така че караме без нея. Возим се двамата на задната седалка, като столчето е подпряно с предната, за да не мърда.
Лека и спокойна нощ на всички.

# 72
Возим се двамата на задната седалка, като столчето е подпряно с предната, за да не мърда.
Лека и спокойна нощ на всички.
хехе.. това прозвуча като че ли вие с таткото се возите на задната седалка а бебето отпред.. ами кой кара тогава?   Joy Joy Joy

# 73
Здравейте мамчета , и ние изкарахме тежка нощ . Онзи ден ни биха ваксините и голям рев падна - Габито реве и аз заедно с нея (че и повече) . Mish и ние вдигнахме температура на два пъти , но с Панадола се оправи, лошото е че много явно е боли ръчичката и почти не я движи , дано скоро да мине. Вчера ходихме на ортопед - уж всичко е наред , а пък ни каза Доки да купим профилактични гащи и да и ги слагам 1-2 месеца newsm78 и да отидем пак , като стане на 4 м. Те верно са профилактични , ама сигурно е видял нещо щом ме кара да слагам, какво мислите вие? Лек и слънчев ден от мен

# 74
  • Стара Загора
Вчера ходихме на ортопед - уж всичко е наред , а пък ни каза Доки да купим профилактични гащи и да и ги слагам 1-2 месеца newsm78 и да отидем пак , като стане на 4 м. Те верно са профилактични , ама сигурно е видял нещо щом ме кара да слагам, какво мислите вие?
И ние сме с такива гащи.Вече имам чувството, че почти на всички изписват newsm78
Прегледа беше на ехограф и имаше малки изменения в стойностите на дясната става, док каза нищо фатално, но е хубаво да се носят ортопедичните гащички 3 м. Слагам й ги като спи, като излизаме - не.В края на месеца мисля да идем на профилактичен преглед и дано всичко е ок и да ги махаме.

Общи условия

Активация на акаунт