Ние днес ще се разминем с разходката , защото при нас е облачно и вали

вчера успяхме поне следобеда даси направим кратка разходка след 16,00 часа - тогава се стопли и светна слънцето.
За любовния живот - от една седмица все се каним и резултатае : вечерта заспивам и така си оставаме само с каненето. Ако аз не заспа , някое от децата щереши да прави номера нощес и така...
За кърменето на поискване- аз също не спазвам някакъв строг режим , но се стреми преди да е изтекъл втория час и половина от предходното кърмене , да не го слагам на гърдата, защото един ден се хранихме кога на 1час , кога на половин , общо взето на всяко заплакване и това беше кошмарен ден
Борислав пищя от колики , повръщане и неспокоен сън , така че прецених ,че най-приемливо за него е този начин на хранене . Аз също не бутам нощното хранене. По едно време ядеше по веднъж на вечер , тази седмица пак си яде по два пъти , а снощи и три. След кърмене все се цедя , че нещо все напрегнати си усещам гърдите и като пропусна , се образуват твърдини и ме болят.За фитнес нямам време, пък и няма кой да гледа Боби , но ходих на преглед и доки каза ,че няма проблем за коремни преси и от два дни усилено съм ги подхванала
Ама туй време е толкоз променливо тук, че незнам как да облека Ивка.Допреди малко беше облачно и духаше, сега изгря слънцето и стана много топло 
. Кога намирате време и за компа - не знам.
. На всичко отгоре и после поспивам докъм 10.00. Е да, ама вчера усетих бучка в едната си гърда - в лявата естествено. Та с помпата и с топли компреси май се пооправих. И взех, че намалих количеството АМ с което дохранвам. То както е тръгнало, напук на всички около мен, които твърдяха, че ще ми спре кърмата, ще взема да спра АМ-а
, дълбоко се лъжете. Май заредихме малко батериите и тези дни ще трябва да се отчетем отново. Че ще взема и аз да се почувствам девствена
. 
Незнам какво да кажа! Докторката само каза , че детето го мързяло да ака! Пак ще сменя храната и ако нестане и с Миломил вече незнамкакво да я правя! Само термометър!!
Поне сялата да бях почерняла така! То и вие сигурно сте така!!
...
! Явно е наследствено ...или поне така ми е по-лесно да го приема ...
на това отгоре и пишлето беше леко зачервено. Полиомиелитът мина бързо в крачето днес е само точица нали е новата с умъртвения вирус, но дифтеткоковата ( дифтерит, коклюш и тетанус) е още зачервено местото. Макар, че сме с постоянен компрес от 50 на 50 риванол и спирт, направо подгизна детето. Някой друг минал ли е ваксината от вас и ако да колко дни поддържахте температура? Аз още не се притеснявам много, но ако и утре сме с температура май ще ходя да гърмя педито

Дано бързо да му мине

и да отидем пак , като стане на 4 м. Те верно са профилактични , ама сигурно е видял нещо щом ме кара да слагам, какво мислите вие? Лек и слънчев ден от мен