Февруарски бебенца

• 15 186
  • 262
  •   1
Отговори
# 30
Леле колко теми сте подхванали..
Mama_na_Ema моя бубчо не иска биберон. Не иска вода. Само цицка или юмруче. При кой педиатър ходите на частно?
За кърмата: сукането межди 4 и 8 часа сутрин стимулира лактацията. Никсън се буди в 3, 5 и 8 часа. Не смятам да му бутам нощните хранения. Добре си ни е така. Храним се на поискване, но не падаме под 1час и половина. Акое ревне по рано го отдавам на колики или нещо друго. Не повръщаме често от две седмици. Днес ми повърна щото реших да пробвам да му навра биберон вместо юмрука. Отказах се окончателно от тези си набези. За кърмата пия по 2л. на ден 1 л. сок и 1л. вода. Меря си ги за да гоня норма. Ако ми се пие отгоре добре дошло
За наклона: ами аз все още се чудя как ни убеждават че солчетата за кола са в идеална форма а не дават да сложеш бебето си в количка с наклон от 30 градуса.. Честно да си призная. като тръгнем с колата бързам да стигнем че да вадя детенцето от кошницата. Ама пусти му страх повече ме е страх да го возя без кошница от колкото за наклона на гърба.
Радостче ти си голям борец. Много ти се радвам че научи беб на гърда.
nina_j аз бих пробвала да увелича кърмата вместо да дохранвам с Ам. ти си знаеш де, но съм чела че почнеш ли да дохранваш това няма да доведе до увеличаване на кърмата а само до намаляването и и скоро ще минете изцяло на Ам. Нормално е във 2-3м кърмата да намалее. За целта увеличаваш течностите, започваш да будиш детенце да яде в интервала 4-8 или се изцеждаш, а също се цедиш след всяко хранене. дори да не пуска стискаш 10 мин това ще стимулира.
За урокито: не ми минават такива мисли. Господ да го пази от лоши очи. Аз в талисмани и суеверия не вярвам.
За братчетата и сестричетата: на нас леля като ни дойде на гости, даде на Ники 5лв да си купел сестричка. Мисля да ги изхарча по предназначение след време. Нека да си се нарадвам на бебето, да порасне, да зажаднея пак за бебешка миризма, та тогава.
За цикъла: още не са ми свършили лохиите. Ама ми се струва че тези дни ще се видя на чисто вече.

# 31
  • Стара Загора
Sier  а за това нестандартното и мъжо каза че затуй ме праща ама аз бягам по фланга още, уф сори ама и на мен това неспане вече ми действа развращаващо. преди правехме секс вечер и / или сутрин. Сега когато сварим обикновенно между 2 и 4 следобяд че тогава малката май най спи Simple Smile)) И само се споглеждаме гузно или надничаме в кошарката дали малчо гледа  Joy
Бягай,бягай, ама да не е много бързо  moresmile
Аз уж се наспивам ама незнам кое ми действа така хормобушуващо  ThinkingИзтрещявам напоследък  tooth
Лошото е че мъжо ми е под ръка само вечер, сутрин излиза рано и няма как да му скоча  luvbed
Верно си е голямо дебнене докато заспи малката, че да се гушкаме.Сега се чудя хората с по две деца какви гимнастики правят да заспят и двете,че да останат насаме мама и тате newsm12
П.п Досрамя ме като видях какви ги пиша сутрин на ранина  Embarassed

Хайде хубав ден, много слънце и дълги разходки  Hug

# 32
sky angel  ходим при Соколова, незнам от каде си но сигурно от Варна щом ме питаш. Преди бях предубедена относно възрастните педиатри, но сега си промених мнението. Много е добра и като човек и като лекар и обяснява на дълго и широко, не претупва работата си. Ако си от Варна и имаш проблем с бебчо да знаеш, че можеш да разчиташ на нея.
За кърменето: ние също сме на поискване, ама чак толкоз често на 15-20 не! Вече да ви се похваля вечер се буди към 2 яде и заспива и после към 5 и вече мога да поспивам, че то иначе беше кошмар... Долу горе иска на 1-3 часа, през ноща по рядко. На мен незнам дали ми намалява кърмата ама снощи за 3 път ми се запуши канал на едната гърда и се втвърди и беше голям кошмар докато се оправя. Хем ми се спи хем не мога, че ако бях оставила за сутринта да се цедя щеше да стане много по зле Sad
Гукат ли вече всички бебенца, много са сладки нали, особенно като се смее на глас Laughing

# 33
  • Стара Загора
Гукат ли вече всички бебенца, много са сладки нали, особенно като се смее на глас Laughing

Моята ще е първа телефонистка гука не агууууууууу като повечето ами нещо от сорта на алооооууууууу  JoyНо още не е почнала да се смее с глас  33uu

# 34
  • София
Ооо  Mr. Green паразведри се темата newsm53

Верно си е голямо дебнене докато заспи малката, че да се гушкаме.Сега се чудя хората с по две деца какви гимнастики правят да заспят и двете,че да останат насаме мама и тате newsm12
П.п Досрамя ме като видях какви ги пиша сутрин на ранина  Embarassed

Не питай doh едвам успях да "отбия" каката да не спи при нас smile3513 ,а в нейната стая ...сега съм замислила да прехвърля и малката, че голямо търчане му удрям между двете стаи Joy

Аз най-накрая се наканих да отида днес на лекар ooooh! и довечера смятам да спретна купон за тати newsm03

# 35
ПДобро утро и от нас. Днес сме на ваксина, а аз патката снощи измерих температура на Виктор 37.2 - 37.3 и не спах цяла нощ от притеснение. За първи път му я меря и не знам колко му е нормалната  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!. Нинка ме издебна във форума и ме успокои с една статия, но все пак си се тревожа. Сега е 37 , не знам дали се прави ваксина при такава  температура .
sky angel, благодаря.Не знаеш само колко ми е приятно от похвалите ... Пък и доста се поизмъчихме. Лошото е, че не му стигам и пак дохранваме, но все пак не дърпам с помпата като луда Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 36
  • Стара Загора

Аз най-накрая се наканих да отида днес на лекар ooooh! и довечера смятам да спретна купон за тати newsm03

А такаааааааааа, слагай нещо съблазнително и се мятай на врата на тати  luvbed
И аз съм се натокала за тази вечер, че снощи се наядох като за последно и заспах smile3524 -всичките ми планове отидоха на вятъра  smile3538

# 37
Хахха, значи не само аз се каня цял ден за малко любов, а като дойде врме и заспивам като заклана  Joy Joy Joy Joy Joy

# 38
Не смея да се похваля ама и не мога да се сдържа...
Пламен втора вечер спи от 11 до 5:30! Simple Smile Дани дечеко вече да се е отказал от нощното будене! Simple Smile

А снощи мама направи голяма глупостEmbarassed
нали ви казах, че дребчо много обича да спи по коремче и снощи като го приспивах го сложих за малко така, като идеята ми беше да го обърна след като заспи! Еми хубаво ама съм задрямала и се събудих чак в ...6 тази сутрин!  Embarassed Пламъчето спеше блажено и доволно, ама аз изтръпнах от ужас като го видях така. Страх ме е да го оставям цяла нощ по корем ...

# 39
  • Стара Загора
Ми то от канене и до вечерта каталясваме  Joy
Тази нощ викам да е нощ на горещите страсти , децата дано спят дълбоко Sleeping, че ние да се развихрим.
Малееееее моя мъж ако прочете какви ги редя ще си дойде от работа да ми уталожи хормоните  tooth

# 40
  • София

А такаааааааааа, слагай нещо съблазнително и се мятай на врата на тати  luvbed

Нямам нерви за такива увертюри Joy тактиката е "направо през просото"  newsm62 ....нещо по така newsm53 ще спретна за имения му ден другия месец, в комплект с торта "Цици" Joy Joy

Оххх ще ме уморите Laughing имам работа да върша, а все се въртя около компа Embarassed

# 41
Аним, и аз от 1 час сменям чаршафи и съм сменила само калъфките smile3538 smile3538

# 42
  • София
Здравейте мамчета Simple Smile
за папкането на поискване, Валя хапва на 2.30-3 часа. тази нощ от 10 последно хапване, чак в 4 и после в 7:30 се събуди чак. и аз вчера мислех че не ми стига кърмата, но явно тя си е плачкала че я боли коремчето и сутринта се изака хубаво. Вече не й давам нищо нито й помагаме, когато иска се изаква  Grinning.
joya , нашата мома от 2 седмици сама се набира на 45 градуса Simple Smile, ако я хвана за ръчичките се набира и изправя до съвсем седнало положение, но аз я пускам, че е рано още да седи. и тя почва да се сърди от това, а като е надигната ми се радва. голяма е ентусиастка  Wink
Сега да ви се оплача Sad - през нощта разбили колата на баща ми и задигнали предния капак и още сума ти неща под него. лошото че това е скъпа кола - СААБ, не от новите, но и ще трябват много пари да се възстанови, а той не е застрахован. иначе баща ми точно го оправяше и щеше да ми го даде да си возя малката насам натам, а сега...  Cry, как може да има такива хора, май няма да се оправи скоро тази държава с тези крадци. аз бях решила всеки месец да заделям пари за малката, а сега май ще трябва да събирам пари за колата. по този начин ми крадат от детенцето гадове такива. още не се знае точно какво ще трябва. полицаи са дошли, но не вярвам да направят нещо.
приятен ден от мен  Hug

# 43
  • Стара Загора
Аним, и аз от 1 час сменям чаршафи и съм сменила само калъфките smile3538 smile3538
Радостче нали знаеш "бързата кучка слепи ги ражда" , не си давай зор. Joy
Аз пък в 6.30 съм станала тая сутрин и съм още по халат - тоз форум верно води до пристрастяване   typeuu

Ааааааааааа туй за тортата "Цици" е суперррррррррр smile3534те нали всички мъже са цицомани - много е подходяща.Ха да видим ся два чифта  bombs дали няма да му дойдат множко  Hands Clap

П.П какъв имен ден има другия месец Аним?

# 44
  • София
Здравейте ранобудни мамчета!!!
   sier направо му се обади да си вземе един ден почивка  Laughing .За 2те деца...хм  много е сложно, голяма гоненица пада,особено като не е на градина Сами.Но пък и в това има чар и тръпка (като ученичка дето се крие от майка си) censored
bzepic  Мишо искаше в началото по-на чест,но сега сме на около 21/2-3 часа,понякога и повече(обедния сън му е около4 часа).Съгласна съм с Жасминчето,че може да му е в повече и за това да повръща и да му е тежко на тумбачето.Пробвай да го поразсееш за час поне и тогава да му дадеш пак ,ако може и повече.
joya по принцип до 6тия месец не е добре да се надика ,но се консултирай с лекар.Със Сами ,за да избегна това му желание го возих по корем в количката като вдигах гюрука да гледа. Ще направя снимка -показно  Laughing
 Днес ще го водя на ваксина ,дано да му понесе по-леко  Praynig
 Много приятни разходки

Общи условия

Активация на акаунт