Парфюмни размисли и страсти - 299 тема

• 13 951
  • 179
  •   7
Отговори
# 90
  • на терасата
Chopard Love не съм тествала и имала, но в началото на годината си взех мини на
Chopard Rose de Caroline.
Написаното от luckystar за Chopard Love се отнася на 100% за Chopard Rose de Caroline.
Едно пръс на китката ми беше достатъчно. Веднага го изтрих със спирт, мих китката няколко пъти, изпрах блузата, изпрах якето и върнах парфюма веднага.

# 91
Здравейте,
Нямам търпение да споделя един прекрасен (поне за мен) парфюмен факт. За никого не е тайна, че моят парфюмен подпис е Armani Si. Да, лесно достъпен, супер комерсиален, всяка имитационна марка го предлага, най-вероятно много дами (а защо не и господа) го ползват....и все пак, в него има нещо, което ме кара да му оставам вярна, независимо от изкушенията, които дебнат от безбройните парфюмерии. Имам 4, 5 аромата, от които не мога да се откажа и които във времето са се доказали като безспорни мои любимци. Armani Si обаче, наред с Hypnotic Poison, Angel Muse и  (изненадаааа...) Moon Sparkle се нареждат като парфюми, с които хората ме свързват и дори коментират, колко ми отиват и подхождат.
Та така...при поредната ми проба на Si, защото в момента не съм негова притежателка, си затвърдих мнението, че новата му версия (на стандартния парфюм, не негов франкъл) е по-силна и интензивна, отколкото преди. За мен това е много учудващо и чак не ми се вярва, защото обикновено сме свидетели на обратното - разводняване и влошаване на качеството, след като вече са ни зарибили и сме се влюбили в конкретен парфюм. Но, да, вече съм сигурна, защото го пробвах много пъти, в различни парфюмерии, и това ме кара да се замисля за подарък (за лично ползване), за предстоящите празници.
А днес съм потънала в какао и лешници - Angel Muse. Великолепен, направо Велик парфюм е това!
Успешна седмица на всички!

# 92
Alien edp реформулиран ли е ? Искам да го поръчам , защото все още никога не съм имала оригиналната версия , но се притеснявам да не е “осакатен”.

# 93
Да, реформулиран е и не е толкова траен вече, преди реформулацията бяха чудовища в добрия смисъл, излъчване, трайност , сега два часа и толкова , тъжно един от шедеврите осакатиха.

# 94
  • BG-DE
Имам новата версия на Alien edp, при мен е точно толкова траен колкото беше и старата версия само шлейфът му е по-слаб, което пък мен напълно ме устройва, защото не искам да обгазявам околните 🙂

# 95
Ох ,знаех си … благодаря 💕

# 96
Днес чакам Armani Si Red musk ♥️

# 97
  • София
...Имам над 50 мл от Алиен, на около 10 години и се чудя дали да не се пробвам втората половина от месеца. Обаче дали е за офис, където съм много често близо до колегите Rolling Eyes
Имам съкровище със стария надпис Тиери Мюглер. Днес го нося с два спрея. Можеше и един да е, и тогава ще е хем осезаем, хем няма да дразни и досажда.

# 98
имам едно мини Womanity със стария надпис.
Прелестен е край морето

# 99
Бихте ми препоръчали един от тези трите Jimmy Choo I want choo, I want choo forever или I want choo parfum? Много се колебая.Благодаря!

# 100
  • The Evergreen State
Luckystar, Chopard Love не е лек парфюм и никой не е написал това. Пищна ориенталска роза е, има си доста дървесина да. Рекламата му подсказва парфюм за червения килим. Бутилката е прекрасна, наситено червена и тежка. Аз го купих подобно на Дез без никакъв тест и за мен дойде като добро разнообразие, но който поддържа по-стегната колекция спокойно може да подмине. Розата е най-експлоатираната нота и има рози за всеки вкус на пазара. За този парфюм специално, човек трябва да харесва този ориенталски тип пищни и подправъчни рози, иначе няма да се хареса.Също споделих и преди време като го получих, напомня ми на един друг парфюм който имаше на времето - Tumulte Christian Lacroix който също много харесвах.

Последна редакция: вт, 04 ное 2025, 17:59 от Athena

# 101
Много хубави парфюми споменавате. Много харесвам рекламата на Chopard Love, прекрасно усещане дава за безгрижие и ваканция. От рекламата се повлиях, пък и успях да го намеря на Амазон много изгодно и си взех бутилка от него миналата година. Ориенталска роза е и няма да е по вкуса на всеки, но има нещо много жизнерадостно и повдигащо настроението наистина в този гъст облак от наситени рози.
Радвам се че ме подсетихте за този парфюм защото тези дни и аз съм настроена на такава парфюмна вълна. Посягам към уютни и кокетни рози като Guerlain La Petite Robe Noire както и Givenchy Very Irresistible.

Изобщо не е бил насочен постът ми към изказването на конкретен потребител, а в крайна сметка сега като върнах назад видях, че точно от вас са дошли определенията за безгрижие и приповдигащо настроение. Е при мен е точно обратното и имам право да изразя и аз своето мнение и усещания Wink В крайна сметка това може да е от помощ на някой да избегне парфюмна греда.

Последна редакция: вт, 04 ное 2025, 19:03 от luckystar

# 102
Бихте ми препоръчали един от тези трите Jimmy Choo I want choo, I want choo forever или I want choo parfum? Много се колебая.Благодаря!
В Дъглас има комплект от трите по 10мл, ако е вариант за решаване на дилемата.

Последна редакция: вт, 04 ное 2025, 18:41 от *Wanderlust*

# 103

Аз имам и харесвам и 3те (с което знам не помагам)
Ако трябва да оставя само един ще е I want choo

# 104
Здравейте,
Търся за подарък тежък и плътен парфюм, дамски, може и унисекс, но да си е по-скоро женствен. Не е нужно да е лепнеща сладост, а по-скоро сериозен и категоричен. Нямам предпочитания за съставки, но задължително да не е тих и нежен. Както се казва, две, три апликации да са му достатъчни. Представям си нещо като Organza, Addict, Narciso (бялото кубче). Ако имате и други предложения ще се радвам да ги чуя.
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт