Парфюмни размисли и страсти - 299 тема

• 63 439
  • 686
  •   4
Отговори
# 420
  • София
На каква възраст е жената? При описанието на парфюма виднага ми хрумна Chanel Cristalle Eau Verte EDP (един от най-любимите ми летни аромати). Но всеки има различни представи, обоняние и асоциации, така че търсим игла в купа сено Simple Smile

# 421
  • The Evergreen State
Fifi, следващия път попитай ако ти хареса някой парфюм, няма друг начин. Може да обиколиш парфюмериите докато споменът ти е още пресен в главата, ще е голям късмет ако успееш да го намериш, успех!
На мен по описанието ми изникна Hermes Barenia, но наистина е като да търсим игла в купа сено Simple Smile.
Днес в неделния ден след душа копнеех за нещо неангажиращо, релаксиращо, чисто и прозрачно и сложих от Kenzo Flower, напомня ми на бяла козметика, на крем или лосион.
Billie Elish No 3 има на Ulta (американската), има шанс да го намерите някъде все още, питайте в другата тема със сайтовете.

Последна редакция: пн, 15 дек 2025, 07:01 от Athena

# 422
Здравейте нов съм тук!  И исках да попитам дали, някой има идея откъде мога да намеря третия парфюм на били айлиш  този червеното тяло, моята съпруга много го харесва и искам да ѝ го подаря. Благодаря.
Парфюмът беше limited edition. При нас се беше появил в Дъглас, но не изглежда да го има вече. Ако някъде се появи тестер или по групите се продава само.

# 423
Здравейте нов съм тук!  И исках да попитам дали, някой има идея откъде мога да намеря третия парфюм на били айлиш  този червеното тяло, моята съпруга много го харесва и искам да ѝ го подаря. Благодаря.
Парфюмът беше limited edition. При нас се беше появил в Дъглас, но не изглежда да го има вече. Ако някъде се появи тестер или по групите се продава само.
Благодаря!

# 424
  • на терасата
Днес в неделния ден след душа копнеех за нещо неангажиращо, релаксиращо, чисто и прозрачно и сложих от Kenzo Flower, напомня ми на бяла козметика, на крем или лосион.
Аз от събота съм с Clinique Happy Heart 2012. Въпреки, че за мен е подчертано лятно-отпускарски, много ме радва в момента. Получих много комплименти и въпроси с какво съм се пръснала. Такъв тип аромати се разгръщат прекрасно на мен и много ги обичам Simple Smile

Последна редакция: вт, 16 дек 2025, 17:08 от рак-щрак

# 425
  • София
Имаше го в немския Дъглас, но в момента само на място. Не е наличен за онлайн поръчки. Дори е на промоция в момента. Ако имате познат там да ви го купи от магазина.

# 426
Здравейте! Кой вариант на YSL Myself бихте препоръчали? EDP или Le Parfum? Мъжът ми не помни кой точно е тествал… мисли, че е Le Parfum, но не е сигурен. Четох противоречиви мнения във Фрегрантика. Някои много го харесват, според други е твърде женствен. Аз бих му взела EDP като предполагам, че е по-лесно носим, но пък ако Le Parfum e по-добър не бих искала да го разочаровам…

# 427
Категорично EDP❤️❤️❤️

# 428
Мимето, благодаря! ❤

# 429
~Анджела~, независимо от нашите субективни предпочитани, в случая, няма "по-добър". Ако има възможност, да тества отново и е харесал Le Parfum, истински ще го зарадва той. Не е за сляпа покупка, аз вече, за себе си се убедих в това, дори да се отнася за "най-безбидния" аромат. Различни са, харесвам и двата, малко повече YSL Myself EdP, но...както решите и Ви пожелавам, да "уцелите" този, който е харесал. Успех!

# 430
Здравейте, много ВИ МОЛЯ, ако може да ми кажете дали си струват тези парфюми - miss dior 2021 edp и guerlain mon intense.

# 431
Само на мен ли ми се струва или нещо съвсем не са трайни уж марковите парфюми? Спрях се последно на Jimmy Choo  червения, не че и той след няколко часа вече изчезва. Исках да взема за дъщеря ми розовия, новия аромат, като подходящ за по млада дама, еми отказах се, много нетраен. Само май на Версаче Cristal noir е EDP и е траен, но не знам дали ще се одобри

# 432
  • София
Здравейте, много ВИ МОЛЯ, ако може да ми кажете дали си струват тези парфюми - miss dior 2021 edp и guerlain mon intense.
Да и двата са хубави, но зависи на вас дaли ще ви харесат. Днес дори съм с Mon Guerlain Intense. С пет апликации от 9 сутринта още се усеща.

# 433

За мен, нито един от тези не си заслужава!

# 434
Тази седмица ми е предколедно и съм с Prima-та на Carthusia.
Тамяна&розите са невероятни в този парфюм.
ММ го обожава ❤️

Общи условия

Активация на акаунт