Какво носите за рожден/имен ден на детето си в градината?

• 1 348
  • 19
  •   1
Отговори
# 15
Аз смятам, че на дъщеря ми ще ѝ бъде мъчно, ако пропусне празника си в детската градина, за да спестим нерви и разходи. Ние и живеем изолирано, на село, без много деца на нейната възраст. Не мога да направя кой знае какво тържество. Няма кой да дойде от града, не мога да си позволя в града да наемам за празненство. През почивните дни с най-близките роднини ще има торта и събиране, но не и с връстници.

# 16
Да, независимо село или град хората в днешно време живеят все по изолирано, и това е проблем.
Ако е едно дете, то търси и се оглежда, напълно нормално да се чувства изолирано.
Моите са двама, фурии, бият се, обичат се, търсят се, различно е.
Нещо ако ги впечатли някой или нещо е за кратко, обръщат гръб и си продължават техните занимания

# 17
на звяра рождения ден е след 2 месеца, но още преди нова година покрай други рожденни дни започна да обяснява на каква тема да е нейното 'парти' в градината... още е малка, но тези неща я вълнуват. след всеки рд в градината, с нетърпение отваря пликчето с 'почерпката' и играе с нещата вътре и чака да хапне някое лакомство ако има.

вече планирам какво да сложим в нейните торбички.. ще има лакомства (по-екзотични и нейни любими), стикери по темата, и от там нататък още се чудя.. някой молив и шаблон, нещо за 'издраскване'.... ще занесем балони по темата и ще е облечена така...

# 18
И аз вече планирах за след 20 дни рожден ден за градината, ако е спокойно откъм болести.
В малки  подаръчни кутийки всяко дете ще получи лакомство, клоня към шоколадово яйце. Взех два дизайна на кутийки, който пасне - трактори или динозаври
За персонала една идея по-голяма кутийка за всеки с до около 8 бонбона.

Поздрава към присъстващите деца за деня ще бъде  творческа занимавка - оцветяване и игра  с 3Д картонени къщи, популярното рисуване върху  бели картонени макети. Поръчах 200 маркера, топери с гъби и лигенчета за бои, каквото преценят от персонала да им дадат.
Идеята ми е в неформална обстановка да се позабавляват децата, така смятам да избягам от клишето с картонените торти. Моите рожденици на обяд ще си ги взема за същинския купон извън градината.

Гледах много идейни фигури на тема космос, но трябва децата да са поне трета градинска група, моите са първа група

# 19
Охх ще бъде луд купон предусещам. Нашия рд мина преди седмица, и съответно дъщеря ми беше доста впечатлена от това как се е получило. Определено им остава един доста добър спомен. А иначе се сетих когато беше 1ва група бяха смесени с по-големите и в нея група, родителите бяхме събрали за по една книжка на всеки рожденик. На пръв поглед евтина и обикновенна книжка беше, но седмици наред се радваха децата. А иначе в пликчетата бях сложила по едно барни, по една шоколадова фигурка и по едно като маршмелол и това беше в пакетчетата. А за там сок, солети и бонбони.

И аз вече планирах за след 20 дни рожден ден за градината, ако е спокойно откъм болести.
В малки  подаръчни кутийки всяко дете ще получи лакомство, клоня към шоколадово яйце. Взех два дизайна на кутийки, който пасне - трактори или динозаври
За персонала една идея по-голяма кутийка за всеки с до около 8 бонбона.

Поздрава към присъстващите деца за деня ще бъде  творческа занимавка - оцветяване и игра  с 3Д картонени къщи, популярното рисуване върху  бели картонени макети. Поръчах 200 маркера, топери с гъби и лигенчета за бои, каквото преценят от персонала да им дадат.
Идеята ми е в неформална обстановка да се позабавляват децата, така смятам да избягам от клишето с картонените торти. Моите рожденици на обяд ще си ги взема за същинския купон извън градината.

Гледах много идейни фигури на тема космос, но трябва децата да са поне трета градинска група, моите са първа група

Общи условия

Активация на акаунт