🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"UYKUCU"-"СЪНЛИВЕЦ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-37

• 10 164
  • 380
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте, Момичета
Нося красота в тамата ни,

И едно гушкане, това скриване в нея, този миг, след това ръката.... на мен друго не ми трябва ...
Кой каквото иска да казва, но това е любов ❤️😉

# 106
Аз още снощи го казах. Хващане за ръка, помирисване на коса. Как не ги беше срам?

И от мен една красавица.

# 107
Още малко снимки
Чаатай с Кубилай Тат, на когото още в началото благодари за скрипта.
Каза, че се е развълнувал още, щом го е прочел.

Един наш стар познайник от Gaddar

Сирачето Йомер

А малкия Ешреф тази вечер е бил на представлението на Аслъхан

Интересно, но знакова партньорка и приятелка, като Хазал Кая не беше на премиерата...

# 108
Това за Хазал е интересно. Всъщност напоследък нищо не ми попада за нея. Аз и не търся. Може просто алгоритмите да не ми я дават.

И Арас не беше.

# 109
Среднощен привет, момичета!
Гери, аз дори не съм разбрала кой къде ме е поствал, мисля, че Жаки беше  споменала нещо. "No problem"!
С индийката от тогава сме приятелки и с Fabi и с още една гъркиня, питаха ме за преживяното, какво сме говорили с Чаатай, изобщо за емоциите които сме преживели. Дамите се радваха и ни поздравиха и те също мечтаят един ден това да случи и на тях.
Истинските фенове са щастливите хора и се радват редом с теб.
Какво пречеше и на момичетата от другата темата да кажат:"Момичета,  поздравления"!, нищо повече.( или са казали и аз не съм разбрала)
Защо аз бих се радвала на който и да е, без значение българка ли е или от друга националност, когато мечтите се сбъдват е повод за радост.

Но, аз забелязах, че Чаатай не харесва италианката, която му пишеше по лицето името си. Анна, нашата италианка го помоли за видео, нещо да и каже на call, аз дето изобщо не бях толкова добре с турския език тогава го разбрах. Много се изкефих на Чачо тогава,  как я отсвири, и правилно, беше си достатъчно зает.

И, аз още снощи забелязах, че Хазал Кая я нямаше. Тя иначе има желание да има проект още веднъж с него.
Може да не е от поканените. Пък и не мисля, че са големи приятели, колеги- да!
Мисля, че имат чисто и просто колегиални отношения и не чак толкова приятелски. С Бенсу Сорал са повече приятели-колеги.
И за дамите от "Protector" Шифанур Гюл и все и забравям името в "Medcezir" беше Айгюл и тях ги нямаше.
Според мен все пак дават потвърждение кой ще ходи, залата е с определени места.
Важното, че Аслъ-джан беше, мама, тати, братче Аталай и приятели MMK, Илияз с жена му, Енгин бей с приятелката си.
Много ми хареса облеклото на Мустафа Мерт Коч, много е модерен десента на  якето му сега, в тон с есента, днес го видях на двама човека.

От дамите Елчин, много много ме впечатли. Много нежна и естествена!
Много добре и стоеше тоалета с тия камъчета в тон с червилото и грима. Тя е светличка и тия светли цветчета много я отваряха.
Аслихан и тя беше с модерен "top", леко разкроен в кръста. Хубавичка е! Чанта SAINT LAURENT оригинална (£1700 - £2000)
Всичко много ми хареса!
Чаатай беше Принца на нощта - Чаровник!
Много магнетични и обаятелни и двамата!
Тука на тая снимка времето е спряло за Чаатай, ако махне мустака и все едно гледам Емир от AFK

Прелестна Елчин!

Последна редакция: ср, 29 окт 2025, 00:31 от eliet

# 110
Нези Наистина,аз съм виждала преведени интервюта на Хазал,в която твърди,че са близки приятели,когато обесняваше,че били съседи и тя малко преди термина си е била сама вкъщи,когато къщата се запалила и Чаатай хукнал да я спасява.Аз очаквх другата Хазал да се появи - тази,която играеше Ейлюл в Меджезира и в Протектор с него / забравих и името там/-дават вайб на добри приятели.Все пак и Баръш беше там,така че двама колеги от предишен проект.Вероятно са имали ангажимент - може би са му се обадили по телефона да пожелаят успех.Май освен Демет и Танер Румели други не го направиха в сторита,може и да бъркам,аз не следвам целият екип.

От вчера дебна Елчин да качи нещо,да сподели стори с поздравления,на които е тагната,но и тя като Чачо хич не е по тези неща явно,чак в късният следобед качи 3 снимки,сама в залата и толкоз.В това отношения с Чачо много си приличат.Мислех ,че ще се последват един -друг.И това не стана. Joy

# 111
 Добро утро!
Днешния ден е две в едно- ден на Ешреф и на агент Ферман

Да пожелаем успех на Uyukucu! Flowers Four Leaf Clover

Вярвам в избора на роля на Чаатай и нямам търпение да го видя!
Видях и прекрасните му отношения с целия екип и особено с Елчин, така че очаквам да има химия на екрана.

И тук ще кара ретро автомобил Wink

Още малко снимки, зад камера

Днес е празник в Турция. Дано повече хора да решат да отидат на кино!

Желая ви прекрасен ден!

# 112
Добро утро и от мен!
Турция отбелязва днес своя национален празник - Денят на републиката. На днешния ден преди 102 години Мустафа Кемал Ататюрк провъзгласява Турция за независима парламентарна република.

Тържествата вече започнаха вчера. А някои от проявите бяха различни от традиционните. В Източна Турция екстремен парашутист скочи, облечен в турския флаг. Мотористи се включиха в шествие с турски знамена в Анталия. В югоизточната част на страната ученици изписаха 102 чрез училищна хореография. А водолази развяха турското знаме под водите на Черно море.

Ататюрк е знаково име за Турция, много напредничав ум и политик, всички трябва да го помнят.
Ако не знаете първата му любов е българка, когато е бил посланник в София - https://bulgarianhistory.org/kemal-ataturk-v-bulgaria/

Последна редакция: ср, 29 окт 2025, 09:04 от jasnazvet

# 113
Ясна,  много ти благодаря за  интересната статия! Hug
Не знаех тази подробност за "Чучулигата"
В допълнение ще кажа, че турците много обичат българите и причината за това са именно думите на Ататюрк:
"Няма да забравя приятните моменти, които съм преживял в България. Бил съм, съм и винаги ще бъда приятел на българския народ. Обичам безпределно българския народ още от детинство. В Солун съм другарувал през всичкото време само с българи. Всяко българско нещастие ми причинява невъобразима болка. Винаги съм правил всичко възможно да помогна на България. Турция и България трябва да бъдат приятели. Който е против България, той е и против Турция.”
Честит празник на турските ни приятели! По стечение на обстоятелствата, аз вече имам доста такива.

‐--------------
Ели, по повод на твоите думи, че за Чаатай времето е спряло

Въпреки че, за истинската харизма няма възраст!
Отдавна не го бяхме виждали толкова щастлив!

# 114
Добро утро!☕
Честит национален празник на турците!
Трябва да са много благодарни на Атютюрк!
Ясна, благодаря! Интересни неща си донесла. Аз това го знам за българската му любов.
Атютюрк много се е възхищавал на нашия апостол Левски,  държал негов портрет на бюрото си.

Пожелавам успех на "UYKUCU", дано да има висок процент гледаемост!🍀🍀🍀
Дай боже по-скоро и ние да се докопаме до филма. И аз бих искала със субтитри да го изгледам ( български, английски и с руски ще съм доволна).
И едно Личице с грейнала усмивка.
Обичам усмихнатите хора!

Прекрасен ден от мен прекрасни!
И не забравяйте да се усмихвате ще изглеждате по-силни усмихнати!😀

# 115
Надявам се да намеря целия разговор, но сега срещнах този откъс в X

https://x.com/AmaHerus/status/1983418275854987725?t=ZXloQOLwuEbpZ9GSKYPVdQ&s=19

Той се занимава с Ебру.
Ами, причината, поради която прави това, всъщност е свързана с миналия му живот. Ами,той се опитва да обнови някои от изгубените цветове в душата си, като си играе с тези цветове чрез мрамориране. Всъщност, той се опитва да добави цвят към иначе безцветния си живот.

Възможно ли е това, г-н Чаатай? Срещали ли сте се някога с Ебру? Някое изречение за суфизма ви е повикало по този начин? Посещавали ли сте го някога?

Никога преди не съм правил нищо с мрамориране, но рисувах и имам добра ръка, така че правя маслена живопис и рисунка с въглен, така че понякога ми отнемаше време да разбера. Необходими са много по-малки и по-внимателни движения. Има малък марж на грешка, така че изтриването дори не е възможно. Така че, трябва да бъдете много внимателни къде ще ви отведе работата ви. Трябва да я планирате внимателно.

Има ли нещо, което този човек да не умее да прави! Heart Eyes

Последна редакция: ср, 29 окт 2025, 14:50 от NeZ_9

# 116
"Има ли нещо, което този човек да не умее да прави!"

Нези, изглежда, че няма.

Отдава му се всичко, прави с лекота всичко, това е да си талант.
Господ здраве да му дава!
И той влага всичко от себе си, нищо даром не идва.
Упорит е Чаатай,  това е цялата истина.
Очаквам да се включи днес за празника на страната си.

# 117
Така е, Ели! Hug
Още малко от атмосферата на Гала вечерта

Всички искат да се докоснат до Чаатай

И с Баръш бей

И Елчин

От италианката

# 118
Серенай Саракъя,
Да живее Републиката!

#29октомвриЧестит Ден на републиката

Баръш бей, по остарял, ама очичките му весели, личи си, че е човек с чувство за хумор. Отзад момчето😍, дамата в червено да не е и тя актриса.

# 119
Ето, че и Чаатай се включи.

Общи условия

Активация на акаунт