🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"UYKUCU"-"СЪНЛИВЕЦ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-37

• 23 696
  • 737
  •   1
Отговори
# 450
Меше в серията с болницата май. Ама сега като го огледам и май не е той. Онова момче беше едно слабичко и високо.

# 451
Той трябва да е. Няма как в дома на Динчер да има снимка на друго момче.
Още повече, че Нисан има снимка със същото куче като малка.
Явно от тази снимка, ще започне да разплита кълбото.

# 452
Гери, снимките много много не ги издокарват истински.
Използват повече факти. По пътя на логиката Динчер ще да е🤔, няма кой друг да е.
Чачи в караваната си...

# 453
Нисан, с палтото на Ешреф.

Този поглед не предвещава нищо добро

Изглежда Нисан ще посети мястото, където е живяла със сестра си, след земетресението

# 454
  • AMS

И други сравняват и търсят снимки.

# 455
Момичета ,привет ! Heart

Нези, да си ни жива и здрава,малко на патерица ,но от сърце ! Бъди щастлива и удовлетворена и нека миговете с обичаните от теб се множат с годините ! HeartHeartHeart

Аз от фраг на фраг скачам,но ми остана само миналият епизод.Така че почти ви настигнах.Не съм коментирала,защото всички вие по един или друг начин сте изказали моите мисли относно епизодите.Радвам се че най-накрая нещата ще започнат да се разплитат.

# 456
Добро утро, момичета! Coffee

Новия фраг ни хвърли в размисли.
Май героите ни се доближават до някои истини.

Нисан се движи по ръба между миналото и настоящето, между търсенето на истината и риска да изгуби доверието на хората около себе си. Това, че е на път да открие кой е Динчер и собствената си история, ми създава очакване, за предстоящ силен вътрешен конфликт.(и не само вътрешин)
Ешреф, от своя страна, е воден повече от чувствата, отколкото от разума. Самата идея, че любимата му може да го е предала, дори без да го е направила реално, е достатъчна, за да го нарани. Тук има голям потенциал за емоционален сблъсък, не защото има предателство, а защото има страх от него.
Ешреф е човек, който трудно се отваря, а към Нисан той направи, ако мога така да се изразя- емоционална инвестиция, довери и  чувства, тайни, част от  миналото си.
Ако разбире, че тя е сътрудничила на Чийдем, това доверие може да се срине изведнъж. И гнева на Ешреф ще се стовари върху нея.
В такива ситуации хората често губят способността да мислят логично, а за Ешреф това важи с пълна сила.
Той не може да приеме нюансите, за него всичко става черно-бяло.
Ако тя е с Чийдем, значи е срещу него.
Няма  да има време и място за „може би“ или „има причина“.
Той ще реагира с гняв, защото болката от съмнението ще е твърде тежка.
След първоначалната буря може би ще дойде мълчанието.
Ешреф вероятно ще се отдръпне, ще замълчи, ще стане отново дистанциран. Ще страда, но няма да покаже слабост.
Той ще преживява вътрешно предателство, дори и такова реално да няма.
Какво ще се случи с Нисан, когато разбере, че Динчер е сина на човека, който я е насилвал и когато реалността започне да се подрежда в ума и.
Тя може да стане рязка, дистанцирана, дори жестока, защото това е единственият начин да се защити.
Колкото и умът и да се опитва да се предпази чрез отдалечаване, сигурна съм, че тялото и помни страха...
Надявам се, поне в началото Ешреф да е до нея.
Очакват ни интересни неща.

Днес трябва да има озет и снимки.
Желая ви прекрасен ден! Hug

# 457
Добро утро!

Остава само ден до следващата серия. Поне една загадка ще разкрият си мисля аз.

# 458
Озет и снимки, епизод 22
Фактът, че Ешреф е взел Нисан пред всички и са напуснали заведението с нея, се превръща в коз за Динчер. Когато Динчер се опитва да манипулира Нисан, използвайки кариерата ѝ, за да я дистанцира от Ешреф, търпението на Ешреф се изчерпва и той се обръща срещу Динчер.
Докато Кадир се опитва да контролира непокорното поведение на Туфан, Туфан предприема опасни стъпки, застрашавайки операцията на Кадир. Семейството на Гюрдал преследва Туфан след нападение срещу дома им,
но в края на това преследване не е ясно кой ще бъде жертвата.

Последна редакция: вт, 11 ное 2025, 09:49 от NeZ_9

# 459
Добро утро!☕
Тъкмо бяха намерили някаква хармония Ешреф и Нисан ще им се развили след като лъснат някои истини.
На Ешреф и Нисан им предстоят емоционални сривове.
Прошката е част от любовта ще трябва Ешреф да прости на Нисан, силен е!
Колкото и трудно да е!
Не са за изпускане такива моменти, Чаатай е не надминат в такиви трансформации, нямам търпение да го видя в такъв образ с неговото лице.

Днес Православната църква почита Свети Мина.
Да са благословени домовете ни и да има  мир в сърцата ни!
Честити да са всички именници!

Щастлив Вторник!

Последна редакция: вт, 11 ное 2025, 10:34 от eliet

# 460
Честит празник на всички!
Св.Мина да бди над семействата ни! Hug

Още снимки от 22 епизод

Интересно ми е, защо, ако Чийдем ще каже на Ешреф за Нисан, отива да я предупреди?
Или няма да му каже?

# 461
Нези, възможно е Ешреф да разбере по друг начин.
Мисля, че Дива го каза, че едва ли ще е Чийдем нали е съучасничка на Нисан. Има логика.
Аз си мисля пък, ако Нисан си признае.

Последна редакция: вт, 11 ное 2025, 19:43 от eliet

# 462
  • AMS

Привет и благодаря за преводи и коментари!!!
Все ми се струва, че Чийдем ще измисли нещо ново.
Като се върна назад се сещам за оня запис на Нисан,
който искаше да даде на Сердар и в който признава,
че Чийдем я е принудила да ... 
Най малкото Нисан знае за убийството на А ...
И това дело стои в папката при прокурорката.

# 463
Чийдем е изключително адаптивна фигура, тя никога не реагира директно, а винаги има „втори ход“.
Когато изглежда притисната, тя не се защитава, а става опасна и пак има надмощие.
Така че тя няма да отиде и просто да каже на Ешреф.
Това би било губещ ход.
Тя ще направи нещо по-хитро, може би
ще създаде ситуация, в която Нисан да изглежда виновна в очите на Ешреф,а тя,
Чийдем, да  изглежда като единствената, която се опитва да го защити от нея.
Или пък ще „предупреди“ Ешреф, но не с истина, а с полувярна история.
С други думи, не лъже напълно, но и не разкрива, че именно тя е натискала Нисан да доносничи.
Така ще си запази контрола и ще се представи като „глас на разума“.
Ако натискът от Ешреф стане твърде силен, Чийдем може да прехвърли вината на някой друг. На Сердар например.
Даже може и тя да  се представи като жертва на система, в която „всички доносничат“,а записът, в който Нисан признава, че Чийдем я е принудила, може дори да се използва срещу самата Нисан. Wink
Относно делото за убийството на Атиф- това е най-опасният елемент за Чийдем и тя го знае.
Тази папка при прокурорката е като дамоклев меч над нея.
Отделно може да се опита да предизвика разделение между Ешреф и Нисан, за да ги контролира поотделно.
Защото Нисан е моралната заплаха за Чийдем (тя знае истината).
А Ешреф е емоционалната заплаха (той я надушва интуитивно).
Чийдем сигурно ще се опита да ги сблъска, защото само така може да оцелее.
Да не забравяме, че, когато е притисната Чийдем е способна на всичко.

# 464
Мисля, че Нисан сама щ си каже. Това би я спасило. Ако той го разбере от друг, това ще е по-силен шок за него. Но ще е много много ядосан.

Иначе Чийдем и Кадир си приличат по това, че са много хлъзгави. Адаптивни са и винаги успяват да се измъкнат. И нямат висок морал. А и двамата преследват любовта. Тя на любимия мъж, а Кадир по принцип.

Общи условия

Активация на акаунт