🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"UYKUCU"-"СЪНЛИВЕЦ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-37

• 23 637
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
Diva, официално си обявена за разследващ номер1 в темата! Wink
Първо за инициалите- възможно ли е да е техническа грешка( I/F)?
За фамилията на Динчер- вероятно я е сменил, за да не го разпознаят по име.
Нисан и Ешреф може и да не го разпознават по физиономия, след толкова години, но името може би щеше да им подскаже нещо.
Със сигурност е син на мъжа, защото постоянно говори на майка си.
Защо толкова пъти преглежда публикацията за Ешреф?
(сега се сетих, че тогава я показаха)
Ако нещата са били нагласени така, че Ешреф да поеме вината, може би я разглежда, за да се увери, че нищо не е пропуснал.
(това разбира се е само предположение)
А може би по този начин тогава са ни показали, че е син на убития.
За стената- да, вярно, че е била надраскана, но тогава някак си не съм го отразила. (бяха значително по-малко)

Сега, гледайки ги, докато стоях там, видях колко са много надписите - буквално един върху друг.
Дори с мъжа ми се чудехме как са успели да пишат на такава височина.

(без стълба, тя е на екипа Wink)
Това, че разбра, че Нисан е Руя, даде много голямо предимство на Динчер.
Сега той знае нещо, което никой от тях не знае и може да си играе с тази информация.

Последна редакция: ср, 19 ное 2025, 12:57 от NeZ_9

# 616
  • Ямбол
Здравейте и от мен.Настъпи най-накрая Ешрефдей .Довечера ни чака епизод бомба стига да не ни изненадат с нещо неочаквано и да ни убият кефа от халвета, ако има такъв вече подлагам всичко на съмнение 🤔🙄😁
Довечера съм на линия.. Хубав ден от мен. 🥰

# 617
ЗА ДА РАЗБЕРЕТЕ ДАЛИ СТЕ ЩАСТЛИВИ ИЛИ НЕ, ПЪРВО ТРЯБВА
ДА СТЕ БИЛИ ЩАСТЛИВИ

# 618
Момичета,привет Heart

Минавам само да кажа новина,на която попаднах във фейсбук.Всички преводи на турски сериали с изключение на PlayTube се премествали в платени телеграм групи.Или от декември или от януари.Не знам дали важи и за Нерон,аз обикновено гледам в PlayTube но ако мацката която ги качва там,трябва да плаща за превод може и да спре да ги качва сериалите с бг буквички.Нямам представа.

Не мога да твърдя за достоверност на информацията,но я донесох тук,защото засяга всички ни.

# 619
Bof4e, явно не си ни чела, но вчера споделих информацията от Нерон. Hands V

Кой ще е на линия довечера?

Последна редакция: ср, 19 ное 2025, 17:36 от NeZ_9

# 620
  • AMS

Да си припомним резюмето  за еп. 22 >>>

Цитат
Фактът, че Ешреф е взел Нисан пред всички и са напуснали заведението с нея,
се превръща в коз за Динчер. Когато Динчер се опитва да манипулира Нисан,
използвайки кариерата ѝ, за да я дистанцира от Ешреф,
търпението на Ешреф се изчерпва и той се обръща срещу Динчер.
Докато Кадир се опитва да контролира непокорното поведение на Туфан,
Туфан предприема опасни стъпки, застрашавайки операцията на Кадир.
Семейството на Гюрдал преследва Туфан след нападение срещу дома им,
но в края на това преследване не е ясно кой ще бъде жертвата.

Много ограничения ни наложиха,
та дано да можем да гледаме >>> tvdizi ; esref-ruya

Хриси, друг път пак ще го мисля онова за след трите години и половина.
Но това го каза Йомер когато Ешреф заведе Нисан в изправителния дом.

# 621
Интервю с Görkem за ИВИ

Ще ви преразказвам отговорите.

Каза, че на първо място това, което го е привлякло е сценария. Особено като е разбрал,че сценарист е Етем Йозъшик.
Казва, че добре познава неговото писане и не е имал никакви съмнения по отношение на него.
След това останалите актьори,защото когато е разбрал кой ще участва и какъв голям шанс е това за него, е разбрал с какви талнтлви колеги ще работи. Така че, може да се каже, че след прочитането на сценапия е приел заради актьорите,те са били решаващия фактор.
Питат го как се е готвели да ролята на Кадир.
Казва, че за пръв път играе злодей и затова много е мислил как моге да изиграе ролята и с какво да допринесе за образа. Но е доволен от резултата, доколкото знае - и зрителите.

Ако си играеш добре ролята, няма значение добър или лош е персонажа. И в двата случая е сложно. И лошите и добрите герои имат своите особености. Защото хората имат различни страни.

Харесва ми това, че той се променя. Не е едностранен герой.

Парите. Властта.

В новия сезон Кадир се сдоби с всичко, коего искаше. И аз мислех много как се държи човек, който е постигнал всичко. Постарах се да покажа как той живее своя желан живот.
Питат го дали вярва в любовта от пръв поглед.
Казва, че е възможна, но той не я е изживявал.
Разказва за свои приятели, които са пренесли любовта от ученическите си години в живота. Имат дете. Казва,че може и да са уморени един от друг, но все още са заедно.
Питат го с какво би се занимавал, ако не е актьор.
Казва, че се е занимавал с баскетбол и може би е щял да продължи с баскетбола.
(ей, всички са баскетболисти Wink)
Питат го дали има мечта?
Казва, че е работохолик и мечтае за работа.  За хубави роли и проекти, в които да го оценят. Иначе мечтае за щастлив и здрав живот с четиригодишния си син.
Какво би казал на зрителите ня ИВИ?
Много им благодаря- ча са избрали нас, че ни гледат. Ние се стараем много зароди тях и вярвам, че те оценяват нашата искреност и ни обичат.
И за това им благодаря!

# 622
Нези Прегледах ви и не попаднах на такова инфо,бистрихте и раследвахте убийството,часовника и т.н. Няма значение,щом информацията е стигнала до тук.

# 623
Май беше вчера, bof4e, но това няма значение. Нормално е да се пропусне нещо. Hug
Всъщност аз донесох съобщение от Нерон, а ето, че не се отнася само за него.
Както казва Diva, много ограничения...Confused
И, докато чакаме новата серия, попаднах на нещо за Хазал Кая.
Мисля, че някой вчера я спомена.

Напрежение около премиерата на "Осмо семейство"!
Момент по време на групова фотосесия на премиерата на "Осмото семейство" бързо стана вирусен, превръщайки се в актуална тема в социалните мрежи.
Когато актьорският състав, включително Халук Билкинер, пристигна, за да позира за пресата, избухна кратка битка между Хазал Кая и Мелиса Дьонгел за място. Действията на Хазал Кая по това време предизвикаха възмущение.

На следващия ден Хазал Кая е попитана как ще коментира ситуацията.

Ето какво казва тя:
Признавам си, цялата случка ми се стори невероятно забавна. Един миг разсеяност, мислех, че ще падна, докато вървях назад, защото всички ме чакаха.
Хванаха ме.
Все пак трябва да подчертая, че ние също умеем да работим в пълен синхрон. Сериалът е наше общо творение, като бебе, което отглеждаме заедно като съпродуценти. А и Мелиса е част от екипа, така че работим като истински ансамбъл. Най-много ценя това, че се подкрепяме и изтъкваме силните страни един на друг. Затова, честно казано, изобщо не го приех като нещо лично."

Хазал Кая със съпруга си и дъщеричката си

Всички отбелязват колко е променена

# 624
Впрегнали са всички сили щом и Чаатай постна за сериала току що.

https://www.instagram.com/stories/cagatayulusoy/3769442199163381 … vdDY0N3hmZWdsNQ==

# 625
Точно това видях и аз сега.

A това трябва да се чуе:
"Смотри на ИВИ" "УвидимсА на ИВИ"
 Grinning

https://www.instagram.com/stories/esref_ruya.turk/37694190243508 … =c2R3MjNnNThwYm03

Последна редакция: ср, 19 ное 2025, 19:28 от NeZ_9

# 626
Споделям линк за гледане в ютюб.
https://www.youtube.com/live/UBRbgUTeLNo?si=m7Y3hi83lr6c-Umo

Това е самия канал.
https://www.kanald.com.tr/canli-yayin

# 627
  • Ямбол
Приятно гледане момичета .🥰

# 628
Малко съм възмутена от самия канал. Не са си сменили емблемата на сериала долу под картината.

Аз след малко слизам от метрото и ще пропусна явно началото …
Приятно гледане на всички.

# 629
Момичета, на две, на три ще разкажа, защото все пак имаше час и половина действие.
На Нисан не и откриха здравословни проблеми и я насочиха  към психолог.
Ешреф и намери такъв.
Преди това размениха реплики с Динчер относно това, кой трябва да се погрижи за Нисан.
При психиатъра тя сподели за загубата на родителите си и скорошната загуба на сестра и.
Каза му, че всичко е започнало след като е видяла една снимка. Не е познала нито хората, нито мястото, но се е почувствала странно. Сякаш не иска да си спомни.
Каза, че сънува един странен сън, но и да  има други не ги помни.
Той и каза да ги записва и пак ще се видят.
Онзи Туфан междувременно нападна дома на Ешреф. Каза на Кадир, че иска Ешреф, за да отмъсти за баща си. Кадир му каза, е, ти нали и без това мразеше баща си.Grinning
Нисан поиска Ешреф да я заведе в Шиле. Каза, че там е много красиво и като деца са ги водели там.
Взеха си хотел. На рецепцията Ешреф каза, че иска стая за него и жена си.
А рецепционистката каза "не знаех, че Нисан е омъжена"
Разбраха се да си остане между тях. Wink
После докато вечеряха на свещи, и той подхвана разговора за психиатъра и от сънищата, стигнаха до Руя.
Нисан го попита какво ще направи, ако я намери.
Той.каза, че не иска да отговори на този въпрос и тя се развика.
Ешреф я помоли да не разваля вечерта, но тя искаше да чуе, че той е забравил Руя.
Но, не го чу...
Побягна навън, Ешреф я настигна.
Тя искаше да си тръгне.
Започна буря и той я внесе вътре.
Тя го помоли да и помогне да свали мокрите си дрехи, и ....
Междувременно хората на  Туфан следят Ешреф.
Кадир разбра къде е Ешреф и го каза на Чийдем.
Тя полудя.
Накрая му се обади по телефона и му каза, че има информация, че някой много близък до него донася на полицията.
И край, спокойствието на Ешреф свърши.
Започна да мисли кой може да е. Прехвърли в ума си всички, но ги отхвърли.
Стигна до Нисан, преди рекламите.
Имаше и други неща, но за тях май няма време да пиша- за Фарук, стареца...

Последна редакция: чт, 20 ное 2025, 00:18 от NeZ_9

Общи условия

Активация на акаунт