Закъснение - моля за съвет

• 431
  • 8
  •   1
Отговори
Здравейте, момичета, имам нужда от съвет.
Имам закъснение на менструацията вече 11 дни. На 7-мия ден направих тест за бременност, който беше отрицателен.
15 дни преди очакваната менструация имах розово-кафеникаво течение в продължение на две вечери. Днес забелязах много странен, натрапчив мирис и вкус на желязо. Освен това, когато се опъна назад, яйчниците ми изглеждат подути/стърчащи. Имам също гадене, често уриниране и промени в апетита.
Освен това имам леки спазми в корема и усещане, все едно ще ми дойде менструацията, но тя така и не започва.

# 1
  • На изток от Ада
Иди на Аг

# 2
Моме, ти знаеш ли къде са яйчниците 😅 на мъжете се виждат, ама на жена да “стърчат” за сефте чувам…

# 3
  • София
Как така ти стърчат яйчниците?
Сериозно питам, защото те даже с ехограф понякога се виждат трудно, камо ли с просто око.
Явно си някакъв феномен.
Иначе иди на лекар. 15 дни закъснение са много.

# 4
Лекар.
И яйчниците не “стърчат”… 😬

# 5
Направи пак тест. Но каквото и да покаже - лекар.

# 6
Вкус на желязо?
АГ

# 7
Розовото зацапване за 2 дни може да е заради хормони (около овулация), възможно е да е кървене от миома, задържан фоликул, както и имплантационно кървене, ако цикълът се е изместил...общо взето в момента гадаем.
За да се изключи бременност - кръвен тест за ЧХГ, и задължително преглед.
Успех!

# 8
Здравейте момичета. От 7 дена ми закъснява. Направих си тест още днес но беше отрицателен. Правим опити почти от година,но без успех. Пила съм дуфастон за регулиране на цикъла. След това го спрях. Идва си ма редовно без проблеми дата си я знам,но този месец ми закъсня доста никога не се е случвало. Имала съм 1-2 дена но не и повече. Дайте ми съвет какво да правя. Правила съм изследвания всичко е нормално. Имах нисък прогестерон преди 7 месеца като се изследвах и ми изписаха само дуфастон. 🙏

Общи условия

Активация на акаунт