ПМС-Гинеколог

• 143
  • 1
  •   1
Отговори
Здравейте!

Може ли предложения за добър гинеколог в Стара Загора, който ще може да ми помогне с моя проблем?

Страдам от тревожност и приемам АД от 2 години. Чувствах се много добре, без следа от тревожността, но 10 дни преди цикъл, след цикъл и преди овулация е някакъв ад!

Получавам много силна тревожност с повръщане и всички други симптоми, които са типични при тревожността. Имам болезнена и обилна менструация.
Пси ми изписа Атаракс и Флуанскол, които да пия преди менструация, но аз не искам само временно решение.
Пси ми даде съвет, да отида на гинеколог, но чета лоши отзиви за повечето. Не знам при кого да отида.

Първо ще си пусна кръвни изследвания, но знам, че е хубаво да се пуснат на 3-ти ден от менструацията, за да са най-точни.

Някой, който страда от същото, съм отворена за съвети.
Благодаря!

# 1
Писала съм няколко пъти тук, че съм имала много тежък ПМС с години, като включително в дните преди МЦ съм изпадала в състояния на висока тревожност, тъга, главоболие, безсъние, гадене и т.н.
Посещавала съм лекари за това, но никой не обърна внимание. Една АГ се беше амбицирала да ми поставя хормонална спирала, добре, че не се съгласих, защото впоследствие се оказа, че ще влоши още повече нещата при мен.
След време случайно ми откриха много висок Пролактин. Започнах терапия и всички оплаквания изчезнаха. Цикълът ми стана по-кратък, по-оскъден, редовен като часовник, но най-важното , че от ПМС не остана и следа.
Като си пуснете изследвания, пуснете и Пролактин, не се знае, какво ще излезе, поне да се види цялостната картина каква е.

Общи условия

Активация на акаунт