Да, не ги карам да стоят и нямат толкова работа, че да се изисква стоене след работно време. Казано им е многократно и изрично, че това не се очаква, и че ако се стига дотам, за да се спазват срокове, трябва да се каже и работата да се преразпредели или сроковете да се предоговорят. Те се срещат и сутрин в 6, за да ходят на фитнес до офиса, и там ли да ходя да им светя?!
Ако исках задачите да свържат от стажантите, щях да ги дам на тях. Преценила съм, че задачите не са за стажанти, а начинаещ да предава по веригата задача, която той самият не в правил никога и не може да контролира качеството на работата на стажантите за мен не е логично. Ако можеха тези неща да се свържат от стажанти, нямаше да плащаме 3 пъти по-високи заплати и да си губим времето с начинаещите, не смяташ ли? Другите екипи как си разпределят труда и задачите мен какво ме засяга?
Много съжалявам, че се опитах изобщо да задам въпрос. Заляха ме коментари колко съм некомпетентна и неможачка, и с изключение на съвсем малко на брой отговори не получих адекватни съвети, за каквито бях помолила. Масово ми се преиначават думите, само за да може някой да си излее злобата вероятно от личните професионални или други неуспехи. Самият факт, че четенето с разбиране е предизвикателство за повечето говори достатъчно.
Благодаря на всички за безценните включвания 😂
Ние не сме в детайлите, няколко пъти го написах и е възможно някои неща определено да не са така. Гадаем и се опитваме (поне аз) да сме ти полезни и да помогнем.