Съжалявам ,ако съм досадна! Не е това целта ми!

• 737
  • 5
  •   1
Отговори
Привет ,мамчета! Simple Smile Търся спешно , лосион,пудра,шампоан и крем за атопичен дерматит. Ако някоя от вас има използвани и не и трябват , ще ги довършим . Имам син в 5ти клас, с ужасно обострен дерматит , на някои места са вече и кървави рани. Бяхме на дерматолог, но не мога да си позволя да закупя , цялата серия за кожата му. Може би , съм за упрекване и зная , че изглеждам като неспособен родител . Преминаваме през тежък момент и започваме живота си наново от нулата(без насилник в него)  . Не бих позволила детето ми да изпитва болка, но използваме изключително много от мазилата и просто не мога да се справя. Не държа да са нови, можем да преизползваме. В замяна мога да предложа икони рисувани от мен или изработка на карикатура . Благодаря Ви за отделеното време!

# 1
Може да напишете какво точно е предписал лекарят, за да проверим дали имаме тези продукти.

# 2
При кървави рани трябват лекарства.
Изпратете епикризата и рецептата.

# 3
Детето храни ли се ниско - хистаминово?
От кой град сте?

# 4
Моля, снимайте и качете тук (със заличено име и лични данни) амбулаторен лист или рецепта от дерматолога.

# 5
Аз също бих могла да изпълня рецептата, само я пратете.

Моля, снимайте и качете тук (със заличено име и лични данни) амбулаторен лист или рецепта от дерматолога.

Общи условия

Активация на акаунт