Майка на 7деца

• 473
  • 15
  •   4
Отговори
Здравейте вчера бях пуснала публикация тук за помощ изчезнала Е не знам Поради каква причина заради това я пускам отново Аз съм многодетна майка на седем деца а таткото работи на минимална заплата този месец даже взе 400 лв заради някакви уравнения и с много зор успяхме да си платим квартирата но за съжаление този месец останахме без храна без помощ за плащане на сметките водят децата със тролей всеки ден ми трябват по 6 лв за училище слагаме в раничката за закуска сандвичи и затова се обръщам с молба за помощ към вас ако може да помогнете с хранителни продукти или с каквото и да било ще сме му

много благодарни може да ми пишете и на Viber на номер 0879410293 получавам детски 230 лв за седем деца имам заем който го плащам с тези пари не получавам никакви други помощи от държавата тъй като нямам адресна регистрация хазяина който му давам наем не иска да ни даде адрес на регистрация Затова и нищо не ми се полага Моля ви ако може да помогнете

# 1
Здравей, и аз търсих темата ти, но не я намерих. Имаше отзовали се за помощ, какво се случва?
Отново ще напиша, че се запознах с жената и разбрах за случая.

# 2
Ами не знам и аз изчезнала Е писаха хората ноо не знам какво стана

# 3
Ние ще помогнем с каквото можем, но има ли някой, който може да съдейства на семейството да подаде молба за помощи в социални грижи. Вероятно има начин. Освен това може и към червения кръст да се обърнете.

# 4
Аз съм ходила в социалните и оттам ми казаха че щом нямам адресна регистрация не могат да помогнат с нищо и за червения  кръст е същото

# 5
Измама е най-вероятно. Във Фейсбук преди седмица е пусната същата история уж от друг човек, със същия номер..

# 6
Имате грешка не е измама звъннете и елате на място и се уверете сами

# 7
  • София
В кой град сте?

# 8
То има и такива които ползват данните на реалните нуждаещи се, и уж ,,от тяхно име " си молят за помощи като си ги присвояват, без реалните хора да знаят изобщо.

# 9
Живеем в Плевен от 6м

# 10
Това е пуснато в група на Велинград - https://www.facebook.com/groups/511946915313083/posts/690456457462127/
Всяка седмица се пускат подобни теми от нови профили. На мен ми изглежда съмнително, но всеки сам преценява разбира се.

# 11
  • София
Обаче същият пост с леки изменения преди 6 дни е пуснат в група на Велинград:
Цитат
Здравейте пиша ви с молба за помощ едно многодетно семейство ще остане на улицата утре затова имат нужда от нас хората таткото работи взел е заплата от 400лв заради някакви уравнения майката греда бебе вкъщи. Нямат родители няма на кого да разчитат. Имат нужда от храна мляко за бебето както и със помощ да си платят наема не им достигат парички майката е болна не може да иде на лекар не е здравно осигурена затова който може да помогне може да се свърже на вайбър с номер 0879410293
https://www.facebook.com/groups/511946915313083/posts/690456457462127/

# 12
Аз също намерих момичето във фейсбук и от там се запознах с нея. Говорих с нея и наистина е реален човек и наистина има 7 деца. Аз лично реших да и помогна с каквото мога.

# 13
  • София
Твоя работа е. За мен нещо не е както трябва.

# 14
Вижте всеки сам си преценява дали да помогне децата са ми реални и аз наистина имам нужда от помощ 7 деца на 1 заплата не се гледат лесно а за публикацията да една позната я е пуснала с цел да ми помогне но никой не се отзова

Общи условия

Активация на акаунт