Майка на 7деца

• 2 692
  • 106
  •   1
Отговори
# 30
А после?

# 31
Ами, когато най-малкото тръгне на ясла ще започне и майката работа някъде и ще се справят някак си. Наистина с една заплата само не си представям как се оправят

# 32
Здравейте пиша ви с молба за помощ майката със 7те деца.  Едното ми дете има рожден ден утре а синът ми в сряда нямам възможност да им взема торта и бонбони обръщам се към вас с молба ако може да помогне някой да зарадваме децата с торта и бонбони благодаря ви номер за връзка с мен 0879410293 на вайбър може да ни пишете или звъннете благодаря

# 33
Колко удобно, една потребителка праща 100лв за обувки, сега друга ще прати за торта и бонбони.
Аз съм сигурна, че тези хора така ще си изгледат 7те планирани деца. С парите на хората.

Прощавайте но е несериозно да просиш торта и бонбони по форуми. По скоро си намерете надомна работа.

# 34
Вижте сега никой не карам на сила и не съм хванала за гушата да ми помага който има желание ще го направи а и една торта не е повече от 50лв а и този който реши да помогне ще му пратя снимка заедно с касовата бележка за да е коректно а вас явно доста ви е интересен моя живот че само коментирате и хейтите. Замислите се малко ако вие имате 7 деца и само мъжът ви работи какво бихте направили постоянно бебе болно с хрема и вкъщи какво бихте направили вие. А и за тези напомни работи само да кажа че преди време изгоря със 100лв не мисля да рискувам отново. А и другата което е децата докато ги няма аз гледам да изчистя наготвя опера и съм се записала да уча задочно така че и чета нямам време за надомна работа

# 35
Вижте сега никой не карам на сила и не съм хванала за гушата да ми помага който има желание ще го направи а и една торта не е повече от 50лв а и този който реши да помогне ще му пратя снимка заедно с касовата бележка за да е коректно а вас явно доста ви е интересен моя живот че само коментирате и хейтите. Замислите се малко ако вие имате 7 деца и само мъжът ви работи какво бихте направили постоянно бебе болно с хрема и вкъщи какво бихте направили вие. А и за тези напомни работи само да кажа че преди време изгоря със 100лв не мисля да рискувам отново. А и другата което е децата докато ги няма аз гледам да изчистя наготвя опера и съм се записала да уча задочно така че и чета нямам време за надомна работа
Разбира се, че не може да накарате никой на сила, разчитате на добрите сърца на жените, които работят.

Освен това сте измамничка, защото човек без здравни осигуровки не би просил пари за торта и бонбони.

Всичко добро ви желая!

# 36
  • Sofia
Когато майка ми нямаше пари за храна, нито торта съм имала, нито бонбони, нито подаръци за рождените ми дни.
Доколкото разбирам проблемите ви са много по-големи от това дали децата ще получат торта.
И на мен тортата и бонбоните ми звучат несериозно предвид ситуацията. Да, децата ще се зарадват, но нямате ли нужда от нещо по-належащо и съществено?

И да, децата отнемат време, но въпреки това трябва да се работи. Трябва да измислите как ще се организирате занапред, защото чистенето, прането и готвенето няма да изчезнат. А да не се работи със 7 деца е лукс.
Аз зарязвам голяма  част от домакинството или я отлагам, за да смогна само с три деца + работа.

Последна редакция: нд, 23 ное 2025, 18:27 от Brin de muguet

# 37

Направи торта, продуктите ще ти излязат десетина лева за пандишпанов блат да направиш и крем. 50 лева за торта е много за човек, който няма пари, а има 7 деца.

# 38
Това се сетих и аз една бисквитка и готово и една свещичка пак ще се зарадва. Така е тортата не е най важното неща просто детето ме попита и исках да я зарадвам. Колкото до госпожата която каза че съм измамничка не съм заповядайте на място да видите дали съм. Как така ме слагате под общ знаменател без да ме познавате. Колкото за надомна работа ами страх ме е доста фирми искат пари да им се пратят един път се излъгах. Колкото до госпожата която ме плюе пожелавам ви да сте живи и здрави а пък онзи си знае работата. Не мисля да отговарям на злите езици няма смисъл да убеждавам никого в нищо. Който желае ще види децата на видео или ще дойде лично да се запознаем живи и здрави

# 39
На каква възраст са, ако са по-големи може да се организираме за дрехи. За 14-16г примерно? Четох, но не видях възраст.

# 40
Георгиева, обърнете се към някоя телевизия – например БНТ1, БТВ или Нова тв. Те често излъчват такива репортажи и зрителите помагат. И на вас ще помогнат много хора, убедена съм. Успех!

# 41
Децата ми са 5 момичета на 10,9,8,3 и 1г 6м и момчета на 8 и 4г

# 42
На каква възраст са, ако са по-големи може да се организираме за дрехи. За 14-16г примерно? Четох, но не видях възраст.
Дамата иска пари, не дрехи.

# 43
Малки са, защото аз съм висока 149см, и имам доста (летни, ама пак е нещо) и предполагах за момиче 14-16 годишно щеше да стане. Имам якенца- розови, зимни, но са размер 2/3г. Ще пиша на лични.

# 44
Айде ако обичате не казвайте вие какво искам и какво те гледайте вашата паница не чуждата

Общи условия

Активация на акаунт