Майка на 7деца

• 2 952
  • 106
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Дамата е реална, хич не й е лесно.
Който може да помогне. Всичко ще й е от полза.
Благодаря на Злодеида, че се застъпи за нея.

# 16
Тези седем деца на едната заплата току-що ли се появиха?
Седемте наведнъж?
Или някога преди сте били на шест заплати?
Очаквали сте тези деца да живеят добре?
А не в нищета?
Някаква вина да намирате в себе си?

# 17
Отговарям ви веднага не са се появили сега преди години имахме собствен дом не плащахме наем неговите родители бяха живи баща му работеше на 2 работи свекърва ми също имахме възможност много добра. Но колелото се върти и всичко се обърна. Сега сме без родители без подкрепа от никой. Да вината ми е че съм ги създала но никога не бих ги изоставила както аз съм била изоставена. Никой не карам на сила да ми помага помолих за помощ ако можете помогнете ако не подминете. Децата вече ги има и е факт на ромите че имат по 10деца не им се прави забележка но на мен да

# 18
Не е нормално да чакате на майки и бащи да помагат.
Те са си гледали твоите деца и са си правили сметката.
Ромите имали по 10, вие имате 7.
Разлика?
Между другото много роми вече имат по две и три деца.

# 19
  • Sofia
Не е забележка.
Но и аз още от предишната тема се чудя, защо бе, Душко? Защо 7? Децата се гледат със средства.
Да, колелото се върти, но и не е редно да очаквате родителите Ви да гледат децата. Те не са вечни, а разходите се увеличават с порастването на децата.

Последна редакция: сб, 22 ное 2025, 12:42 от Brin de muguet

# 20
Не са очаквали да останат без жилище. Не знаете за какво става въпрос. В момента са на квартира, а разхода за квартири не е малък изобщо. Да, много са децата им, но какво да правят да ги върнат ли? Никой не би създал деца ако знае, че ще изпадне в нищета. Викайте пази Боже и ако можете и искате помогнете. Това са български деца!

# 21
  • София
Темата е за Благотворителност... не за назидание?!
Не мога да повярвам какво се изписа след призива за помощ на една българска майка, ако и да е родила 7 деца...
Защо вечно някой се намира да осъжда нечия съдба? Трудно ли е просто да замълчите и да подминете?
Горди ли се чувствате след като "излеете" великите си мисли?
Ако можете - помогнете. Ако не искате - по-добре замълчете!

# 22
Благодаря ти Злодеида така е много са ако съм знаела че ще стане така повярвайте ми нямаше да имам 1 дори и аз искам като жена да работя да имам време за себе си да се наспивам и много други неща но ги нямам. Децата са богатството което имам аз самата съм изоставена като малка и си казах че няма да стане с моите деца. Надявам се всичко да се оправи един ден благодаря ти Галаски никой не знае какво ми е на мен какъв срам е да търсиш помощ от чуждите хора и да си лош в техните очи да те карат да се чувстваш виновна затова че си дала живот на тези 7 прекрасни дечица които аз много обичам и се опитвам по някакъв начин да ги възпитам да са добри с хората.

# 23
Дамата е реална, хич не й е лесно.
Който може да помогне. Всичко ще й е от полза.
Благодаря на Злодеида, че се застъпи за нея.

Помогнах, пратих пари на жената, заради доказани участнички, като вас и  Злодеида, които гарантираха.
Не знам доколко е реална жената, вярвам, че е и наистина ще си помогне с моите 100 лева, но бих я посъветвала да каже поне едно Благодаря на лична на тези, които ѝ помагат.
При мен не го направи, явно доста е бързала.
Не помагам за благодарности, но е неприятно, когато дори това не се сещат да ти кажат.

Успех.

# 24
Аз винаги гледам да помагам с нещо като става въпрос за деца. Самата аз съм получавала помощ от жени от този форум. И дрехи и обувки за дъщеря ми и материали за училище са ми изпращали. Имах много труден период, когато гледах баба и дядо и татко един след друг всички болни на легло и правих погребенията им и брат си погребах много млад.  За няколко години 5ма души изпратих от този свят и през това време всичко е било на моите ръце и ми е било много трудно. За това не бързам да съдя никой за нищо. Един има едни проблеми, друг други.

# 25
Лошото в случая е, че нова е мвого временно решение.

# 26
  • Sofia
Аз не съдя.
Наясно съм, че в живота много неща могат да преобърнат каруцата. И напротив мъчно ми е за семейството. Просто се опитвах да разбера ситуацията.

Знам какво е човек да е в нужда. Аз бях единствено дете на майка ми и пак едва ме изхранваше (за дрехи и някакви други "екстри" дори не споменавам), беше й много трудно.
Аз от моя страна исках 4-то дете, но не посмях, защото това вече означаваше да рискуваме да станем зависими от помощта на родителите ни (било то финансово или чисто организационно). А както писах по-горе, те не са вечни, не са и длъжни да отглеждат моите деца.

А за да се решиш на 7 деца се изисква доста смелост. Направи ми впечатление, че семейството е разчитало още от самото начало на родителите си и затова се включих.

Да, прави сте, че реално няма някакво значение вече, защото децата са факт и сега на тях трябва да се помогне.

Последна редакция: сб, 22 ное 2025, 17:59 от Brin de muguet

# 27
Първо исках да кажа че съм писала благодаря на човека който ми помогна но явно не се е пратило не знам защо. И пак казвам ако съм пропуснала да кажа благодаря на някой извинявам се благодаря им публично друго вече няма какво да кажа който иска да ми помогне може да ми пише на вайбър на 0879410293

# 28
Като пращате пари на такива хора не им помагате, по скоро ги учите че има лесно.
Помощ би било да им помогнете за намиране на по добра работа, да им дадете заем. Но така да им пускате по 100 лева, просто замествате починалите свекър и свекърва.

Понеже вече съм помагала на "измамници", нямам вяра на никой във форума.

Последна редакция: нд, 23 ное 2025, 07:42 от So Lucky*

# 29
Донякъде сне права до някъде не няма как 100лв да заменят свекъра и свекърва ми и знаете ли че с тези 100лв взех обувки на дъщеря си ходеше с маратонки на училище и взехме мляко и хляб и малко месо картофи така че хората ни спасиха

Общи условия

Активация на акаунт