💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 Любов и сълзи 💫 Сърцебиене /Тема 54/

• 34 362
  • 722
  •   2
Отговори
# 105
В „Любов и сълзи“ историята на всеки се преписва отново; Йълдърай Шахинлер се включва със сюрпризен персонаж!

В живота на Селим ще задуха силен вятър!

# 106
  • София
Здравейте! Flowers Maple Leaf

Съжалявам, че сценаристите "пожертваха"  Ерджан/Берк Джанкат. Щом артиста напуска и сериала, значи няма да има и ретроспекция на минали събития. Жалко!
А този персонаж имаше голям потенциал, можеше да бъде достоен противник на Селим, можеха да развият с него няколко линии - стремеж за влияние в обществото,  борба за власт и опити за завземане на фирмата на Аксал, както и опити  за изместване на Селим, за спечелване вниманието и любовта на Мейра. И да видим и разберм кой е той, какво има в миналото си, за да се домогва до семейство Аксал. Вместо това ще гледаме юмруци, пистолети, затвори, заговори. Дано си заслужава завоят в сценария. Thinking

# 107
Новият персонаж в "Сърцебиене"

Бащата на Мурат и Сезин. Рана в историята на Хюлия, празнота в живота на децата му. Мъж, който гледа на дъщеря си с любов, а на света с гняв: Халит Коплу

Халит Коплу: Ревнив, богат, силен

# 108
# 109
Нямам търпение за епизода довечера. Кой ли стои зад убийството?

# 110
От трейлъра изглежда, че е братът на Мейра, тя го спасява като хвърля подозренията към Селим, който е адвокат и би се измъкнал от тази ситуация по-лесно от брат й.

Аз залагам на Сема. Убийство от ревност, че Ерджан не я обича, както Мейра. Grinning

# 111
То убиецът може и да е човекът, който изнудваше жената на брата на Мейра ( забравих и името) 🤔

# 112

📍Актрисата Пънар Алтуг Атаджан отговори на коментарите за английския език на Ханде Ерчел на събитието Pomellato:

„Тя е много красива, успешна и трудолюбива жена, която е постигнала голям успех, но по някаква причина винаги има причина да ѝ се подиграваме.

Разбира се, вкусът е субективен, но да критикуваш нечий английски акцент? Не трябва ли всеки просто да се грижи за себе си?

Демет Акалин и Берна Лачин коментираха критиките, отправени към Ханде Ерчел за нейния английски език.

Демет Акалин
„Коя от вас изобщо е участвала в реклама с Дейвид Бекъм???
Ханде го направи - и изглеждаше невероятно, ооо!“
Берна Лачин
„Тя не е учителка по английски, за да съди напредъка ѝ в това!
Тя обяснява нещата добре и си върши добре работата.“

# 113
То убиецът може и да е човекът, който изнудваше жената на брата на Мейра ( забравих и името) 🤔

А да, истинският баща на детето й. И аз им забравих вече имената на половината, 2 седмици станаха откакто гледахме последния епизод. Grinning

# 114
Резюме на епизод 8 от „Сърцебиене“:

„Пристигането на Аслъ в семейство Алкан създава голям смут както в собствения ѝ живот, така и у дома. Добротата на Рейхан, под претекст, че „я освобождава“, бързо се превръща в голяма буря.

Докато Хюлия се сблъсква със срама от загубата на дъщеря си заради пари, Сезин и Мурат, водени от сестрински инстинкт, са решени да върнат Аслъ у дома. В процеса Сезин поема по опасен път, за да осигури завръщането на сестра си. Тя се нуждае от пари и рисковете, които е готова да поеме, за да ги получи, в крайна сметка ще повлияят на съдбата на тримата братя и сестри.

В имението Алкан нещата са напрегнати както винаги. Между суровото отношение на Фиген, гнева на Мерием и мълчанието на Метин, Рейхан се опитва да дърпа конците, но Аслъ отново е тази, която е смазана. Междувременно, защитническите действия на Рейхан към Аслъ постепенно се превръщат в мания.“

# 115
Нови снимки от Сърцебиене

# 116
Да потретя тази красавица, която няма аналог.

# 117
Аз не знам тези защо участват, сериалът може да мине и без тях...

# 118
и още от "Сърцебиене"

Скрит текст:

# 119
Тина JoyJoyJoy Абсолютно си права! Да ти кажа според мен и без Керем може да мине. Наистина ми е интересно защо е приел тази роля.

Стори от Ханде

Общи условия

Активация на акаунт