💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 Любов и сълзи 💫 Сърцебиене /Тема 54/

• 34 385
  • 722
  •   1
Отговори
# 150
Ами каквото - такова. Не е свършил светът. Изобщо не я очаквам Ханде в скоро време по телевизията. От трите проекта с Баръш, този им беше най-добрият според мен, надявам се с това да сложим точката на това дългосрочно партньорство. Grinning

# 151
Очаквам да се изредят в поне пет теми да пишат за финала. Това ще е най-коментираният финал. Satisfied

Много са причините, поради които не тръгнаха както трябва. Не ми се задълбава, очаквах още преди 3 седмици да се обяви края. Надявам се, че другата седмица ще бъде финала на това партньорство между Ханде и Баръш.

Оставаме със "Сърцебиене", който за мен е по-безинтересен от двата сериала, но това е положението.

# 152
На Ханде не и трябва да се занимава с ТВ. Там се харесват само един тип сюжети, а не виждам Ханде в такъв...

# 153
Очаквам да се изредят в поне пет теми да пишат за финала. Това ще е най-коментираният финал. Satisfied

Особено в едната беше основната тема за коментар, при положение, че критикуващите не бяха гледали и един епизод. И естествено не се коментира екипа, сценария, партньора, а Хандето. Барем сега им дойде сърце на място и да спрат!

Тина, и аз не си представям Ханде в някаква тежка турска драма. Дано не ме опровергае и скоро да я видим я втора жена, я луда с пушка, я омъжена насила за брата, братовчеда или някой близък роднина.

За мен този сериал беше обречен от самото начало. Няма шанс с този сценарий да има успех. Даже и с други актьори, защото от коментарите става ясно, че провала е заради Ханде, нали.

Смятам също, че това е най-добрият проект на Ханде и Баръш, показаха много като актьори. Филма и сериала за платформите бяха леки, забавни, приятни.
Надявам се скоро да не я видя в проект за телевизия.

# 154
Ново от Сърцебиене

# 155
Още от "Сърцебиене"

Скрит текст:

# 156
  • au bout du monde
Ханде и Баръш ги харесах много и се надявам пак да ги видя заедно някой ден😆 знам, че тук са фенове на други актьори, но аз именно в този състав харесах Ханде и й дадох шанс. Честно казано преди я подминавах, защото не ме кефеха партньорите й .

# 157
# 158
Flowers Herb Здравейте, момичета!
Честит празник на народните будители.

Предлагам, Ви да изгледате търпеливо този анализ,
https://www.youtube.com/watch?v=k0Na6ztXKm8
ако нямате търпение - Ханде, от 27 мин.

За къде без Керем по точно Сърцебиене...11 мин.

Хубаво е да се изгледа целия, но въпрос на интерес.
Тогава ще си отговорим на всички импулсивни и щокотливи мисли...
Хубава съботна вечер!

Последна редакция: сб, 01 ное 2025, 20:24 от Yassy_N

# 159
# 160
  • София
Здравейте! Flowers Fallen Leaf

Яси, благодаря Flowers Bouquet много интересна информация.

Ден на народните будители... Загледали ли сте се в снимките и плакатите за празника? Няма ново име или лице, последните будители са Възрожденците!?  Българийо!!!

# 161
Честит празник момичета!!
И  на вас администратори, за нас вие сте нашите будители, защото ни уведомявате за всички хубави неща свързани с нашите любимци Ханде и Керем!!

# 162
Извинете, коя е Бирсен и защо цитираме нейната информация?

# 163
Известен турски журналист, чиято информация почти 99,9 процента се оказва истина.

# 164
Бирсен се води журналистка и клюкарка. По принцип нещата, които пише се оказват истина.

Момичета, изгледах шести епизод и след превода мога да напиша, че така завилата посока, не е моята представа за сериала. По някой път е по-хубаво нещата да приключат рано.

Общи условия

Активация на акаунт