💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 Любов и сълзи 💫 Сърцебиене /Тема 54/

• 34 392
  • 722
  •   1
Отговори
# 165
Изобщо не трябваше да сменят Дилара и Енгин, това е една от грешките на продуцентите. Поне щеше да се запази началната концепция на проекта.

# 166
# 167
  • Кърджали

Ден на народните будители... Загледали ли сте се в снимките и плакатите за празника? Няма ново име или лице, последните будители са Възрожденците!?  Българийо!!!
Всъщност, съвременните будители си ги определя всеки от нас. За дъщеря ми например, нейният съвременен будител може би е учителят ѝ по астрономия, защото ѝ разкри една огромна вселена, даде ѝ поле за мечти.
Съвременен будител за мен е Иво Иванов. Съвременен будител е и Теодосий Теодосиев. Съвременен будител е и Георги Господинов.Съвременен будител е и доц. Кристиан Таков /лека му пръст/. Лазар Радков, Дарин Маджаров. Ето, днес едно младо момче, в началото на живота си спечели приз за съвременен будител - Мартин Атанасов. Напълно заслужено са му определили този приз.
Съвременните будители си ги определя всеки от нас. В  афиши и колажи по повод празника , съвсем естествено, стоят имената и портретите на хората, заради които в нашият речник са въвели тази дума. Защото това са имената, които всеки /би трябвало да/ се сеща като се спомене този ден. Иначе всеки за себе си има свой такъв един афиш, в който може би присъстват съвсем различни имена.
"България се събужда ужасно бавно, търка очи, обръща се отново на другата страна, вика: „Хайде да си подоспя малко“, но вече е ясно, че слънцето е изгряло и е високо. И че ще се става"
"Бъдете будители, но не будете никого силом. И не размахвайте юмрук, а протегнете ръка."
Кристиан Таков

Честит ден на народните будители, нищо че вече е към края си.
Нека всеки да намери нещото, което да го държи буден - и в душата си, и в пътя си и в сърцето си.  И да обичаме изкуството и културата си...

Иначе, съжалявам за новината за сериала на Ханде, но си е и напълно очаквана. За съжаление, очаквам същата новина и за сериала на Керем, макар че той още се крепи. Като гледам и конкуренцията, сериалът на Сема, също не може да постигне каквото целеше /но е далеч от провала /, та ако някак си се стегнат, може и да удържат положението. Но за съжаление гледам, че сценаристите нещо се изгубиха в идеите си и започнаха да пишат и глупости, та не се знае колко ще се стегнат.

Последна редакция: нд, 02 ное 2025, 00:43 от Aлекcандрa

# 168
Жалко за сериала на Ханде. В следващият проект да сменя партньора, че с Баръш...прекалиха в последната една година.

# 169
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Пожелавам ви прекрасен ден, изпълнен с много хубави емоции и слънчево настроение Grinning

Gift Heart

Sparkling Heart

# 170
Здравейте, 🌞
Снощи Ханде е била с приятелите си от университета.

В Туитър пишат, че футболният отбор Фенербахче умишлено е пуснал снимка на Ханде ( като техен фен), защото тази вечер имало дерби среща с Бешикташ. ( много не разбрах каква е връзката)

Хубав ден на всички 😃

# 171
Тина, сигурно връзката е, че Хакан бил фен на Фенербахче, с който ще играят довечера. JoyJoyJoy

Наздраве от Фифи

# 172
Здравейте! Flowers Hibiscus

Благи, на Бешикташ е фен. Цялата фамилия са дарители на клуба.
Снимката на Ханде е стара иначе. Не знам защо от клуба на Фенербахче са решили точно сега да я споделят. Satisfied

# 173
Ох, да! Объркала съм се, на Бешикташ е фен и това исках да напиша.... Joy
Някой иска да го дразни сигурно. JoyJoy

# 174
Аз имам две теории: 😂😂😂
- Ханде си е хванала гадже , футболист на Фенербахче;
- или синът на фамилия Коч ( основният спонсор  на отбора - (( инфо от Туитър)) се опитва да я свали)

# 175
# 176
Мики, сърдечни благодарности 💐

Има нов откъс от епизода довечера. И тук ( явно заради рейтинга) ще има размахване на пистолети, мафиоти ( както повелява на един турски сериал)

# 177
Да, точно това гледах в момента. И тези ще се опитват да спасяват сериала явно. От трансплантация на сърце до мутра с броеница и безброй въоръжени мъже.

# 178
Много ме е яд. А така добре започна...

Направо да го финализират, то  стана пълна пародия на сериал....

# 179
Мики, Пчелички, страхотни сте! Hug

Откъс от 8-ми епизод на "Сърцебиене"

Общи условия

Активация на акаунт