💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 Любов и сълзи 💫 Сърцебиене /Тема 54/

• 16 797
  • 420
  •   10
Отговори
# 405
Добро утро! Пожелавам ви момичета една усмихната събота изпълнена с положителни емоции.
Нови на Ханде и Баръш с една малка принцеса

https://x.com/atvcomtr/status/1986901490632462538

# 406
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Пожелавам ви един свеж, усмихнат и изпълнен с положителни емоции ден Simple Smile

Gift Heart

Sparkling Heart

# 407
Какви късметлии са хората които успеят да се докоснат до своите любимци

# 408
Здравейте, 🌞
Жалко за проекта. До махането на Енгин и Дилара нещата си бяха добре, даже започна да качва рейтинг...

Мнение на един фен от Туитър:
Турска работа, докато не съсипят стойностен проект с техните простотии, не могат...

Една страхотна Ханде. Справи се брилянтно с ролята на Мейра

# 409
Финално:

и конкуренцията:
Скрит текст:

# 410
Добро утро и приятна събота и неделя Hug
Сериалът “Любов и сълзи” не беше моето и го гледах само на картинки, но направо ми се напълни душата снощи като видях снимки от финала. Ханде е голяма сладурана, като ангелче е тук:

Проблемът в случая не е рейтинговата система, но няма как да не спомена - искрено се надявам тя да се промени съвсем скоро.

# 411
С право го спират...Рейтингът е почти 0...

# 412
# 413
Снимки от 9-ти еп. на "Сърцебиене"

Скрит текст:

# 414
Стори от Керем

И тези са нови

Последна редакция: сб, 08 ное 2025, 11:06 от tina-latina

# 415
Ново:
"Изглежда Керем снима реклама за Technogym"
https://x.com/live__for_music/status/1987081853736484875

# 416
Продуцентите на „Любов и сълзи“ се сбогуваха със зрителите:

„Обичахме, плакахме, вярвахме... Накрая всички оставихме следа в сърцето на „Любов и сълзи“.
Безкрайни благодарности на всички играчи, които създадоха нашата история, на всички наши съотборници, които озаряват този свят зад камерата, и на зрителите, които споделиха чувствата ни от дъното на сърцата си. Това не е просто сбогуване, а любящ надпис към един красив спомен.“

# 417
Продуцентите на „Любов и сълзи“ се сбогуваха със зрителите:
Филма беше страхотен!! Жалко ,че го закриха!! Ханде и Баръш бяха без грешка като партньори, но турците  обичат кръв и зрелища!!
Приятна събота и неделя на всички!!
„Обичахме, плакахме, вярвахме... Накрая всички оставихме следа в сърцето на „Любов и сълзи“.
Безкрайни благодарности на всички играчи, които създадоха нашата история, на всички наши съотборници, които озаряват този свят зад камерата, и на зрителите, които споделиха чувствата ни от дъното на сърцата си. Това не е просто сбогуване, а любящ надпис към един красив спомен.“

# 418
# 419
  • София
Здравейте! Flowers Fallen Leaf

Проектът „Любов и сълзи“ завърши. С обидно нисък рейтинг! А започна добре – известни артисти в главните роли, интригуваща история, красиви кадри.
Няма как да не се съглася със споделеното от Слънцето, Яси, Тина –съсипаха история с голям потенциал. За нас като зрители няма значение каква е причината – рейтингова система, неодобрението на турския зрител, липса на реклами или нещо друго. Важно е дали ни е харесало това, което сме гледали, дали са успели да ни накарат да се радваме, да скърбим, да страдаме, да се вълнуваме "с" и "за" героите.
За съжаление не се получи, поне за мен, не съумяха да разкажат добре историята.
- Какви са причините Мейра да е толкова сдържана, резервирана, дори на моменти  рязка, хладана и дистанцирана както в личните си, така и в служебни си отношения, осъществи ли се някаква промяна, кой и какво бе причината, защо? А историята с болестта й я омотаха и претупаха!
- Защо е такова отношението на Зухал към Мейра?
- Каква е историята на Дишлах, на Харун, на съпругата му?
- Ерджан? Персонаж с такъв потенциал! Защо го „пожертваха“ толкова бързо!
- Семейството на Селим? С какво допринесоха за историята тези герои?
- Финала на проекта – много бързо, необосновано и неочаквано: И заживели щастливо!
А избора на артисти? Според мен бяха подходящи и добре се справиха артистите, изпъляващи ролите на Четин, Зухал, Елиз, Ерджан, Сема, Менекше.
Дишлах според мен не се справи, само с разхождане, усмивки, съскане през зъби и декламиране на реплики не става!  А героят й беше сложен, многопластов. Жалко!
Не смятам и че бяха подходящи атристите, избрани за ролите на Харун, на бащата и брата на Селим, на адвоката, приятел на Селим.
Голямото ми разочарование обаче е Баръш. Не го харесах в ролята на Селим. Не можах да видя и почувствам вълнение, възбуда, страст, когато се влюбваше и обичаше Мейра, съжаление, разочарование, даже гняв от отношението й към него и решението му да поиска развод, чувствата, които предизвика в него вестта за нейното заболяване. Безизразно лице, просто личеше, че се опитва да „надене“ подходящата за съответната сцена маска. За гласа и интонацията му дори не ми се говори! Имах чувството, че си чете репликите като на репетиция.
А Ханде? Според мен беше подходяща Мейра, добре се справи с ролята, показа многостранност като актриса, превъплъщавайки се в съвсем различен от досегашните й роли образ.
Може би сега Ханде трябва да си вземе малко почивка, тази година беше много активна, доста често, по различни поводи, беше на екрана, в социалните мрежи, вестници, списания, ревюта, реклами, събития. Но тя си знае!
Хареса ми сбогуването на екипа на „Любов и сълзи“ със зрителите!
И накрая искам да благодаря на момичетата от отбор Пчелички за преводите на епизодите, както и на всички за снимките, клипчетата, отзивите, споделянето!

Последна редакция: сб, 08 ное 2025, 13:35 от Dilemi

Общи условия

Активация на акаунт