💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 Любов и сълзи 💫 Сърцебиене /Тема 54/

• 20 696
  • 497
  •   13
Отговори
# 450
Flowers HibiscusДобро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един успешен ден, изпълнен с много усмивки и добро настроение Wink

Gift Heart

Sparkling Heart

# 451
Здравейте, 🌞
Влюбените гълъбчета вече се лайкват 😎

На мен снощи ми хареса епизода. Все едно гледах напълно различен сериал 😉

Успешен ден на всички 😃

# 452
  • София
Здравейте! Flowers Maple Leaf

Още не мога да осъзная и  разбера какво точно гледахме снощи. С какво и как показаното допълва и обяснява историята?1? Ако е с цел покачване на рейтинга...Thinking
Жалко, много жалко! А в продукцията има толкова талантливи, много добри актьори!

Скрит текст:

# 453
Здравейте! Flowers Hibiscus

# 454
Турците много харесват насилието над по- слабите ( в случая жените).
Рейтингът го показва 🤔

# 455
Ето и конкуренцията:

Скрит текст:

# 456
# 457
Тъкмо започнах да гледам епизода и всичко е толкова объркано и недоизпипано. Изобщо не им вярвам на приказките, че мафиотите са били планирани. Satisfied Те преправяха поне два пъти сценария, заметоха историята със сърцето на Аслъ. Нищо не ни показаха от характера на Арас, защо е такъв, защо отношенията в семейството са обтегнати. Имам чувството, че пишат седмица за седмица, в зависимост от рейтинга.
Предпочитам ранен финал на сериалите с Ханде и Керем, отколкото да гледам измишльотини.

# 458
# 459
# 460
Пчелички, Kissing Heart

Инфо:
В седмичната класация на IMDB Ханде е на 3-то място Simple Smile

Керем е 5-ти Simple Smile

# 461
От интервюто на Бирсен с Керем

# 462
Flowers Herb БЛАГОДАРЯ, ПЧЕЛИЧКИ! Animal Bee Animal Bee Animal Bee
Интригуваща история с нелеп край, тъжен и тягостен.
Ханде изкачи още едно стъпало. Всеки урок идва навреме.

# 463
Още не съм гледала "Сърцебиене" и не мога нищо да кажа, но съм много разочарована от финала на "Любов и сълзи". Личеше си, че изобщо не са планирали финал и вкараха в последния момент 2 кадъра как Дилшах умира и как Харун се предава, 10 минути спомени какво сме гледали до момента и айде финал. Grinning Така беше зашито, че конци стърчаха отвсякъде.
Дядото оздравя изведнъж, измишльотини пълни. В предния епизод  докторът каза, че ще има нужда от дълго лечение в болница, а сега го изписва да си отивал у дома. Joy
Вкараха 2 напълно нови персонажа  безсмислено...
Мейра я снимат само в някакъв изоставен склад, явно са им свършили парите за снимки в МОЛа и са действали с ограничен бюджет в последните 2 серии... Направо ненужни бяха тези последни 2 серии, добре, че приключи, че кой знае какви глупости още щяха да измислят.

# 464
Стори от Ханде
Джанер има рожден ден

Общи условия

Активация на акаунт