💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 Любов и сълзи 💫 Сърцебиене /Тема 54/

• 12 424
  • 306
  •   12
Отговори
# 225
# 226
# 227
Рейхан даде пари на колежката на Сезин, за да й докладва какво прави Сезин и с кого се среща. Била много затворена, нищо не казвала, сестра й се притеснявала за нея. Момичето като видя парите и веднага се присети нещо, не разбрах какво й каза, може би нещо за бащата на Сезин.

# 228
Мики, 💐

Тази Рейхан става все по-злобна и образът и става все по- отвратителен, а в началото толкова симпатична и мила беше.

# 229
Арас изпрати това съобщение на някого

# 230
Още тайни ли има?

# 231
Арас май си пише с Метин, поне така изглежда Joy

Аз гледам малко назад.

# 232
Арас знае повече отколкото казва.

Накрая да не излезе замесен в смъртта на Мелике?

# 233
Арас май си пише с Метин, поне така изглежда Joy

Аз гледам малко назад.

Арас си е писал не с Метин, а със сестра си.
Мелике й е разказала за теста. Казала й е , че е открила истинската си майка и я е видяла, но не казала името.

Рейхан изпадна в паника, че Арас и Аслъ вероятно пак са заедно някъде. Сестрата на Арас ги покри.

Не можах да разбера какво стана със Сезин , май е откраднала някакви маркови дрехи от магазина и ще ги продава на някого.

Дениз Чакър пее много хубаво, ако това е нейният глас. Grinning В този сериал музика липсваше до момента, само рев и крясъци, никакви песни. Имаше нужда да вкарат малко музика.

# 234
Сезин краде за да помогне на Аслъ,  да се махнат от Алканови

# 235
По-рано Рейхан издаде Сезин и затова полицията е гонеше. Сезин потърси помощ от баща си и бащата отиде при Алканови да търси Рейхан. Епизодът свърши с неговите думи : "Вярно ли е, че сте се оплаквали от дъщеря ми на работното й място?" или нещо от сорта. Grinning Изглежда опасен мафиот.
Забавното е, че преди тази сцена Аслъ прегръщаше Рейхан и й казваше, че много я обича и само на нея има доверие. А тя какви ги върши зад гърба й.
Преди това Аслъ каза на Арас, че смята, че Фиген е права и той трябва да се ожени за Дерия. (Не съм много сигурна, но така разбрах)
Стана ясно, че чувствата на Мелике са били едностранни.

# 236
Прекрасна Ханде

# 237
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един успешен ден, изпълнен с много усмивки и добро настроение Wink

Gift Heart

Sparkling Heart

# 238
Здравейте, 🌞

Нямало фраг за 9 еп., защото се чакал рейтинга.

Хубав ден на всички 😃

# 239
Пчеличките "харесват" това - 2:41:37 Sunglasses

Simple Smile

🤎

Общи условия

Активация на акаунт