💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 Любов и сълзи 💫 Сърцебиене /Тема 54/

• 24 538
  • 576
  •   8
Отговори
# 570
Ханде е в Париж Simple Smile

# 571
Феновете на сериала в Туитър го бъзикат, че дали е реал или сериал Керем все  гривнички подарява на гаджетата си  😉

# 572
Flowers Herb Здравейте.
Нова любов на хоризонта ...

# 573
Стори от Ханде

Този следобед са засекли Селин на летището. Похвалила се пред фенове, че отива в Италия 😎

# 574
Ами не са роднини 😁
Все едно да станеш роднина с мъжа си…
Той е абсолютно чужд човек и не е твоя кръв. Днес сте заедно и сте си всичко, но утре може да се разведете и да бъдете напълно непознати…
За мен роднини означава да сте от една кръв. Ето тогава е кръвосмешение и не е допустимо.
Така че в сериала всичко е ок.
Не ми е ок обаче как например Метин има жена и ходи да изневерява с Хюлия физически, а ментално с Рейхан.

# 575
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Пожелавам ви един свеж, усмихнат и изпълнен с положителни емоции ден Simple Smile

Gift Heart

Sparkling Heart

# 576
Добро утро Animal Bee

Погледнах видеото с Мави. Да, казва Керем. А Керем само един ли е на света? Joy Естествено, че говори за някое нейно приятелче на име Керем. Обаче в туитър са полудели, отдавна не бях виждала такова нещо. Дежа вю получавам. Grinning Хайде тук поне да помислим разумно. Joy

Яси, тази новина също е фалшива според мен за Ханде и Айтач, тази страница обича да си пуска шок заглавия споменавайки Ханде в тях, че да си докара трафик.

Феновете на сериала в Туитър го бъзикат, че дали е реал или сериал Керем все  гривнички подарява на гаджетата си  😉

От трейлъра останах с впечатление, че й предлага брак с гривна. Joy Миличкият, няма 100 евро за пръстен, а уж е милионер. Joy Нещо ми се струва, че почнаха да препускат през сюжета. Иначе трейлърът е интригуващ. Аз се радвам, че не е умрял Серкан, защото иначе Арас, щеше да е убиец.  Очаквам към края бащата и сина мафиоти да се изтрепят взаимно. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт