💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 Любов и сълзи 💫 Сърцебиене /Тема 54/

• 31 328
  • 722
  •   1
Отговори
# 660
# 661
  • София

Витруалният живот "спря" за минути...Колко сме зависими вече от новите технологии:  Rolling Eyes
https://frognews.bg/novini/saitove-kato-spotify-amazon-spriaha-rabotiat.html
"Сайтове като X, Spotify и Amazon спряха да работят"

Благодаря на екипа Пчелички за превода на 10 еп. "Сърцебиене" Flowers Bouquet

# 662
Ново от Керем

# 663
Мики, Пчелички, Kissing Heart

Ново:
"Керем и Лизге зад кадър от епизод 10"
https://x.com/live__for_music/status/1990814585142628642

# 664
Ханде Ерчел ще присъства и на премиерата на филма #TwoWorldsOneWish (Diva, Odin) в Москва на 25 ноември. Поради голямото търсене за премиерата беше открита пета зала, но билетите ѝ бяха разпродадени за 10 минути.

# 665
Мики, Пчелички, Kissing Heart

Ново:
"Керем и Лизге зад кадър от епизод 10"
https://x.com/live__for_music/status/1990814585142628642

Чакайте го тоя младеж да се ожени, да създава и да възпитава деца... 🤣

# 666
Тази седмица Ханде е номер 1

# 667
Пчелички, благодаря сърдечно за превода Ви и за бързината и качеството на буквичките! Heart
Току-що изгледах епизода.
Серията беше много интересна и скандална.

Първо - все повече харесвам Халит. Много правилни думи каза на Рейхан, а именно, че или е много смела или много глупава. Както и че как може да казва, че Аслъ й е дъщеря. Каза и че за децата особено мъртвите - нямат цена. Тя му изпитва търпението. Когато той предложи за брак, признавам , че помислих, че ще се ожени за нея, а не да предлага Бириджик. Изненадах се, като това предложение и на мен не ми хареса, защото ситуацията вече ескалира и се стига и до невинни дори... Хареса ми, че Халит постави на мястото Серкан, макар че файда нямаше. Застъпи се за Сезин и Мурат, но на Серкан му е все тая какво мисли баща му за съжаление.
Толкова за Халит, другата серия ще гледаме как се развихрят нещата. Трябваше Серкан да умре, но така като гледам май няма да се отървем скоро от него.
Другия епизод ме съмнява, че ще стане огромен скандал между Халит,Метин и Хюлия и то благодарение на Мерием.
Ето до къде могат да стигнат нещата заради Рейхан и Аслъ.

Рейхан - ами без коментар съм. Съвършения психопат и егоист. Дори не й пука за Арас. Как можа да предаде Арас и Аслъ?! Да потърси Халит?! Пожелавам й да се ожени за Халит , защото очевидно Юсуф не си е свършил работата адекватно! Рейхан заслужава всичко гадно и лошо! Правилно й каза Халит, че добре се е уредила. Дори Фиген върти на пръста си! Ненормалница!
Какъв бял и хубав герой беше, а каква излезе... Как да я съжаля? Не мога да я гледам!
Фиген! Много ми хареса в този епизод! Права е с всяка една дума, която изрече в този епизод. Абсолютно адекватно се държи и говори, но кой да я слуша нея?!

Мерием .. .Извинявам се, че ще го кажа, но е изключително просто парче. Как можа да го каже на Метин и да се среща тайно с този човек? Дори Халит намеси с патешкия си акъл.
Да беше казала пред цялото семейство, а не пред Метин само! Да беше затворила устата на Рейхан веднъж завинаги, а Хюлия да беше научила истината! А тя какво направи?! Отиде и разказа какво мисли да направи на доктора, при положение, че той изрично я предупреди , че не трябва никой да научава, когато взе парите...

Впредвид действията на мошеника, може би ще се окажа права, че Мелике е жива.
или пък...
Мерием ще последва съдбата на Мелике и ще "скочи" от скала и тайната отново ще бъде погребана заедно с нея....

Аслъ.. откровено ме дразни и нервира.
Значи Арас ще се жертва за нея, защото я обича, а тя ще се окаже съвършеният егоист и не иска да тръгва с него , а иска да остане със семейството си? Трябваше да й се молят, че да тръгне?! Това ако е споделена любов..
Точно гонене на интереси е.

И от кога се обичат двамата? Брак предлага ли се на втория ден?! Много бързо и неестествено станаха нещата за мен, направо изсмукано от пръстите.
До вчера не се търпяха, а днес вече много се обичаме...
Не го изиграха , както трябва. Съжалявам, но и химия нямаше между тях.
Дори си личи , че Керем не е влязъл в роля този път и стои като някаква кръпка в този сериал. Няма я харизмата. Не знам от Лизге ли е или героя му е такъв...

Дерия... усещам, че ще каже истината на чичо си. И ако го направи - права ще е. Така му се пада на Арас, когато обещава , а не изпълнява. Simple Smile

Общо взето тази серия е много показателна за човешките взаимоотношения...

# 668
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един успешен ден, изпълнен с много усмивки и добро настроение Wink

Gift Heart

Sparkling Heart

# 669
Здравейте, 🌞

Знае ли се днес от колко часа е Галата за филма на Ханде?

# 670
В Италия БабмашкаБири обира овации и го определят като един от най популярните турски сериали изобщо.
Списание DREAMERS END LOVE има голяма статия за Ханде и Бурак.
Акцентират и на химията между тях, като напомнят, че това им е втори проект заедно.

# 671
#İkiDünyaBirDilek идва Simple Smile

Simple Smile
Скрит текст:

# 672
Скоро май ще започне

# 673
Фрагът:
( този сериал става все по-откачен... )
"Искам дъщеря ти Аслъ за сина ми Серкан!“
https://x.com/Carpintitvdizi/status/1991178109287125467

и в Ютуб: