Ресторант за фирмено събитие

• 344
  • 6
  •   1
Отговори
Здравейте,

Трябва да организирам коледно парти за фирмата, в която работя. Ние сме около 30 човека като идеята ми е да запазим малък ресторант изцяло за нас, в който да можем хем да вечеряме хем да играем игри и да слушаме музика. Не искам да е прекалено изискан, но и да не е кръчма. Ще се радвам на вашите предложения като кварталът е без значение, важна е обстановката.

# 1
Като нямате изискване за квартал, поне за град дайте, че то иначе...

Последна редакция: вт, 28 окт 2025, 20:34 от DreamingOfSummer

# 2
Ако е за София. Била съм на подобни събития - нает целия ресторант за събитие, при това от не много хора, но на първо четене се сещам за Финансист (в центъра, министрство на финансите на последния етаж, само че там май е за по големи групи)  и ресторанта на хотел Галант (Панчарево). Ще допълня, ако се сетя за други.

# 3
Като нямате изискване за квартал, поне за град дайде, че то иначе...

За София става въпрос, благодаря

# 4
Новата изгубена София, страхотно меню и ни настаниха сами на последния етаж. Вече минавам и за обяд при тях.

# 5
  • София
Cuba Libre Club Sofia - храната е вкусна, обслужването е готино, имат и детски кът.. ако е нужен. Имат разнообразие в менютата си за фирмените събития. Много са гъвкави и готини. От известно време ми стана любимо заведение.

# 6
Привет и ние си търсим готино местенце с вкусна храна за фирмено събиране в София, по възможност в Центъра или приходящите райони, да сме отделени по възможност в отделна заличка/ние сме по-малко 15-20 човека/ да има възможност и за ползване поне на Iqos. Ще съм благодарна за идеи...

Общи условия

Активация на акаунт