Октомврийски бебета 2025

• 6 729
  • 229
  •   1
Отговори
# 225
Ясно, значи не го броя за цикъл 😅

За регресията още не, даже малко ме плаши... тъкмо сме хванали някакъв ритъм...

# 226
Аз даже не знам как ще разбера за регресията, понеже и сега сънят е борба заради коликите 😄 имам чувството, че няма какво да ме бутне ама да не казвам голяма дума!

# 227
И моят още не е дошъл, имах съвсем леко зацапване но нищо повече - ние сме предимно на АМ с 2 хранения кърма.

Някой навлезе ли в регресията на съня?

Как храните с кърмата? Кърмите или изцеждате, и ако изцеждате, колко често? По колко АМ давате и колко общо хранения имате?

# 228
След предното раждане цикълът ми дойде на 5-тия месец, а кърмих до 1+ годинка. Сега се надявам да позакъснее повече. 😅

Вие пускахте ли контролни микробиология и цитонамазка след раждане? Наложи ми се да посетя гинеколог по друг повод и реших направо да ги отметна и тях. Чудех се дали не е рано след раждане, но АГ ме увери, че не е.

Малкият все още е с изхождания тип пюре от тиква (извинявам се за сравнението), които започнаха след първата доза ротавирусна ваксина и очаквах да се променят. При вашите дечица, които са основно на кърма, как са? Нормално ли е да са толкова… течни?

# 229
Да, и при малкия са с консистенция "течно злато" 😅 Педиатърът каза, че е важно да не стават зелени и слузести (акото стана такова след втората доза и давахме адирекс).

Моята АГ ми каза да отида 6 месеца след раждането, за да пуснем цитонамазка и микробиология.

След предното раждане цикълът ми дойде на 5-тия месец, а кърмих до 1+ годинка. Сега се надявам да позакъснее повече. 😅

Вие пускахте ли контролни микробиология и цитонамазка след раждане? Наложи ми се да посетя гинеколог по друг повод и реших направо да ги отметна и тях. Чудех се дали не е рано след раждане, но АГ ме увери, че не е.

Малкият все още е с изхождания тип пюре от тиква (извинявам се за сравнението), които започнаха след първата доза ротавирусна ваксина и очаквах да се променят. При вашите дечица, които са основно на кърма, как са? Нормално ли е да са толкова… течни?

Общи условия

Активация на акаунт