За бебета и деца от 0+ месеца. Бързи въпроси, отговори и съвети. Тема 116

• 15 439
  • 548
  •   1
Отговори
# 435
Първите ваксини бяха при раждането в АГО. После на точно на 2 навършени месеца в 2те крачетата, точно на 3 навършени в едното краче и на 4 в двете крачета и това е.

# 436
Да, питам за тези при педиатърката, иначе сме имали в болницата.

# 437
Сега гледам, че по календар първите ваксини след тези при раждането, са след навършване на 6 седмична възраст. Така, че би трябвало да е ок месец и 24 дни, ако смятам правилно:) Сайтът "Плюс мен" е много полезен за ваксините, впрочем, всичко е описано много хубаво.

# 438
Сега гледам, че по календар първите ваксини след тези при раждането, са след навършване на 6 седмична възраст. Така, че би трябвало да е ок месец и 24 дни, ако смятам правилно:) Сайтът "Плюс мен" е много полезен за ваксините, впрочем, всичко е описано много хубаво.

Много благодаря. Попаднах на същата информация относно 6 навършени седмици и да, тя ще е на 7 навършени.

# 439
Някой има ли представа в коя лаборатория в София могат да направят профилактичните кръвни изследвания на 6 месеца + желязо и ЖСК с кръв от пръстчето? В Бодимед звънях и искат венозна кръв заради желязото.

# 440
Нашите ваксини бяха поставени така:
2м1д - Vaxneuvance, RotaTeq, Hexacima - пневмококовата в досието по погрешка са я записали Synflorix, а при поставяне на втората доза видях, че е Vaxneuvance и се оказа, че са имали грешка и е грешно въведена.
3м5д - Infanrix Hexa, RotaTeq
4м9д - Vaxneuvance, Infanrix Hexa, RotaTeq

# 441
Момичета, това според вас крусти ли са? Косичката му падна преди два дни, днес забелязах този кожички.
Имам крема на Мустела за крусти с него ли да мажа?

# 442
Мисля, че са крусти, да 😃

# 443
И да мажете, и да не мажете, все тая.

# 444
Здравейте,
Препоръчайте ми слинг/ раница за бебе на почти 2 месеца и над 5 кг.
Искам да си взема, но нямам идея от видове и марки, затова реших да се допитам до вас, благодаря!

# 445
Има тема за бебеносене, там могат да ти помогнат.

# 446
Здравейте, бебето ми е на 7 месеца,  кога трабва да посетим ортопед, тъй като чувам различни мнения?

# 447
В Ездраве за моето бебе е орбелязано между февруари и март (един месец ), февруари прави 6 месеца. Записах вече час за средата на февруари.

# 448
На 6 месеца и следващия преглед е 3/4 м след като проходи.

# 449
Привет! Аз съм водила дъщеря ми в централата на Рамус и многократно са й вземали кръв от пръстчето, въпреки че изследванията, които са назначени, предполагат взимането й от вена.

Някой има ли представа в коя лаборатория в София могат да направят профилактичните кръвни изследвания на 6 месеца + желязо и ЖСК с кръв от пръстчето? В Бодимед звънях и искат венозна кръв заради желязото.

Общи условия

Активация на акаунт