Топеното сирене Président – изтънчен вкус с френски почерк

• 2 718
  • 327
  •   3
Отговори
# 90
  • софия
Добавяне на триъгълничета топено сирене към почти всяка супа, особено постна, прави вкусът ѝ плътен и неустоим.

# 91
  • Пловдив
Много обичам пица, с топени сиренца Президент отгоре, многооо Simple Smile !!!

# 92
Пържоли от врат, със сметана, топене сирене и гъби, пекани на бавен огън (150 градуса) за 3 часа , в гювеч.

# 93
# 94
  • Другата България
Най-любимото ми предястие, ордьовър, а понякога и основно ястие са топените сиренца със сладко от боровинки.
И със сладко от малини също вкусът е страхотен!
Панирани, непанирани - обожавам ги! Heart
И да, пробвала съм “Президент“, съвсем сериозно - перфектно се получават!
Другото, което не съм пробвала, но обмислям е да го сложа в ризото. И задължително пилешки късчета.

# 95
  • Враца
Любим огретен с пюре от картофи, запържена кайма, топено сирене и кашкавал.

# 96
Много обичам препечени филийки с топено сирене президен и розов домат/авокадо. Простичко, бързо и супер вкусно.

# 97
  • Пловдив
Любимото ни ястие е паста с броколи и сос от заквасена сметана с топено сирене Simple Smile С топеното сирене на Президент ще се получи неустоимо!

# 98
Пица Куатро формаджи

# 99
Пълнени гъбки с Президент. Просто опитайте!

# 100
Моето любимо ястие, което би станало още по-вкусно с топеното сирене Président, е домашната запеканка с картофи, бекон и лук.
Когато добавя топеното сирене Président, ястието се превръща в истинска наслада – ароматно, с мека кремообразна текстура и деликатен френски вкус. Това е вкусът на уют и топлина, който прави обикновената вечеря специална!

# 101
Запеканка с картофи и бекон, както и панирани топени сиренца.

# 102
  • плевен
Пилешка запеканка с карфиол и топено сирене  President.

# 103
Моето любимо ястие, което би станало още по-вкусно с топеното сирене Président, е домашна картофена огретен запеканка – обожавам колко кремообразен и плътен вкус придава!

# 104
Любимо май на повечето ни е пиле със сметана, топено сирене и гъбки, а аз често вместо гъбки слагам кисели краставички. Винаги за най-добър вкусов резултат ползвам топеното сирене на Президент.
А друго мое любимо за престоящия сезон ястие с топено сирене е немската супа с кайма и праз, която се прави от праз лук, кайма, топено сирене и сметана. За нея също ползвам от сиренето на Президент.

Последна редакция: пн, 03 ное 2025, 14:06 от Sivi

Общи условия

Активация на акаунт