Астрология - 27 тема

• 5 286
  • 110
  •   3
Отговори
# 105
Сотис, зарежда - дай му малко време. Генерира автоматично тълкувание на база позиции, но няма визуализирана карта, което е странно. Лично аз не бих ползвала, то има какви ли не подобни калкуратори и тълкуватели онлайн с доста повече подробности.

# 106
Сотис, зарежда - дай му малко време. Генерира автоматично тълкувание на база позиции, но няма визуализирана карта, което е странно. Лично аз не бих ползвала, то има какви ли не подобни калкуратори и тълкуватели онлайн с доста повече подробности.

Аааа, така ли? Ще пробвам с друг браузър, Мозила напоследък много ми забива и работи бавно, даже при влизане във ФБ имам проблеми с нея.

И аз не бих го ползвала, каквото и да генерира, исках просто да направя един тест и да дам обратна връзка – може да е полезно за някого.

# 107
  • SF
Аз не съм пробвала.

# 108
През Гугъл Хром ми зареди веднага, с Мозила само се въртеше едно колелце в продължение на два часа или повече и нищо не излезе накрая.

Не съдържа никаква полезна информация – дава само общо описание в няколко изречения на "негативни" и "положителни" черти, а по-долу са изброени няколко мидпойнта. Използват ураническа астрология, но нищо не е направено както трябва. Недодялан сайт.

# 109
Прясно регистрирани препоръчват анонимни, но много добри астролози с дългогодишна практика и неблагодарни клиенти, които изготвят астрологични анализи безплатно.
Сега пък директно рекламират уеб сайт. С доста странен избор на име на сайта. Не е индексиран от Гугъл т.е. не може да се намери през търсачката.

Последна редакция: сб, 10 яну 2026, 05:36 от starinthenightsky

# 110
  • SF
Помощ за хоратен въпрос: Ще започна ли работа във фирма Н?
Фирмата е конкретна, назована по име. Взимате ли под внимание 7 дом? Аз работя с всички планети, не само със септенера.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт