Астрология - 27 тема

• 3 782
  • 95
  •   1
Отговори
# 60
  • SF
Ти с какви орбиси работиш? Къде го видя това хвърчило? Simple Smile Май работиш с по-широки орбиси. Аз само за светилата пускам до 10 градуса.
Но виж къде ми е транзитен Юпитер! И какъв съвпад и опозиция прави с наталните ми планети.

# 61
Мен пък бебето ми се роди снощи в това интересно астро време.
Чакахме весел стрелец, реши да е доста сериозен скорпион. Големия воден триъгълник в момента ми е върху наталнитр Слънце на 25 риби и Плутон на 25 скорпион.

Нещата не вървят съвсем идеално. И аз съм с ретрограден Меркурий в падение 😀

И тук въпроса ми - ако бебето е излязло / се е родило в един час, но е проплакало около пет минути по-късно, през което време се сменя знака на зенита (МЦ), кой час взимаме за час на раждане?
Чувала съм, че домовете се сформират с първото поемане на въздух. Вие как бихте подходили?

# 62
  • в 1001-та нощ
Аз гледам часа на раждане, когато детето се появява на белия свет и е обляно от звездната светлина.

Честита рожба, да е благословено!

Esmee, да, виждам къде е Юпитер Yum  Ще ти пиша Wink

# 63
Честито бебче, Libraing, да ви е здраво и благословено! Много притеснения имаше, помня, по време на бременността. От тук нататък всичко да е гладко и спокойно 💫💫💫

# 64
Честито бебче, Libraing, да ви е здраво и благословено! Много притеснения имаше, помня, по време на бременността. От тук нататък всичко да е гладко и спокойно 💫💫💫

Благодаря много!
Истината е, че има какво да се желае. В момента е в кувьоз, но уж върви добре засега. ❤ ходя да го виждам и чувствам много любов, надявам се и той да го усеща и скоро да се гушкаме вкъщи.

# 65
  • SF
Имаме си мама и бебе в темата! Много хубава новина! Всичко ще е наред!!
Часът на раждането бих взела аз. От него започва и първата борба за проплакване, първата трудност. Но как 5 минути без въздух? Сторили са ти се 5, може и час да ти се е сторило. Успех и късмет на новото бебенце и на майка му!!!

# 66
  • При децата ми
Честита радост Libraing! Flowers Four Leaf Clover
Страхотна новина! Живо и здраво да ти е скорпиончето! Flowers Four Leaf Clover Heart Eyes
Бързо възстановяване на теб и скорошно гушкане с бебето!

Аз навръх рождения си ден вчера писах желания! Heart Eyes Flowers Four Leaf Clover
Пожелавам си здрава, хубава и успешна лична година!

# 67
Честито бебче - много да ви радва и дарява с любов и щастие!

# 68
Hrispa, честит рожден ден 🎂, да духнеш виртуалните свещички и да си пожелаеш още нещо 💫 жива , здрава и щастлива бъди.

# 69
Много ви благодаря! Нещата започнаха по-добре да стават, а и темата с часа ми се изясни. ❤

# 70
Имам хорарен въпрос
Тези камъни, които съм взела от планината лоши ли са? С лошо влияние ли са?
Преди 2 или 3 години ходих в Маджарово, където могат да се намерят аметисти. В гората, близо до едни черепи на крави, имаше няколко аметиста. Не чисти, както по магазините, а като залепени за други камъни, понеже не са обработени, тоест смес със скали. Сякаш баха събрани там от някого. И тези черепи наоколо сякаш указваха място. Не помня дали имаше един или два черепа на крави. Нямаше никой наоколо. Тези камъни ми седят в спалнята. Дори не се сещам много за тях.
Но разни странни случки започнаха да се случват след като ги взех. Може да е случайно и да няма нищо общо с камъните. Вижда ли се в хорарния въпрос, че тези камъни имат негативно енергийно влияние?

Никой ли не може да отговори на този въпрос? По коя планета са аметистите, смесени със скали?

# 71
  • SF
Аметистите - Нептун, скалата е Сатурн. В картата са в съвпад.

# 72
Колко хубаво движение има в тази  група ...
Ако е удобно и аз / Юпитер в Скорпион съм и са ми мили / искам да поздравя скорпиончетата ..

Честита рожбичка ✨️☀️💖
Да са благословени майчето и новороденото бебенце , нека тази новопоявила се душичка да изчисти всички зависиости в родославието си по най - благоприятния за нея начин  и цялата фамилия да се гордее с нея ☀️!

Желая благославение и на рожденичката 💫

# 73
Аметистите - Нептун, скалата е Сатурн. В картата са в съвпад.

Според мен аметистите са по Плутон. Макар и да се води камък на Стрелец.

Въпросът е дали тези конкретни камъни имат негативно влияние.

# 74
Много ми е интересно, че някои хора много отговарят на характеристиките на своята зодия.
William Hanson https://share.google/BvY64cEgFjAceteV2
Мъжът в линка дава съвети как да се храним правилно, обаче е много прецизен, много критикува, които държат вилиците например неправилно. Оказа се най-критикуваната зодия-дева.
Някои пък въобще не отговарят на зодията си, например аз съм лъв, но никой не вярва.

Общи условия

Активация на акаунт